Diaswsths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, είμαι στα 20 και σκεφτομαι να παω στην σχολη ιεκ εκαβ ωστε μετα να μπορω να εργαστω σαν διασωστης η οδηγος ασθενοφόρου ειτε σε δημοσιο νοσοκομείο ειτε σε ιδιωτικό. θελω να ρωτησω..: 1) ειναι ευκολο να μπεις στο δημοσιο νοσοκομειο; 2) ξερουμε τον μισθο ενως διασωστη; 3) αξιζει να το δοκιμασω; (Μου αρεσει γενικα να βοηθαω κοσμο) 4) γινετε να μπω αν εχω απαλλαγη στρατου; (Αποτι ξερω γινεται να δουλεψεις κανονικα στο δημοσιο)
velociraptoras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1. Οι πρωτοι απόφοιτοι τηςειδικότητας εχουν απορροφηθεί σχεδον όλοι σε ΕΚΑΒ ή σε νοσοκομεία. οι επόμενοι οχι το ιδιο ευκολα. στον ιδιωτικό τομέα ακόμα πιο δυσκολονα βρεις ως οδηγός ασθενοφόρου. 2. Εξαρταται αν θα ας δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. 3. Αξίζει να το ρισκαρεις μονο αν έχεις εναλλακτική πχ πτυχίο σε κάποιο αλλο αντικείμενο ή εχεις αλλο επάγγελμα για βιοπορισμό.
SilentVoice Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Diaswsths είπε Καλησπέρα, είμαι στα 20 και σκεφτομαι να παω στην σχολη ιεκ εκαβ ωστε μετα να μπορω να εργαστω σαν διασωστης η οδηγος ασθενοφόρου ειτε σε δημοσιο νοσοκομείο ειτε σε ιδιωτικό. θελω να ρωτησω..: 1) ειναι ευκολο να μπεις στο δημοσιο νοσοκομειο; 2) ξερουμε τον μισθο ενως διασωστη; 3) αξιζει να το δοκιμασω; (Μου αρεσει γενικα να βοηθαω κοσμο) 4) γινετε να μπω αν εχω απαλλαγη στρατου; (Αποτι ξερω γινεται να δουλεψεις κανονικα στο δημοσιο) Υπάρχει και η λύση να μπεις σε στρατιωτικό νοσοκομείο με κάποιον τρόπο μετά. Είχα γνωρίσει κάποτε εναν, που είχε βγαλει σχολή ΕΚΑΒ και μπήκε στον στρατό μόνιμα. Απλα εκει θα έχεις και τις στρατιωτικές διαδικασίες που υπάρχουν (μεταθέσεις, εκπαιδευσεις κλπ). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από SilentVoice
Diaswsths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, velociraptoras είπε 1. Οι πρωτοι απόφοιτοι τηςειδικότητας εχουν απορροφηθεί σχεδον όλοι σε ΕΚΑΒ ή σε νοσοκομεία. οι επόμενοι οχι το ιδιο ευκολα. στον ιδιωτικό τομέα ακόμα πιο δυσκολονα βρεις ως οδηγός ασθενοφόρου. 2. Εξαρταται αν θα ας δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. 3. Αξίζει να το ρισκαρεις μονο αν έχεις εναλλακτική πχ πτυχίο σε κάποιο αλλο αντικείμενο ή εχεις αλλο επάγγελμα για βιοπορισμό. 1) δεν καταλαβα 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα