Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikcrf είπε

Nαι οι γονείς μου, δεν έχουν ebanking και χρειαζόμαι υποστήριξη. Μερικά πράγματα δεν είναι αυτόητα συνάδελφε, δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται, οπότε να μην κρίνουμε.

για τους γονείς σου δεν έχω αντίρρηση (αν κρίνω βέβαια από την 77 χρονών μάνα μου που χειρίζεται τέλεια και το κινητό της και το web banking και φυσικά την κάρτα της για αγορές) αν και αυτοί θα πρέπει να προσαρμοστούν

αλλά εσένα σε βρίσκω λίαν επιεικώς απαράδεκτο

το 2021 μερικά πράγματα είναι αυτονόητα φίλε μου

έτσι είναι και το e-banking

τώρα αν δεν έχεις τα πράγματα είναι απλά

πας στον γκισέ της τράπεζας σου πληρώνεις τα 15 ευρώ προμήθεια και στέλνεις το έμβασμα όπου θες

εκτός αν αντί για τον γκισέ της τράπεζας πας σε γραφείο ή το κάνεις από το κινητό σου/υπολογιστή σου και φτιάξεις web banking.

η επιλογή είναι δική σου.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

Μπορούν να φτιάξουν e-banking και να το χρησιμοποιείς εσύ.  Αν δεν σε εμπιστεύονται, τότε ας πληρώνουν τα 15ευρα.

Οπως και να έχει, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αν δεν δίνεις περισσότερα στοιχεία και πρέπει να μαντεύουμε τι θέλεις να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μπορούν να φτιάξουν e-banking και να το χρησιμοποιείς εσύ.  Αν δεν σε εμπιστεύονται, τότε ας πληρώνουν τα 15ευρα.

Οπως και να έχει, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αν δεν δίνεις περισσότερα στοιχεία και πρέπει να μαντεύουμε τι θέλεις να κάνεις.

Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να μου στείλουν λέφτα. Δεν είμαι δεκαετίες εξωτερικό. Νόμιζα μια απλή επεξηγηση θα έφτανέ, όπως πήρα ήδη μια απάντηση απο έναν που δεν χρειάστηκε να αναφέρω λεπτόμέριες.

18 λεπτά πριν, ikorolis είπε

για τους γονείς σου δεν έχω αντίρρηση (αν κρίνω βέβαια από την 77 χρονών μάνα μου που χειρίζεται τέλεια και το κινητό της και το web banking και φυσικά την κάρτα της για αγορές) αν και αυτοί θα πρέπει να προσαρμοστούν

αλλά εσένα σε βρίσκω λίαν επιεικώς απαράδεκτο

το 2021 μερικά πράγματα είναι αυτονόητα φίλε μου

έτσι είναι και το e-banking

τώρα αν δεν έχεις τα πράγματα είναι απλά

πας στον γκισέ της τράπεζας σου πληρώνεις τα 15 ευρώ προμήθεια και στέλνεις το έμβασμα όπου θες

εκτός αν αντί για τον γκισέ της τράπεζας πας σε γραφείο ή το κάνεις από το κινητό σου/υπολογιστή σου και φτιάξεις web banking.

η επιλογή είναι δική σου.

Σου ζητάω συγνώμη που δεν το ήξερα. Μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να στείλω λέφτα σε άλλη χώρα. Συγνώμη και πάλι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikcrf είπε

Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να μου στείλουν λέφτα. Δεν είμαι δεκαετίες εξωτερικό. Νόμιζα μια απλή επεξηγηση θα έφτανέ, όπως πήρα ήδη μια απάντηση απο έναν που δεν χρειάστηκε να αναφέρω λεπτόμέριες.

Σου ζητάω συγνώμη που δεν το ήξερα. Μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να στείλω λέφτα σε άλλη χώρα. Συγνώμη και πάλι.

δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη ούτε απαίτησα κάτι τέτοιο φίλε μου

δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι

απλά το θεωρώ αδιανόητο για κάποιον οποίος έχει τις γνώσεις αφού μπαίνει στο insomnia.gr να μην έχει web banking και να πηγαίνει στο γκισέ της τράπεζας

δεν είσαι 60-70-80-90 χρονών που εκεί υπάρχει μια δικαιολογία...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη ούτε απαίτησα κάτι τέτοιο φίλε μου

δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι

απλά το θεωρώ αδιανόητο για κάποιον οποίος έχει τις γνώσεις αφού μπαίνει στο insomnia.gr να μην έχει web banking και να πηγαίνει στο γκισέ της τράπεζας

δεν είσαι 60-70-80-90 χρονών που εκεί υπάρχει μια δικαιολογία...

Εχω για εμένα , δεν μένω Ελλάδα αν κατάλαβες, αλλά δεν έχω στείλει πότε λεφτά στο εξωτερικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nikcrf είπε

Εχω για εμένα , δεν μένω Ελλάδα αν κατάλαβες, αλλά δεν έχω στείλει πότε λεφτά στο εξωτερικο.

ούτε αυτό είναι δικαιολογία φίλε μου

ότι δεν μένεις ελλάδα

η χώρα που είσαι έχει τράπεζες έτσι?

φαντάζομαι έχεις τραπεζικό λογαριασμό σε εκεί τράπεζα καθώς αν εργάζεσαι η εταιρεία/εργοδότης στην τράπεζα σου βάζει την μισθοδοσία

άρα στην εκεί τράπεζα φτιάχνεις web banking και κάνεις την δουλειά σου.

αν τώρα ήρθες στην ελλάδα για επίσκεψη στους γονείς σου πάλι μπορείς να βοηθήσεις και να τους φτιάξεις web banking

(5) πέντε λεπτά υπόθεση είναι δεν χρειάζεται να έχεις MASTER/PHD κτλ...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα έχω για εμένα. Τους λογαριασμού μου εδώ που μένω είτε απο ebanking είτε απο τον κισέ δεν πληρώνω κάτι έξτρα γιατί οι λογαριασμοί μου δεν έρχονται απο το εξωτερικό.  Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατι τα τελευταία πόστς λέω τα ίδια και τα ίδια.

Να εξηγώ λεπτομερώς για κάτι που δεν είναι απαραίτητο για να πάρω την απάντηση μόνο και μόνο να μην κριθώ αρνητικά το βρίσκω κακή συνήθεια. Εξήγησα τι ήθελα, πήρα την απάντηση απο έναν, δηλαδή αυτός το μάντεψε ή δίαβασε το μυαλό μου ή έχει iq Einstein?

Επεξ/σία από nikcrf
Δημοσ.

Του πατέρα μου του έρχεται στην Πειραιώς γύρω στα 200€ μία σύνταξη από Γερμανία και έχει 4€ προμήθεια.

Που η Πειραιώς είναι η πιο ακριβή (στα όρια ληστρική) τράπεζα από άποψη προμηθειών...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papresa είπε

Του πατέρα μου του έρχεται στην Πειραιώς γύρω στα 200€ μία σύνταξη από Γερμανία και έχει 4€ προμήθεια.

Που η Πειραιώς είναι η πιο ακριβή (στα όρια ληστρική) τράπεζα από άποψη προμηθειών...

Μη νομίζεις, και στις άλλες συστημικές κάπου τόσο είναι η προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος για το συγκεκριμένο ποσό.

Εθνική: 3€ προμήθεια για ποσά από 15 έως 5.000€
Πειραιώς: 4€ προμήθεια για ποσά από 15 έως 12.500€
Eurobank: 3,5€ προμήθεια για ποσά από 20 έως 12.500€
Alpha: 3€ προμήθεια για ποσά από 5 έως 12.500€

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikcrf είπε

Nαι οι γονείς μου, δεν έχουν ebanking και χρειαζόμαι υποστήριξη. Μερικά πράγματα δεν είναι αυτόητα συνάδελφε, δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται, οπότε να μην κρίνουμε.

Ποιος θα στέλνει λεφτά σε ποιον ;Αν το κάνεις εσύ σε γονείς θα τα στέλνεις με ι μπανκ στον λογαριασμό τους και θα τα βγάζουν με την κάρτα τους.Αν σου στέλνουν αυτοί τότε θα το χειρίζεσαι εσύ το ιμπνκινγκ το δικό τους.

Αν στέλνουν σε άλλον τότε πάλι εσύ θα το χειρίζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikcrf είπε

Είπα έχω για εμένα. Τους λογαριασμού μου εδώ που μένω είτε απο ebanking είτε απο τον κισέ δεν πληρώνω κάτι έξτρα γιατί οι λογαριασμοί μου δεν έρχονται απο το εξωτερικό.  Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατι τα τελευταία πόστς λέω τα ίδια και τα ίδια.

Να εξηγώ λεπτομερώς για κάτι που δεν είναι απαραίτητο για να πάρω την απάντηση μόνο και μόνο να μην κριθώ αρνητικά το βρίσκω κακή συνήθεια. Εξήγησα τι ήθελα, πήρα την απάντηση απο έναν, δηλαδή αυτός το μάντεψε ή δίαβασε το μυαλό μου ή έχει iq Einstein?

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να κάνεις - τι λες ώστε να σου δώσω λύση

Παραδίδω την σκυτάλη σε άλλο συνομιλητή που σε καταλαβαίνει καλύτερα

όλες οι τράπεζες στην ελλάδα παίρνουν προμήθεια για έμβασμα (λιγότερη όταν γίνεται ηλεκτρονικά και περισσότερη όταν γίνεται στον γκισέ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...