Luciddream Δημοσ. Κυριακή στις 01:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:43 μμ 24 minutes ago, konstantinos77g said: Για compatibility δεν βασίζεσαι μόνο στο σύστημα της Valve, που είναι Οκ... Εδώ είσαι για όλα τα games... 😉 https://www.protondb.com/ Ναι το ξέρω, από εκεί έλεγα 😛 Αν και δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα AAA Games. Τώρα περιμένουμε και την απάντηση απο το support και από Πέμπτη αν μου έχουν βρει λύση το χτυπάω, αν και με φοβίζει λίγο μην γίνει sold out μέχρι τότε. Update: Τελικά το πήρα, έβαλα όμως πρώτα 120 ευρώ στο steam wallet σε περίπτωση που το βάλουν σε sale να ελπίζω να μου επιστρέψουν τα λεφτά του wallet.. ήθελε update το account μου είπε από το support, μόλις το έκανε πέρασε κανονικά η αγορά. 2
konstantinos77g Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ 36 minutes ago, Luciddream said: Ναι το ξέρω, από εκεί έλεγα 😛 Αν και δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα AAA Games. Τώρα περιμένουμε και την απάντηση απο το support και από Πέμπτη αν μου έχουν βρει λύση το χτυπάω, αν και με φοβίζει λίγο μην γίνει sold out μέχρι τότε. Δεν νομίζω... Και αν, δεν θα σταματήσει την παραγωγή του... 😉 Πάντως συμβουλή φιλική, αν τυχόν βρεις το LCD ακόμα και σε τρελή έκπτωση για εμένα μην το πάρεις!! Το είχα ψάξει όσο δεν πάει τον Αύγουστο που το πήρα για να καταλήξω αν αξίζει να δώσω τα extra money που ζητάει για το OLED και ναι το αξίζει και με το παραπάνω!! Αν δεν το έχεις ψάξει εδώ είναι μία πολύ καλή ανάλυση του Steve... 😉 Και όσο για τις εκπτώσεις που έρχονται, δεν νομίζω να βάλει το OLED ιδιαίτερα... Το είχα ψάξει και αυτό για να περίμενα την Black Friday. Αλλά δεν έχει ανάγκη η Valve με το συγκεκριμένο μηχάνημα, πουλάει!! 😉 1
Luciddream Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Ναι γιαυτό και το πήρα τελικά, το έγραψα πριν λίγο αλλά εγιναν merge τα ποστ... έβαλα για καλό και για κακό και λεφτά στο wallet πρώτα μήπως κλαφτώ μετά αν μπει σε έκπτωση 1
konstantinos77g Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ 43 minutes ago, Luciddream said: Ναι γιαυτό και το πήρα τελικά, το έγραψα πριν λίγο αλλά εγιναν merge τα ποστ... έβαλα για καλό και για κακό και λεφτά στο wallet πρώτα μήπως κλαφτώ μετά αν μπει σε έκπτωση Πάντως σε καταλαβαίνω... Και εγώ έτσι θα έκανα!!! 😂😂😋😉 Ιδιαίτερα με την "εξέλιξη" της τεχνολογίας τον τελευταίο χρόνο ιδιαίτερα... 😉
xtrmsnpr Δημοσ. Κυριακή στις 04:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:39 μμ 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Ναι το ξέρω, από εκεί έλεγα 😛 Αν και δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα AAA Games. Τώρα περιμένουμε και την απάντηση απο το support και από Πέμπτη αν μου έχουν βρει λύση το χτυπάω, αν και με φοβίζει λίγο μην γίνει sold out μέχρι τότε. Update: Τελικά το πήρα, έβαλα όμως πρώτα 120 ευρώ στο steam wallet σε περίπτωση που το βάλουν σε sale να ελπίζω να μου επιστρέψουν τα λεφτά του wallet.. ήθελε update το account μου είπε από το support, μόλις το έκανε πέρασε κανονικά η αγορά. Απο απορία και μόνο, τι εννοούν update το account? Τι έγινε δηλαδή!?
Luciddream Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 μμ 3 minutes ago, xtrmsnpr said: Απο απορία και μόνο, τι εννοούν update το account? Τι έγινε δηλαδή!? Δεν ξέρω, μάλλον θα βαριόταν να απαντήσει για πιο τεχνικά Μου ζήτησε κάποια στοιχεία της κάρτας (π.χ mastercard, ονοματεπώνυμο) και μετά μου απάντησε αυτό. Και τότε πέρασε κανονικά η αγορά. Έχω ξαναπάρει πολλές φορές απο Steam πάντως. Ίσως το έχουν μπλοκάρει απο default για τους scalpers που θέλουν να τα πουλήσουν Αμερική. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 πμ 7 ώρες πριν, Luciddream είπε Δεν ξέρω, μάλλον θα βαριόταν να απαντήσει για πιο τεχνικά Μου ζήτησε κάποια στοιχεία της κάρτας (π.χ mastercard, ονοματεπώνυμο) και μετά μου απάντησε αυτό. Και τότε πέρασε κανονικά η αγορά. Έχω ξαναπάρει πολλές φορές απο Steam πάντως. Ίσως το έχουν μπλοκάρει απο default για τους scalpers που θέλουν να τα πουλήσουν Αμερική. ποιος ξέρει, μεγειές όμως! 1
xaralas Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ 23 ώρες πριν, Luciddream είπε Ναι το ξέρω, από εκεί έλεγα 😛 Αν και δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα AAA Games. Τώρα περιμένουμε και την απάντηση απο το support και από Πέμπτη αν μου έχουν βρει λύση το χτυπάω, αν και με φοβίζει λίγο μην γίνει sold out μέχρι τότε. Update: Τελικά το πήρα, έβαλα όμως πρώτα 120 ευρώ στο steam wallet σε περίπτωση που το βάλουν σε sale να ελπίζω να μου επιστρέψουν τα λεφτά του wallet.. ήθελε update το account μου είπε από το support, μόλις το έκανε πέρασε κανονικά η αγορά. Με γεια φιλε! Και εγω πριν 2 εβδομαδες το πηρα (γυρω στις 5 μερες εκανε να ερθει) και πραγματικα απορω γιατι αργησα τοσο! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα