Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Luciddream said:

Είπα να το πάρω και εγώ γιατί βαρέθηκα να περιμένω τις GPU να πέσουν...

Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό αποφάσισα και εγώ να το πάρω!! 😉😂
Καλά όχι ότι δεν υπήρχαν και άλλοι λόγοι που το ήθελα σαν τρελός...
Αλλά τα χρήματα που ζητάνε στις GPUs για τις επιδόσεις που δίνουν από εμένα δεν πρόκειται να τα πάρουν!! 😉😊

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

image.png.e15cb816d877185fd71c57e45b2161b6.png

Δεν τον λες και καινούριο 😛 Δεν με αφήνει να μιλήσω με steam δείχνει και τις 2 αγορές σαν failed. Στην Alpha είναι δεσμευμένα στην Εθνική όχι. Αλλά δεν νομίζω να έχω θέμα με αυτό υποθέτω θα τα γυρίσουν.. το θέμα είναι να κάνω την αγορά. Νομίζω φταίει ότι έκανα την αγορά από Firefox αντί για το Steam Client... θα δοκιμάσω άλλη μια από Steam Client μάλλον και Εθνική.

Μιλα και με το support στο steam αν ξανα γινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε να κάνεις την αγορά μέσω του client του steam και όχι μέσω broswer γιατί και μένα μου κάνει κάτι κουλά εκεί

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
Just now, chek2fire said:

δοκίμασε να κάνεις την αγορά μέσω του client του steam και όχι μέσω broswer γιατί και μένα μου κάνει κάτι κουλά εκεί

Μόλις το δοκίμασα και έφαγα άκυρο και εκεί.. μάλλον θα το δω αύριο με καθαρό μυαλό, θα πρέπει να επικοινωνήσω ή με τράπεζα η με steam.

image.png.5ec0ad195bcea01c526c22121be4f17c.png

Δημοσ.
26 minutes ago, Luciddream said:

Μόλις το δοκίμασα και έφαγα άκυρο και εκεί.. μάλλον θα το δω αύριο με καθαρό μυαλό, θα πρέπει να επικοινωνήσω ή με τράπεζα η με steam.

image.png.5ec0ad195bcea01c526c22121be4f17c.png

Για εμένα με την τράπεζα επικοινώνησε πρώτα!
Από εκεί θα έχεις πιο σίγουρη και ξεκάθαρη απάντηση.

(Και θα έχουμε και το ίδιο μοντέλο... 😉😋😂)

Δημοσ.
10 hours ago, konstantinos77g said:

Για εμένα με την τράπεζα επικοινώνησε πρώτα!
Από εκεί θα έχεις πιο σίγουρη και ξεκάθαρη απάντηση.

(Και θα έχουμε και το ίδιο μοντέλο... 😉😋😂)

Πήρα Alpha Bank και μου λέει από εμάς έχει περάσει από τον έμπορο γίνεται cancel... θα στείλω και steam για να δούμε

Δεν έχω ιδέα πως να κάνω contact το steam... έστειλα στο support email αλλά πολύ πιθανόν να μην τα βλέπει κανείς αυτά

Δημοσ.
3 hours ago, Luciddream said:

Πήρα Alpha Bank και μου λέει από εμάς έχει περάσει από τον έμπορο γίνεται cancel... θα στείλω και steam για να δούμε

Δεν έχω ιδέα πως να κάνω contact το steam... έστειλα στο support email αλλά πολύ πιθανόν να μην τα βλέπει κανείς αυτά

Ότι κίνηση επικοινωνίας κάνεις καλύτερα να την κάνεις μέσα από την εφαρμογή του Steam!!
Στο support του Steam γνωρίζω ότι είναι πολύ καλοί έως άριστοι θα έλεγα...
Ενημέρωσε αν σου απαντήσουν, θα το κοιτάξω αργότερα μέσα από το Steam και εγώ αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ γιατί έχω δουλειά...
Περίεργο πάντως... Εγώ θυμάμαι δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα κατά την διαδικασία παραγγελίας και πλήρωσα και με Paypal...
Εύχομαι να μην έχουν θέμα με αποθέματα, δεν έχει ακουστεί κάτι για Ευρώπη, γιατί Αμερική και Καναδά τα OLED τα έχουν πάρει όλα...

Δημοσ.

Πάντως 26 του μήνα ξεκινάνε εκπτώσεις στο steam, δε ξέρω αν βάζουν και την κονσόλα τους σε έκπτωση, αλλά θα έχει summer sales.
Αν διορθώσεις το θέμα με την πληρωμή, περίμενε μέχρι τότε.

