konstantinos77g Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 18 minutes ago, Luciddream said: Ναι κάποιο τέτοιο κοίταζα και εγώ αλλά μετά είδα ότι έχουν βγάλει και 120hz docking stations και λέω μην βιαστώ. Υποθέτω θα παίζει σε 120hz συνδεδεμένο με TV οπότε why not. Θα κάτσω να τα ψάξω λίγο σήμερα για να τα παραγγείλω απο Amazon όλα μαζί. Σαν πρώτη επιλογή θα πήγαινα στης Valve το Dock αλλά είναι λίγο ακριβό αν και δίνει και έξτρα φορτιστή. Οπότε μετά από πολύ ψάξιμο σκέφτηκα να πάω σε κάτι οικονομικό, μικρό σε μέγεθος και ποιοτικό όσο γίνεται, οπότε επέλεξα της UGreen. Σε 1080p monitor που το σύνδεσα μου δίνει μέχρι 144 Hz οπότε είμαι Full ικανοποιημένος! 😉 1
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου On 29/06/2025 at 12:03, konstantinos77g said: Οπότε μετά από πολύ ψάξιμο σκέφτηκα να πάω σε κάτι οικονομικό, μικρό σε μέγεθος και ποιοτικό όσο γίνεται, οπότε επέλεξα της UGreen. Τελικά και εγώ της UGreen πήρα το περιμένω μάλλον αύριο να έρθει. Κατάλαβα ότι έπρεπε να το είχα πάρει μαζί με το Steam Deck τελικά. Δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα όλη την βδομάδα. Θέλω να έρθει να βάλω π.χ heroic launcher, chiaki, να παίξω λίγο με το λειτουργικό γενικότερα, να βάλω κανένα emulator, και μετά να αποφασίσω αν θα κατεβάσω τα 100GB games που έχω από το steam ή αν είμαι ΟΚ με τα υπόλοιπα. Σαν συσκευή πάντως είναι πολύ καλή, αν και έχω μικρά χέρια με βολεύει μια χαρά, και η οθόνη είναι πολύ ωραία. 2
konstantinos77g Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Luciddream said: Τελικά και εγώ της UGreen πήρα το περιμένω μάλλον αύριο να έρθει. Κατάλαβα ότι έπρεπε να το είχα πάρει μαζί με το Steam Deck τελικά. Δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα όλη την βδομάδα. Θέλω να έρθει να βάλω π.χ heroic launcher, chiaki, να παίξω λίγο με το λειτουργικό γενικότερα, να βάλω κανένα emulator, και μετά να αποφασίσω αν θα κατεβάσω τα 100GB games που έχω από το steam ή αν είμαι ΟΚ με τα υπόλοιπα. Σαν συσκευή πάντως είναι πολύ καλή, αν και έχω μικρά χέρια με βολεύει μια χαρά, και η οθόνη είναι πολύ ωραία. Κάτσε να σου δείξω και τι άλλο πήρα αφού πήρα το UGreen Dock και μετά από πολύ πολύ ψάξιμο για ότι χρειαστώ... 😉 Έκανα μία παραγγελία από JSaux και πήρα αυτά: https://jsaux.com/products/180-degree-usb-c-male-to-usb-c-female-adapter-set-dd0009-dd0010?variant=43677000958172 https://jsaux.com/products/steam-deck-screen-protector-1?variant=42920463761628 https://jsaux.com/products/anti-slip-stand-for-steam-deck-dock-sg0104?variant=43642142490844 Όσο για launcher από άλλα Play stores, πάλι μετά από πολύ πολύ ψαξιμο γιατί δεν θέλω να το έχω φορτωμένο με πολλά και άχρηστα κατέληξα στο Lutris και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!! Ότι και να του έχω φορτώσει παίζει άψογα!! Ακόμα και από την Θεία από την Αμερική... 😉😉😂😂😋😋 Για emulators δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο πέρα από EmuDeck!! 