MessatsuRoku Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Διαλεξα σαν χωρα την Ελλαδα και πληρωμη σε λιρες, ξερει κανεις αν θα παιξει τελωνειο?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Που ειναι αυτο; Αν ειναι στην εε όχι τελωνείο Αν ειναι οπουδήποτε άλλου συν της Αγγλίας ναι τελωνείο
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 5/8/2021 στις 3:53 ΜΜ, NikosKallithea είπε Που ειναι αυτο; Αν ειναι στην εε όχι τελωνείο Αν ειναι οπουδήποτε άλλου συν της Αγγλίας ναι τελωνείο Δεν εχει τελωνειο. Μεν αγγλικο site, αλλα εχουν ευρωπαικες αποθηκες.
azuli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εκανα και γω μια πρωτη παραγγελια απο asos (δυνατη κιολας,ειχε και 20% εκπτωση αν εκανες νεο λογαριασμο στο app + τσαμπα μεταφορικα) και την περιμενω,μου φαινεται παρομοια φαση με sports direct,ελπιζω να ειναι το ιδιο επαγγελματιες στις επιστροφες κι αυτοι,το sports direct ειναι πολυ σωστο σ αυτα. τι εμπειριες εχετε απο asos? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από azuli
kostassgk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Πρόκειται να παραγγείλω και εγώ ξέρουμε αν έχει τελικά τελωνείο;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Εκανα παραγγελια και εν τελει την ακυρωσα αφου στο live chat μου ειπαν πως φευγει απο Αγγλια
moutsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Προχτές παρέλαβα από παραγγελία που έγινε την περίοδο του Black Friday φυσικά χωρίς κανένα τελωνείο.
Garendevils Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Τα ρούχα από την συγκεκριμένη εταιρεία που πουλάει,όχι τα επώνυμα αλλά τα δικά της η αυτά που φτιάχνουν για την εταιρεία,είναι του τύπου ζαρα και HM μπαχαντελεμ που χαλάνε με 3 πλυσίματα ή είναι πιο ποιοτικά? Ξέρει κάποιος να μας πει? Επειδή έκανα μια παραγγελία για πρώτη φορά και δεν ξέρω τι θα βγεί.
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Garendevils είπε Τα ρούχα από την συγκεκριμένη εταιρεία που πουλάει,όχι τα επώνυμα αλλά τα δικά της η αυτά που φτιάχνουν για την εταιρεία,είναι του τύπου ζαρα και HM μπαχαντελεμ που χαλάνε με 3 πλυσίματα ή είναι πιο ποιοτικά? Ξέρει κάποιος να μας πει? Επειδή έκανα μια παραγγελία για πρώτη φορά και δεν ξέρω τι θα βγεί. Καλουτσικα ειναι τα δικα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα