Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες: Μπορώ να δώσω από ΕΠΑΛ μαθήματα γενικού λυκείου ώστε να περάσω Ιατρική;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, τελείωσα το ΕΠΑΛ (πληροφορική), το 2010, θέλω να περάσω στην Ιατρική και να δώσω μαθήματα που θα έδιναν και στο γενικό λύκειο (;), δεν γνωρίζω το νέο σύστημα καλά, αν μπορείτε να με διαφωτίσετε ως προς την διαδικασία, σας ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ: Παρακαλώ μην αναφέρετε περί κατατακτηρίων, ηλικίες, βάσεις αν το χω κλπ, δεν επιθυμώ συμβουλή επ αυτού, παρά μόνο του πρακτικού ζητήματος που θέτω.
ΥΓ 2: Το σχολείο που πήγαινα δεν γνωρίζει, είπαν μόνο για την διαδικασία μέσω ΕΠΑΛ που πρέπει να παρακολουθήσω 2α λυκείου κλπ που δεν υπάρχει περίτπωση, μην το αναφέρετε παρακαλώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν τα αναφέρουμε δηλαδή τι θα συμβεί? θα πάθεις κάτι κακό? τηλεφωνησε σε ενα γενικό λύκειο και ρωτησε τι γινεται. νομιζω θα χρειαστεί να κάνεις τα μαθηματα της κατευθυνσης για 2 χρονια και μετα να δωσεις. επεσες και πανω σε αλλαγές. είναι πιο ασφαλές να κοιταξεις με τον τροπο μεσω επαλ. τον επιλέγουν και πολλοι απόφοιτοι γενικού λυκείου για να μπουν ιατρική και αλλες υψηλόβαθμες σχολές ακόμα κι αν ειναι κατοχοι αλλου πτυχίου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...