Απο εδώ κάνεις contact διαλέγοντας την κατηγορία που θες και σε πάει μέχρι το σημείο που γίνεται η επικοινωνία

https://help.steampowered.com/el/ 

3 ώρες πριν, Luciddream είπε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

Πάντως 26 του μήνα ξεκινάνε εκπτώσεις στο steam, δε ξέρω αν βάζουν και την κονσόλα τους σε έκπτωση, αλλά θα έχει summer sales.
Αν διορθώσεις το θέμα με την πληρωμή, περίμενε μέχρι τότε.

Απο εδώ κάνεις contact διαλέγοντας την κατηγορία που θες και σε πάει μέχρι το σημείο που γίνεται η επικοινωνία

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλησαντα. Αν δεν απατωμαι το OLED δεν εχει βγει ποτε σε εκπτωση. Και αν ειναι να βγει θα ειναι τωρα στο μεγαλο sale. Παρολα αυτα, ακομα και αν το παρεις τωρα και σε μια εβδομαδα βγει σε εκπτωση θα παρεις την διαφορα πισω. Το εχω δει να γινεται παρα πολλες φορες στο reddit.

3 ώρες πριν, Luciddream είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xtrmsnpr said:

Δεν υπάρχει τίποτα, όπου και να φτάσεις δεν φτάνει σε επικοινωνία. Μάλλον το έχουν αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί υπάρχει κόσμος σε thread 3 χρόνων που ψάχνει... το μόνο που σκέφτομαι είναι να βάλω τα λεφτά στο wallet. 

1 hour ago, xtrmsnpr said:

Χμμμ.. οκ ίσως περιμένω τότε να πέσει

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, vaggos88 said:

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλησαντα. Αν δεν απατωμαι το OLED δεν εχει βγει ποτε σε εκπτωση. Και αν ειναι να βγει θα ειναι τωρα στο μεγαλο sale. Παρολα αυτα, ακομα και αν το παρεις τωρα και σε μια εβδομαδα βγει σε εκπτωση θα παρεις την διαφορα πισω. Το εχω δει να γινεται παρα πολλες φορες στο reddit.

Είδα και άλλον στο reddit που δεν μπορεί να το πάρει από χτές, σκέφτομαι μήπως το έχουν βάλει out of stock επίτηδες ώστε να μην έχουν requests για refund σε μια βδομάδα. Θα κατεβάσω τα παιχνίδια στο PC που έχουν και compatibility να δω ποια θέλω να παίξω και από 26 του μήνα ξαναδοκιμάζω να το πάρω.

Αμερική είναι σίγουρα out of stock εδώ και μια βδομάδα μέχρι και τέλος καλοκαιριού :( 

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Luciddream είπε

Δεν υπάρχει τίποτα, όπου και να φτάσεις δεν φτάνει σε επικοινωνία. Μάλλον το έχουν αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί υπάρχει κόσμος σε thread 3 χρόνων που ψάχνει... το μόνο που σκέφτομαι είναι να βάλω τα λεφτά στο wallet. 

Χμμμ.. οκ ίσως περιμένω τότε να πέσει

Επέτρεψε μου να πώ ότι κάτι κάνεις λάθος τότε. Γιατί αυτός είναι ο σύνδεσμος επικοινωνίας με το support τους και ανάλογα με το τι επιλέγεις σε προχωράει και φτάνεις σε φόρμα επικοινωνίας. Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη χρόνια τώρα πως επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση τους, και ο τρόπος είναι από το link που έδωσα διαλέγοντας κατηγορίες.
Γράφεις στα αγγλικά το θέμα σου και το στέλνεις και ανοίγει ticket.

Πχ πρόσφατο μου:

image.png.5f6cf1bf8da3164bdf6c69e2a8ec66a9.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, xtrmsnpr said:

Επέτρεψε μου να πώ ότι κάτι κάνεις λάθος τότε. 

Είσαι ωραίος. Πήγα να βγάλω screenshot ότι δεν μου βγάζει το κουτί, άνοιξα και τα developer tools για να σιγουρευτώ οτι δεν επιστρέφει κανα error, και επειδή έκανε disable την cache το developer tools με F5 μου έφτιαξε το πρόβλημα. Είχε κρατήσει παλιό Javascript μάλλον και ήθελε reset η cache. Μετα ξαναμπήκα σε άλλο failed transaction και έβγαλα και screenshot για να φανεί η διαφορά. Κατάφερα και άνοιξα issue τώρα.

steam1.png

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
On 20/06/2025 at 18:42, Luciddream said:

Θα κατεβάσω τα παιχνίδια στο PC που έχουν και compatibility να δω ποια θέλω να παίξω και από 26 του μήνα ξαναδοκιμάζω να το πάρω.

Για compatibility δεν βασίζεσαι μόνο στο σύστημα της Valve, που είναι Οκ...
Εδώ είσαι για όλα τα games... 😉

https://www.protondb.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...