Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάπου που ίντερνετ υπάρχει σε συγκεκριμένους υπολογιστές μέσω ethernet. Θα ήθελα να έχω ιντερνετ στο μακ μου όμως.

Τρόπος να κάνω hotspot από τον σταθερό νομίζω δεν υπάρχει σωστά;

Υπάρχει τρόπος να έχω δίκτυο κινητής στο μακ; Να βάζω κάτι σαν φλασάκι δεδομένων; Και αυτό πόσο κοστίζει αν υπάρχει; 

Τελευταίο, υπάρχει τρόπος με καλώδιο να παίρνω ιντερνετ από σταθερό υπολογιστή;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, daredevil92 είπε

Είμαι κάπου που ίντερνετ υπάρχει σε συγκεκριμένους υπολογιστές μέσω ethernet. Θα ήθελα να έχω ιντερνετ στο μακ μου όμως.

Τρόπος να κάνω hotspot από τον σταθερό νομίζω δεν υπάρχει σωστά;

Υπάρχει τρόπος να έχω δίκτυο κινητής στο μακ; Να βάζω κάτι σαν φλασάκι δεδομένων; Και αυτό πόσο κοστίζει αν υπάρχει; 

Κάνε Hotspot το κινητό σου να ξεμπερδευεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kormos είπε

Κάνε Hotspot το κινητό σου να ξεμπερδευεις

Καίει άπειρα δεδομένα

39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ενεργοποίησε το  wifi στο modem router που δίνει ιντερνετ στα άλλα.

Υπάρχει από κενρικό δίκτυο οπότε δεν υπάρχει κάποιο modem/router

Δημοσ.

Λύσεις υπάρχουν διάφορες για να συνδεθεί ενσύρματα ή ασύρματα ο υπολογιστής σου, μα εξαρτάται πώς είναι στημένο το δίκτυο, τι έλεγχος υπάρχει, αν επιτρέπεται χρήση επιπλέον δικτυακού εξοπλισμού κλπ.

α. Αν συνδέσεις στην πρίζα τον δικό σου υπολογιστή αντί του υπάρχοντος, παίρνεις σύνδεση;

β. Επιτρέπεται η χρήση άλλου εξοπλισμού είτε εξωτερικού είτε εσωτερικού στον υπάρχοντα υπολογιστή;

Δεν κατάλαβα την άλλη ερώτηση για δίκτυο κινητής στον υπολογιστή σου από την στιγμή που μετά αναφέρεις ότι δεν θέλεις να κάνεις hotspot το κινητό σου επειδή η κατανάλωση είναι μεγάλη άρα οικονομικά ασύμφορη.

Δωρεάν για δεδομένα κινητής σε υπολογιστή δεν υπάρχουν. Λύσεις κι εδώ υπάρχουν, αλλά κοστίζουν όπως και ο εξοπλισμός.

Δημοσ.
Στις 7/8/2021 στις 1:47 ΜΜ, daredevil92 είπε

'Ένα απλό 4port ethernet switch θέλεις και δύο καλώδια ethernet και τελείωσες. Θα βάλεις το καλώδιο που πάει σε ένα pc στο switch και από ένα καλώδιο στο pc και στο mac. Θεωρώ ότι το mac έχει lan, σωστά;

Επίσης, αν έχεις κανένα παλιό wifi router από αυτά που δίνουν οι πάροχοι μπορείς να απενεργοποιήσεις το dhcp server και αφού δώσεις σταθερή ip στο router που να είναι στο range του βασικού  router

Άλλη λύση είναι να πάρεις ένα usb wifi adapter και αν το pc έχει 10άρια, απλά ενεργοποιείς το κινητό hotspot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...