😁😉 Του έχω μέσα όλη μου την ζωή!!! (Amstrad CPC 6128 - Amiga 500 &1200 AGA - MAME - PS1 - PS2 - GBC & GBA -PSP) Είναι πολλοί οι λόγοι που προσωπικά το ήθελα το συγκεκριμένο μηχάνημα... Πρώτα από όλα ήθελα να έχω κάπου μαζεμένη όλη την Gaming ζωή μου, οργανωμένη και τακτοποιημένη και έτοιμη οποιαδήποτε στιγμή γουστάρω να πατάω ένα κουμπί και να παίζω οπουδήποτε και να είμαι!! Θα μου πεις αυτό μπορείς να το κάνεις και με τα PCs και με τα smartphones πλέον... Έχω βαρεθεί να σετάρω σε κάθε αλλαγή - αναβάθμιση... 😉😉 Και μετά ήθελα να έχω και ένα backup υπολογιστή για ώρα ανάγκης πέρα από το PC μου και το Steam Deck μου τα δίνει όλα!!! 😉😁 Είχα να δω τόσο ισορροπημένο μηχάνημα από κάποια εταιρία από την Amiga 1200 AGA!! Στο iFixit έχει πάρει ως βαθμολογία επισκευασιμότητας 9/10!!! 😁😉 Που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην επιλογή ενός μηχανήματος... 😉 Η οθόνη είναι OLED και να την προσέχεις ως OLED τεχνολογία... 😉 (Είναι TOP!!) Ελπίζω να σε βοήθησα και ότι χρειαστείς στείλε μου είτε εδώ είτε με DM... 😉 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από konstantinos77g 2
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, konstantinos77g said: Κάτσε να σου δείξω και τι άλλο πήρα αφού πήρα το UGreen Dock και μετά από πολύ πολύ ψάξιμο για ότι χρειαστώ... 😉 Έκανα μία παραγγελία από JSaux και πήρα αυτά: https://jsaux.com/products/180-degree-usb-c-male-to-usb-c-female-adapter-set-dd0009-dd0010?variant=43677000958172 https://jsaux.com/products/steam-deck-screen-protector-1?variant=42920463761628 https://jsaux.com/products/anti-slip-stand-for-steam-deck-dock-sg0104?variant=43642142490844 Το screen protector αυτό το πήρα και εγώ, έφτασε σήμερα πρώτο πρώτο αλλά δεν θα το βάλω ακόμα. Περισσότερο το πήρα για να πιάσω τα δωρεαν μεταφορικά από Amazon, αλλά θα το βάλω όταν βρω χρόνο με ηρεμία. Είχα και ένα υπόλοιπο από επιστροφή οπότε μου βγήκαν όλα (μαζί με ένα 2μετρο usb-c cable) γύρω στα 35 ευρώ. Το adaptoraki φαίνεται ωραίο, έπρεπε να το είχα βάλει και αυτό στην παραγγελία. Ωραίο και το stand, αν δω και γλυστράει θα το πάρω, thanks 34 minutes ago, konstantinos77g said: Η οθόνη είναι OLED και να την προσέχεις ως OLED τεχνολογία... 😉 (Είναι TOP!!) Σωστό και αυτό, είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα, θυμάμαι το Oneplus 3 που είχα μετά απο κάτι χρόνια είχε μείνει η μπάρα του Android πάνω μόνιμα 😛 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Luciddream 1
konstantinos77g Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Luciddream said: Το screen protector αυτό το πήρα και εγώ, έφτασε σήμερα πρώτο πρώτο αλλά δεν θα το βάλω ακόμα. Περισσότερο το πήρα για να πιάσω τα δωρεαν μεταφορικά από Amazon, αλλά θα το βάλω όταν βρω χρόνο με ηρεμία. Είχα και ένα υπόλοιπο από επιστροφή οπότε μου βγήκαν όλα (μαζί με ένα 2μετρο usb-c cable) γύρω στα 35 ευρώ. Το adaptoraki φαίνεται ωραίο, έπρεπε να το είχα βάλει και αυτό στην παραγγελία. Ωραίο και το stand, αν δω και γλυστράει θα το πάρω, thanks Σωστό και αυτό, είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα, θυμάμαι το Oneplus 3 που είχα μετά απο κάτι χρόνια είχε μείνει η μπάρα του Android πάνω μόνιμα 😛 Δωρεάν μεταφορικά από Amazon, από ποιο Amazon; Γιατί από όσο γνωρίζω το Γερμανικό δίνει άνω των 59€. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από konstantinos77g
