katerina_pm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Αυτό τον μήνα έχω τα γεννέθλια μου και θέλω να διοργανώσω ένα παρτυ για 10 άτομα περίπου. 200 ευρώ για μπουκάλια σε μαγαζιά που δεν επιτρέπεται να χορεύεις δεν θα τα δινα και να τα είχα. Ψάχνω ένα χώρο ίσως ένα σπίτι με κάποιο κήπο για τα κάνω εκεί. Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχει κάνει το ίδιο κάποιος γνωστός σας;
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katerina_pm είπε Καλησπέρα. Αυτό τον μήνα έχω τα γεννέθλια μου και θέλω να διοργανώσω ένα παρτυ για 10 άτομα περίπου. 200 ευρώ για μπουκάλια σε μαγαζιά που δεν επιτρέπεται να χορεύεις δεν θα τα δινα και να τα είχα. Ψάχνω ένα χώρο ίσως ένα σπίτι με κάποιο κήπο για τα κάνω εκεί. Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχει κάνει το ίδιο κάποιος γνωστός σας; Καλή φάση!Αν έχετε ξίδια και καλό staff, θα γίνουν και φασώματα. Θα παρτάρετε σε super κατάσταση, μόνο προσέχετε μην σας δώσουν, να κάνετε λίγο κράτει με τα ντεσιμπέλια και να έχετε κλειστές κουρτίνες. Αν όμως παίξει κόμπλα και πέσει κανά βαρύ πρόστιμο, το σηκώνει η τσέπη σου; Είναι επικίνδυνα σε σπίτι, μπορεί να φάτε δέσιμο και θα σας μουτζουρώσουν. Φορτώστε τα πράγματα και τραβάτε σε κανά δάσος καλύτερα, να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Τι 10 άτομα, για μπάσκετ θα πάτε;Φέρε λαό να γίνει μακελειό!Και άσε τους μπολιασμένους να κουρεύονται.Βάλτε όλοι κασέρι, να ανέβει level η κατάσταση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Ποια party με μπουκάλια και φλωρικα; Κάλεσε τους φίλους στο σπίτι να παραγγείλετε σουβλάκια η να πάτε να φάτε έξω. Για να πάτε μέσα σε κλειστό χώρο να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Τι χώρο ψάχνεις για 10 άτομα, την ταράτσα του Χίλτον? Μαζευτείτε σε ένα σπίτι και τελειώνετε. Το να ανοίγεις θέμα ψάχνοντας "ένα σπίτι με αυλή" καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα
Pokemon640 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Βρες ένα ρετιρέ στο AirPnP που να επιτρέπει party και κάντε τη δουλειά σας, αν μένεις κέντρο έχει στην ομόνοια σε εμπορική περιοχή.
xrhstosiak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Αν εισαι ψαγμενο ατομακι θα σου ελεγα για το club utopia στο Κερατσίνι με dj τον Μάριο τον Blackman Αλλα δύσκολη εποχή να μην τον έχουν κλείσει Οποτε θα συμβιβαστεις με μπιτσομπαρα απο βαρκιζα και κάτω που παίζουν δυνατή αλβανικη trance
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, tritonas00 είπε δεν βαζει μυαλο ο ελληνας Εσυ κατσε σπιτι μονος σου να βλεπεις ΣΚΑΙ. 2 2 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 καλή διασκέδαση...κοίτα να έχεις και το ποσό του προστίμου διαθέσιμο αν τυχόν το πάρτι γίνει σε σπίτι γιατί προβλέπω θα πέσει κάρφωμα και θα σας έρθει η αστυνομία να σας μαζέψει. επίσης μετά το πάρτι για καλό και για κακό κάνε και ένα τεστ για τον ιό γιατί ποτέ δεν ξέρεις... ναι ο ΣΚΑΙ και τα λοιπά ΜΜΕ φταίνε που ο έλληνας δεν έχει μυαλό δεν πειράζει όμως η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση θα κάνει μια χαρά την δουλειά της από τον Σεπτέμβριο...
sphinxgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Δεν ειναι όλα κρούσματα Είναι όλα κρούσματα?
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εσυ κατσε σπιτι μονος σου να βλεπεις ΣΚΑΙ. o αδερφος μου δεν ανοιγει τηλεοραση εδω και 3 χρονια την εχει μονο για να παιζει στο ps4 . Την Κυριακη καναν παρτυ σε παραλια 8 ατομα . Οι 5 ειναι θετικοι απο χθες και με 39 πυρετο που δεν πεφτει με 1000 αρια depon ανα 4 ωρες . Σημερα που μιλησα μαζι του μου ειπε οτι πονανε τα κοκκαλα του σαν να του τα εχουν σπασει σε ολο του το κορμι και οτι δεν μπορει να ανοιξει τα ματια του απο την εξαντληση . Εσυ βγες εξω και βλεπε Facebook . Α επισης δεν εχει κανει το εμβολιο γιατι ειναι μικρος ( 27 χρονων ) και θελει να κανει παιδια και στο facebook διαβασε οτι δεν θα μπορει να κανει Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από GaGaS_Thess 4 3
agnostos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εδώ κάνουν γάμους με 300+ άτομα με χορούς και τα όλα τους (έχουν πάει κοντινά μου πρόσωπα σε τουλάχιστον 5 τέτοιους φέτος). Και λέμε τι χαμός θα γίνει στο "πάρτυ" με τα 10 άτομα; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από agnostos13 3 2
Dantε Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Παρτυ με 10 ατομα δεν υφισταται. Η θα κανεις παρτυ σωστο με 100+ ατομα σε σαλονι 50 τμ η θα λες θελουμε να μαζευτουμε για τσαγακι. ΥΓ.Επισης να ειδοποιησετε εκ των προτερων για να σας κλεισουν δωματια στο νοσοκομειο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις