kite26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχει προκύψει θέμα από μία πώληση σε σαιτ του εξωτερικού (ΗΠΑ) και αυτοί μου στείλαν την πληρωμή μέσω e-check στις 22/7. Το θέμα είναι ότι δεν έχω λάβει ακόμη την πληρωμή. Να ζητήσω πληρωμή μέσω SEPA και ποια η διαφορά; Εθνική η τράπεζά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από kite26
Hapatingo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Πρέπει να έχεις τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ για να εξαργυρώσεις ηλεκτρονική επιταγή. Σε συναλλαγές με ΗΠΑ καλύτερη από την (Transfer)Wise δεν θα βρεις. Σε πιο site έγινε η πώληση? Ίσως αναλαμβάνει το site να διεκπεραιώνει τις πληρωμές και περιμένει την εκκαθάριση. 1
kite26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ. Οπότε η τράπεζά μου εδώ στην Ελλαδα δεν μπορεί να το λάβει αν κατάλαβα καλά. Αν τους ζητήσω πληρωμή μέσω SEPA δεν θα υπάρχει θέμα Ευρώπη σωστά; Να πάω στην τράπεζα αύριο να ρωτήσω ή τζάμπα χρόνο θα χάσω; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από kite26
Hapatingo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 hour ago, kite26 said: Όχι δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ. Οπότε η τράπεζά μου εδώ στην Ελλαδα δεν μπορεί να το λάβει αν κατάλαβα καλά. Αν τους ζητήσω πληρωμή μέσω SEPA δεν θα υπάρχει θέμα Ευρώπη σωστά; Να πάω στην τράπεζα αύριο να ρωτήσω ή τζάμπα χρόνο θα χάσω; Όχι η ελληνική τράπεζα δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όλα εξαρτώνται από την πλατφόρμα που έγινε η συναλλαγή. 1
kite26 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Τους έστειλα μέιλ και τους είπα ότι μένω Ελλάδα και ζήτησα SEPA transfer.
Hapatingo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Just now, kite26 said: Τους έστειλα μέιλ και τους είπα ότι μένω Ελλάδα και ζήτησα SEPA transfer. Δεν μπορεί αυτό να γίνει αυτόματα μέσα από την πλατφόρμα, η καταχώριση του iban δηλαδή? Πάντως από την στιγμή που εκδόθηκε η επιταγή δυσκολεύει. Στο μεσοδιάστημα αυτό άνοιξε και έναν λογαριασμό στην transferwise γιατί σου δίνει αμερικανό τραπεζικό λογαριασμό. 1
kite26 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Λοιπόν, πέρασα από την τράπεζα. Από ό,τι κατάλαβα τα χρήματα είναι "on hold". Μου είπαν να ξαναπεράσω αύριο. Άντε να δούμε... Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα