Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Luciddream said:

Ναι μόλις τα έβγαλα από το Heroic και τα έβαλα από ProtonUP-QT, μαθαίνω σιγά σιγά 😛 Υποθέτω θα τα δεί μετά που θα μπω σε Gaming mode

Ναι απλά μπορείς να το σετάρεις και από desktop mode αν σου είναι πιο εύκολο. Απλά θέλει το steam client restart για να δει ότι νεότερο βάλεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλευα πόση ώρα να εγκαταστήσω το πακετό μου (opencl-amd-dev) σε custom directory, μετά κατάλαβα ότι από default το steam έχει το /opt στο Home Partition και απλά το έκανα install όπως και στο Arch. Το έχω βάλει τώρα να τρέχει, μόλις τελειώσει θα ανεβάσω και τα αποτελέσματα 😛 

puzFSws.jpeg 

edit: Ψόφιο τελείως https://browser.geekbench.com/v6/compute/4414078

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω για την πρώτη δοκιμή σήμερα με PS5, κάνω τώρα install Diablo IV από PS5 και remote play από Steam Deck με 5G WiFi για την ώρα γιατί δεν έχω κάτσει να φτιάξω το δίκτυο στο σπίτι εδώ και 1,5 χρόνο 😕 Για να δούμε πως θα παίξει.. κάνω update σε λίγο

USUyj3y.jpeg

Από latency είναι μια χαρά, ελάχιστο δηλαδή αλλά φαίνεται. Λίγο με την ανάλυση δεν ξέρω αν αλλάζει κάπως, θα το ψάξω. Τα controls από steam deck άψογα. Θα δοκιμάσω και άλλα παιχνίδια. Θα παίζω στην TV με Dolby Atmos και controller και όταν θα νυστάζω θα αράζω κρεβάτι με το steam deck. :) 

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...