Luciddream Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 10 hours ago, konstantinos77g said: Δωρεάν μεταφορικά από Amazon, από ποιο Amazon; Γιατί από όσο γνωρίζω το Γερμανικό δίνει άνω των 59€. Ναι απο Γερμανικό. 41.66 το docking station, 11.50 το screen protector, 7.28 το καλώδιο. Μείον το υπόλοιπο που είχα απο παλιά. Απλά τα στέλνουν ξεχωριστά οπότε θα φτάσουν σήμερα τα υπόλοιπα. 2
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Για μένα δες κάποιο docking station που να παίρνει και m.2 σε σχέση μετα σκέτα, ξέρω λίγο πιο πάνω οικονομικά αλλά trust me θα τα βγάλει τα λεφτά του! Εγώ έτσι έχω και παίζω με 2 nvme που στον έναν έχω windoze και στον άλλο έχω περάσει proxmox(ναι ναι) και πάει πένα. Θα το πάρω Σουηδία μαζί στο τέλος του μήνα που πάω πάλι για δουλειά, με geforce now είναι πένα! Έχει μια "προσφορά" με 33€ για 6 μήνες το μεσαίο πακέτο για εμένα που είχα και πάλι πιο παλιά, για νέους ίσως έχει κάτι καλύτερο. Αλλά περιμένω να είναι πένα από μπαταρία με το geforce now Ένα dock από aliexpress (δεν το έχω, είναι από γρήγορη αναζήτηση) https://www.aliexpress.com/item/1005006362493404.html 1
konstantinos77g Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Προσωπικά τους Nvme ως εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα δεν νομίζω να τους ξανά χρησιμοποιήσω... Σηκώνουν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα για την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που επιτυγχάνουν μέσω USB που δεν πλησιάζει καν τις ταχύτητες του PCI Express πρωτοκόλλου. Και αυτό δεν αναφέρεται πουθενά σε reviews εξωτερικών θηκών, μόνο σε forums βρίσκεις πληροφορίες. Καλό το μέγεθος τους αλλά καθόλου καλό για την μακροβιότητα του αποθηκευτικού μέσου. Πρόσφατα πήγα σε SATA 2.5" ως εξωτερικό μέσο αποθήκευσης γι'αυτό τον λόγο.
Luciddream Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 hours ago, comfuzio said: Για μένα δες κάποιο docking station που να παίρνει και m.2 σε σχέση μετα σκέτα, ξέρω λίγο πιο πάνω οικονομικά αλλά trust me θα τα βγάλει τα λεφτά του! Σε δευτερη φάση ναι πολύ πιθανόν, δεν είχα σκοπό να πάω για το πιο οικονομικό απλά ήθελα κάτι να έρθει γρήγορα για αυτά που έγραψα παραπάνω. Μου ήρθε μήνυμα ότι θα παραδοθεί σήμερα οπότε θα το χαρώ το σ/κ 🤩 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου εμείς οι Ινδοί δε μπορούμε να το αγοράσουμε, καλύτερα γλυτώνουμε και χρήματα 😛 3
Luciddream Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Απλά τέλειο το docking station, έβαλα και browser και γράφω αυτό το comment από steam deck. Όποιος σκέφτεται να πάρει να το πάρει μαζί με το Steam Deck, σκέτο είναι για παιδάκια 😛 9 hours ago, comfuzio said: Εγώ έτσι έχω και παίζω με 2 nvme που στον έναν έχω windoze και στον άλλο έχω περάσει proxmox(ναι ναι) και πάει πένα. Έκλαψα με το proxmox σε steam deck, ο server που φαίνεται δεξιά είναι ο παρατημένος μου με proxmox .... ελπίζω να βρω χρόνο να ασχοληθώ και με αυτόν 🥲 2
