akis_pal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πλήρωσα ενα παράβολο στις 9/7 και έκανα αίτημα επιστροφής στις την ίδια μερα. Τελικα αποφάσισα οτι θέλω να το χρησιμοποιήσω. Γνωρίζει κανείς αν θα το δεχθούν; ή θα πρέπει να βγαλω αλλο και να το ξαναπληρώσω; Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από akis_pal
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 ΚΑι αν αλλάξεις πάλι γνώμη;Πόσα χρηματα; Το ακυρωμένο πότε θα σου δωσει τα χρηματα; Εγω για καινούργιο θα πήγαινα.
akis_pal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε ΚΑι αν αλλάξεις πάλι γνώμη;Πόσα χρηματα; Το ακυρωμένο πότε θα σου δωσει τα χρηματα; Εγω για καινούργιο θα πήγαινα. Ελπίζω να μην αλλάξω. Δεν γνωρίζω το πότε, με δημόσιο μπλέκεις... 2
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μάλλον το δημόσιο έμπλεξε με σένα, και όχι το αντίθετο 😄 3
AristidisZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Η λογική λέει ότι αν το χρησιμοποιήσεις δεν θα σου επιστραφούν τα χρήματα. Εναλλακτικά, μπορείς να κόψεις ένα καινούριο και να το πληρώσεις
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, akis_pal είπε Βοήθησες πολυ Joshua, ευχαριστώ Δεν κάνει τίποτα αναποφάσιστε, να σαι καλά. 1
akis_pal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Η λογική λέει ότι αν το χρησιμοποιήσεις δεν θα σου επιστραφούν τα χρήματα. Εναλλακτικά, μπορείς να κόψεις ένα καινούριο και να το πληρώσεις Ναι το θέμα ειναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη φάση που ειναι.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, akis_pal είπε Ναι το θέμα ειναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη φάση που ειναι. οχι γιατί δεν θα επαληθεύεται όταν το ελέγξουν . Ποσα λεφτά είναι; 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Στις 14/7/2021 στις 6:29 ΜΜ, akis_pal είπε Καλησπέρα, πλήρωσα ενα παράβολο στις 9/7 και έκανα αίτημα επιστροφής στις την ίδια μερα. Τελικα αποφάσισα οτι θέλω να το χρησιμοποιήσω. Γνωρίζει κανείς αν θα το δεχθούν; ή θα πρέπει να βγαλω αλλο και να το ξαναπληρώσω; Ευχαριστώ Σε πόσες μέρες σου επέστρεψαν τα χρήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα