toxotis70 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Ξέρει κανείς αν μπαίνουν επίσημα τα windows 11 στο steam deck OLED?
X4Tz1S Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εδώ είσαι https://help.steampowered.com/en/faqs/view/6121-ECCD-D643-BAA8 Εγώ που τα είχα βάλει, τα έβγαλα, δεν βολεύει ιδιαίτερα σαν το SteamOS, εκτός αν το έχεις dualboot.
konstantinos77g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Για dualboot αξίζει να έχεις και τα Windows. Κάποια στιγμή θα τα περάσω και εγώ αλλά σε εξωτερικό SSD.
toxotis70 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για παιχνίδια που δεν μπορείς να ανοίξεις στο steam os, πχ game pass, cod κλπ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από toxotis70
konstantinos77g Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, toxotis70 said: Για παιχνίδια που δεν μπορείς να ανοίξεις στο steam os, πχ game pass, cod κλπ Δοκίμασε να περάσεις τα Windows σε εξωτερικό δίσκο! Είναι ο πιο εύκολος και ασφαλές τρόπος να δοκιμάσεις και όποτε θέλεις τα Windows Bootάρεις από εκεί! 😉 Tutorials υπάρχουν πολλά ακόμα και στο Youtube. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από konstantinos77g 1
konstantinos77g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το Steam Deck LCD είναι σε έκπτωση 20% στα 335,20 😉
ababapanos Δημοσ. χθες στις 08:21 μμ Δημοσ. χθες στις 08:21 μμ παιδιά πιστεύετε αξίζει το απλό steam deck εν έτη 2025? η τιμή στα 335 είναι δελεαστική 1
konstantinos77g Δημοσ. χθες στις 08:57 μμ Δημοσ. χθες στις 08:57 μμ 35 minutes ago, ababapanos said: παιδιά πιστεύετε αξίζει το απλό steam deck εν έτη 2025? η τιμή στα 335 είναι δελεαστική ΝΑΙ!!! 😉 2
comfuzio Δημοσ. χθες στις 10:55 μμ Δημοσ. χθες στις 10:55 μμ 2 hours ago, ababapanos said: παιδιά πιστεύετε αξίζει το απλό steam deck εν έτη 2025? η τιμή στα 335 είναι δελεαστική Και ναι και όχι, εγώ το έχω πιο πολύ σαν φορητό pc παρέα με ένα docking station, οκ παίζει παιχνίδια αλλά στην ίδια του την οθόνη τώρα στα 41 μου δεν το κοιτάζω καν. OLED ή μη σε αυτές τις διαστάσεις αδιάφορο για μένα πάντα....και όταν το έχω σε κανονική οθόνη και πάλι όλα στο minimum...ξέρω γω αν δεν έχεις θέμα με αυτό. Δεν είναι αγορά που μετάνιωσα αλλά δεν είναι και κάτι που το εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο. Κάνε την έρευνα σου για τι χρήση το θες, δες και τα παιχνίδια που παίζεις αν είναι supported κτλ τα λεφτά δεν είναι πολλά για μια τέτοια συσκευή αρκεί όμως να την αξιοποιήσεις κατά κάποιο τρόπο 1
ababapanos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 ώρες πριν, comfuzio είπε Και ναι και όχι, εγώ το έχω πιο πολύ σαν φορητό pc παρέα με ένα docking station, οκ παίζει παιχνίδια αλλά στην ίδια του την οθόνη τώρα στα 41 μου δεν το κοιτάζω καν. OLED ή μη σε αυτές τις διαστάσεις αδιάφορο για μένα πάντα....και όταν το έχω σε κανονική οθόνη και πάλι όλα στο minimum...ξέρω γω αν δεν έχεις θέμα με αυτό. Δεν είναι αγορά που μετάνιωσα αλλά δεν είναι και κάτι που το εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο. Κάνε την έρευνα σου για τι χρήση το θες, δες και τα παιχνίδια που παίζεις αν είναι supported κτλ τα λεφτά δεν είναι πολλά για μια τέτοια συσκευή αρκεί όμως να την αξιοποιήσεις κατά κάποιο τρόπο ποιο πολύ το σκέφτομαι ,να του περάσω emulators και να το έχω για πιο retro καταστάσεις. τώρα αν μπορεί να παίξει και παιχνίδια του Nintendo switch που εχω δει σε κατι βιντεακια και οντως τα τρεχει καλα , δεν θα ελεγα οχι
ababapanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τελικά το αγόρασα με την προσφορά. Τώρα ψάχνω για dock. βρίσκω ένα της ugreen , συγκεκριμενα το UGREEN Steam Deck Dock 9-in-1 Docking Station 4K @ 60Hz. στα 48 ευρω και κατι αλλα παρομοια απο alliexpress με τα μισα χρηματα στα 22 ευρω περιπου. Να παω στο ακριβοτερο η θα κανουν την ιδια δουλεια ? 2
comfuzio Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Κοίτα εγώ έχω αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005005387748069.html το είχα πάρει στα 22€ με κάτι κουπώνια. Σε αυτό μπορεί να μπει εξτρά nvme. Με αυτό παίζω αλλά έχω και το official που του επιτρέπει να κάτσει επάνω. Γενικά ως τώρα δεν έχω δει ασυμβατότητα με κανένα dock. 1
ababapanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες απλα με αυτο δεν στέκεται... ήθελα κάτι σε στυλ nintendo switch
konstantinos77g Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 minutes ago, ababapanos said: απλα με αυτο δεν στέκεται... ήθελα κάτι σε στυλ nintendo switch Σε ότι και να πας, πήγαινε σε UGreen!! 😉 Τώρα από εκεί και πέρα είναι τι υποδοχές χρειάζεσαι όταν είσαι Docked... Εμένα πχ με καλύπτουν 3 USB 3.0 και μία HDMI... 😉 1
Luciddream Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, ababapanos said: Τελικά το αγόρασα με την προσφορά. Τώρα ψάχνω για dock. βρίσκω ένα της ugreen , συγκεκριμενα το UGREEN Steam Deck Dock 9-in-1 Docking Station 4K @ 60Hz. στα 48 ευρω και κατι αλλα παρομοια απο alliexpress με τα μισα χρηματα στα 22 ευρω περιπου. Να παω στο ακριβοτερο η θα κανουν την ιδια δουλεια ? Πάρε το UGreen έχω ακριβώς το ίδιο και είναι ότι πρέπει. Πολύ καλή κατασκευή και παίζει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα