Προς το περιεχόμενο

Tractor pro 3


Panos1901

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το tractor, έχω την έκδοση pro 3 και στο pc δεν έχω ήχο από το πρόγραμμα. Κράτα ήχου δεν έχω, μόνο εξωτερικά ηχεία, όπου στις ρυθμίσεις τα επιλέγω κανονικά. Αλλά πάλι ήχος δεν υπάρχει. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί μα οφείλεται αυτό; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.

- Βάλε σε ένα deck να παίξει ένα κομμάτι, και πάτα το cue (ακουστικά) του συγκεκριμένου deck (σηκώνεις λίγο και το volume ακουστικών). Αν πάρεις ήχο, πήγαινε στο preferences->output routing και βάλε αυτά που λέει στο output monitor στη θέση output master και το αντίστροφο.
- Στο ίδιο μενού, σιγουρέψου ότι το mixing mode είναι στο internal, και στο output master δοκίμασε κι άλλες επιλογές, ξεκινώντας από 1: Main left και 2: Main Right.

- Στην πάνω μπάρα του προγράμματος, το μεγαφωνάκι πρέπει να είναι πορτοκαλί. Αν είναι κόκκινο, πήγαινε preferences->Audio setup και δοκίμασε άλλη επιλογή (συνήθως είναι η ίδια με αυτή που δίνει ως audio device το λειτουργικό, με την οποία παίζουν τα ηχεία με το TRAKTOR κλειστό).

- Μάλλον απίθανο, αλλά δες αν "βγάζει ήχο" ο μίκτης ελέγχοντας αν "παίζουν" τα VUμετρα στην πάνω μπάρα. Αν όχι, τσέκαρε μήπως έχει κλείσει το main volume, κάποιο ποτενσιόμετρο είναι κατεβασμένο, τα gain είναι τελείως αριστερά ή το crossfader είναι σε λάθος μεριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...