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 9 minutes ago, Luciddream said: Απλά τέλειο το docking station, έβαλα και browser και γράφω αυτό το comment από steam deck. Όποιος σκέφτεται να πάρει να το πάρει μαζί με το Steam Deck, σκέτο είναι για παιδάκια 😛 Έκλαψα με το proxmox σε steam deck, ο server που φαίνεται δεξιά είναι ο παρατημένος μου με proxmox .... ελπίζω να βρω χρόνο να ασχοληθώ και με αυτόν 🥲 Εγώ το πέρασα πιο πολύ για κάτι apps που ήταν πολύ memory intensive και ήθελα το quadchannel (4x32bit vs 2x64 από τα συμβατικά pc) του steamdeck, το steam os δεν με αφήνει να τρέξω κανέναν Installer για docker πχ ή tailscale ή zerotier. δεν έχω ψάξει βέβαια αν παίζει πλάγια οδός, πήγα μόνο με τα official installation scripts, αφού δεν έκανα την δουλειά μου έτσι, πέρασα proxmox πάνω του, έπαιξε άμεσα και μετά έκανα cloud image templates και όλα πένα! Αφού δεν το είπα πιο πριν, συγγνώμη κιόλας! Καλορίζικο και καλώς ήρθες στην παρέα μας! 1
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Όλα καλά με τον Heroic Launcher, το έβαλα χτες και τώρα έχω access σε 630 παιχνίδια από το library. Προς το παρόν ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει. Έβαλα και το Proton-GE από τον Heroic Launcher αλλά δεν το βλέπει το steam, μάλλον θέλει κάπου αλλού να μπεί. Κάτι άλλο που μου χρειάζεται είναι ένα screen saver για την οθόνη του deck όταν είμαι σε Desktop mode. Προς το παρόν τρέχω ένα htop αλλά σίγουρα θα το ξεχνάω και δεν ξέρω αν είναι και η καλύτερη λύση. Σκέφτομαι να βρω κάτι σαν το cmatrix αλλά να πιάνει όλη την οθόνη. Σε λίγο θα δοκιμάσω να βάλω και το πακέτο μου από Arch Linux και να δω αν τρέχει GeekBench
comfuzio Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 32 minutes ago, Luciddream said: Όλα καλά με τον Heroic Launcher, το έβαλα χτες και τώρα έχω access σε 630 παιχνίδια από το library. Προς το παρόν ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει. Έβαλα και το Proton-GE από τον Heroic Launcher αλλά δεν το βλέπει το steam, μάλλον θέλει κάπου αλλού να μπεί. Κάτι άλλο που μου χρειάζεται είναι ένα screen saver για την οθόνη του deck όταν είμαι σε Desktop mode. Προς το παρόν τρέχω ένα htop αλλά σίγουρα θα το ξεχνάω και δεν ξέρω αν είναι και η καλύτερη λύση. Σκέφτομαι να βρω κάτι σαν το cmatrix αλλά να πιάνει όλη την οθόνη. Σε λίγο θα δοκιμάσω να βάλω και το πακέτο μου από Arch Linux και να δω αν τρέχει GeekBench Έχει εργαλείο ρε συ για το proton και όταν το περνάς θα κάνεις restart το steam client (desktop mode έτσι; )για να το δει ProtonUP-QT, με αυτό μπορείς και περνάς ότι έκδοση θες και την βάζεις ανά game αν θες και πετάς και τις παλιές. 1
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 5 minutes ago, comfuzio said: Έχει εργαλείο ρε συ για το proton και όταν το περνάς θα κάνεις restart το steam client (desktop mode έτσι; )για να το δει ProtonUP-QT, με αυτό μπορείς και περνάς ότι έκδοση θες και την βάζεις ανά game αν θες και πετάς και τις παλιές. Ναι μόλις τα έβγαλα από το Heroic και τα έβαλα από ProtonUP-QT, μαθαίνω σιγά σιγά 😛 Υποθέτω θα τα δεί μετά που θα μπω σε Gaming mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα