Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nvel είπε

Ο τρόπος λήψης του δείγματος είναι διαφορετικός,  στο rapid η λήψη είναι η ίδια με το pcr και μπορεί να την κάνει μόνο εκπαιδευμένος και σε άλλο ενώ στο. self μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε και στο εαυτό του

Μετά από 1μιση χρόνο πανδημίας το ποσοστό των ατόμων που δεν γνωρίζουν τα βασικά , is too damn high.

Και στo pcr και στο rapid-self test (ή όπως αλλιώς το ονομάσουν στο μέλλον) η μέθοδος συλλογής του δείγματος είναι η ίδια. Από ότι φαίνεται λίγοι διαβάζουν τις οδηγίες που παρέχονται στα selftest που παρέχονται. 

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2021 στις 7:59 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπέρα... Είπαν ότι θα χρειάζεται αυτό το τέστ  να γίνεται και να είναι εργαστηριακό.. Και να δηλώνεται..Στα φαρμακεία ακόμα  δεν υπάρχει αυτό το τέστ.. Και μπορεί να μην υπάρξει αυτό το είδος.. Άρα ο χρήστης  θα αναγκάζετε να το κάνει και να το πληρωνει.. Και ίσως να σκεφτεί μετά από αυτό να κάνει και το εμβόλιο.. 

αν απαιτειται να κανουν τεστ καθε εβδομαδα καθαριστριες, περιπτεραδες, υπαλληλοι σε μαναβικα σουπερ μαρκετ,

φαντάροι η συνταξιουχοι με αλλεργια, προβληματα υγειας 

παθησεις εγχειρισεις  κλπ

που  βγαζουν λιγα λεφτα κλπ,

πολυ απλα δεν θα μπορεσει να εφαρμοστει αν πρεπει να τα πληρωνει ο υπαλληλος απο την τσεπη του

μονο αν τα δινουν τσαμπα (εοπυ)

η αμερικη θα ψηφισει ΚΚΕ αν πανε να το εφαρμοσουν αυτο

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, peiraiask είπε

αν απαιτειται να κανουν τεστ καθε εβδομαδα καθαριστριες, περιπτεραδες, υπαλληλοι σε μαναβικα σουπερ μαρκετ,

φαντάροι η συνταξιουχοι με αλλεργια, προβληματα υγειας 

παθησεις εγχειρισεις  κλπ

που  βγαζουν λιγα λεφτα κλπ,

πολυ απλα δεν θα μπορεσει να εφαρμοστει αν πρεπει να τα πληρωνει ο υπαλληλος απο την τσεπη του

μονο αν τα δινουν τσαμπα (εοπυ)

η αμερικη θα ψηφισει ΚΚΕ αν πανε να το εφαρμοσουν αυτο

Πολύ απλά και χωρίς έξοδα …..ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ !!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, leolipop είπε

Για να επιδιωξουν εμβολιασμο φυσικα ...

Το οτι τα εμβολια αποδεδειγμενα  δεν κρατανε πανω απο 6μηνες δεν το εχεις δει η ακουσει πουθενα ;

Ποπο τους κακους που θελουν να επιβαλλουν τα παλιοεμβολια..

11 ώρες πριν, Hellfire45 είπε

Πρίν από 2 χρόνια ούτε στην νοσηρή φαντασία του καθενός δεν θα υπήρχε αυτή η σκέψη.

- Το πρόβλημα δεν είναι τα Τεστ αλλά ότι έχουν βάλει στο " τρυπάκι " όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτό το θέμα .

- Και μόνο που υπάρχει Topic παράδειγμα ανοιγμένο εδώ με το συγκεκριμένο θέμα είναι η επιτυχία του Ψάχνεις το Νόημα αλλά χάνεις το Δάσος !!! . Απλά ( και κατανοητά βέβαια γιατί παίζουν στην κυριολεξία με τον πόνο και τις ανάγκες των ανθρώπων ) αντί να τους διάολο στείλουμε όλοι μαζί όπου και εκεί θα είναι αδύναμοι μπροστά σε όλο τον κόσμο εμείς κάνουμε το αντίθετο και μοιρολατρούμε. 

- Ολόκληρα σεντόνια κάθε μέρα ...τσακωμοί ανθρώπων οι μέν με τους Δέ και αυτοί κάθονται πάνω από τα κεφάλια μας και " Γελάνε " με εμάς και την κατάντια της ανθρωπότητας την οποία καθοδηγούν.

- Από την επόμενη μέρα πάνε στα παιδιά μας - σας εκεί να σας δώ τους γονείς ( εγώ προσωπικά ξέρω τι θα κάνω ) !!! 

Ξανα η ερωτηση. Τα παιδια σου ποσα εμβολια κανουν, ξερεις;

• Thanks 2
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

΄Πιστοποιητικό νόσησης πως αποκτας; Μπορω να παω να κανω ενα τεστ αντισωμάτων και να το βγαλω; 

Μολις διαβασα πως δεν γινεται αν δεν ειχες κανει διαγνωστικο τεστ!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Αποκτάς μόνο αν νοσήσεις και καταχωρηθεί το θετικό τεστ στην πλατφόρμα.

Τα αντισώματα δεν φαίνεται να ενδιαφέρουν την πολιτεία (αν και ίσως θα έπρεπε) προκειμένου να κρίνει ποιοι χρειάζονται εμβολιασμό και ποιοι όχι, ώστε να μην επιβαρύνουν άσκοπα τον οργανισμό τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν διχασει την ανθρωποτητα σε ''βορειους'' και ΄΄νοτιους''

Περασε η ατζεντα πυρκαγιες επανηλθανε στα μπολιασματα.

Και το ποιμνιο καλα ακολουθει

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ghost_Rider είπε

Εχουν διχασει την ανθρωποτητα σε ''βορειους'' και ΄΄νοτιους''

Περασε η ατζεντα πυρκαγιες επανηλθανε στα μπολιασματα.

Και το ποιμνιο καλα ακολουθει

φίλε μου εδώ διχαζόμαστε με αρθρα του τύπου apple ή xioami δυστηχώς ο άνθρωπος ειναι αυτοκαταστροφικός, ηταν ,ειναι και θα είναι μέχρι να εξαφανιστεί......

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Hellfire45 είπε

Πρίν από 2 χρόνια ούτε στην νοσηρή φαντασία του καθενός δεν θα υπήρχε αυτή η σκέψη.

- Το πρόβλημα δεν είναι τα Τεστ αλλά ότι έχουν βάλει στο " τρυπάκι " όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτό το θέμα .

- Και μόνο που υπάρχει Topic παράδειγμα ανοιγμένο εδώ με το συγκεκριμένο θέμα είναι η επιτυχία του Ψάχνεις το Νόημα αλλά χάνεις το Δάσος !!! . Απλά ( και κατανοητά βέβαια γιατί παίζουν στην κυριολεξία με τον πόνο και τις ανάγκες των ανθρώπων ) αντί να τους διάολο στείλουμε όλοι μαζί όπου και εκεί θα είναι αδύναμοι μπροστά σε όλο τον κόσμο εμείς κάνουμε το αντίθετο και μοιρολατρούμε. 

- Ολόκληρα σεντόνια κάθε μέρα ...τσακωμοί ανθρώπων οι μέν με τους Δέ και αυτοί κάθονται πάνω από τα κεφάλια μας και " Γελάνε " με εμάς και την κατάντια της ανθρωπότητας την οποία καθοδηγούν.

- Από την επόμενη μέρα πάνε στα παιδιά μας - σας εκεί να σας δώ τους γονείς ( εγώ προσωπικά ξέρω τι θα κάνω ) !!! 

Όλο και κάπου θα βρεθεί κάποια ξέρα για σένα. Άντε και με ένα δέντρο. Ή κάποια σπηλιά. 

Αλλά όσο επιλέγεις να απολαμβάνεις τα ωφέλη να βρίσκεσαι υπό την προστασία της αγέλης, έχεις και κάποιες υποχρεώσεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εκδίδεται μόνο με την καταχώρηση διαβατηρίου και η χρησιμότητά του είναι για να μπορείς να ταξιδέψεις μετά απο 14 ημέρες που γίνεται πράσινο;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Πειραματικά εμβόλια λένε μερικοί, επειδή το διάβασαν στο Facebook που το έγραψε η Κυρά Μαρίκα. Αυτοί που τα λένε αυτά όμως ταυτόχρονα :

- Καπνίζουν, γιατί ως γνωστόν το τσιγάρο δεν βλάπτει την υγεία σοβαρά. Είχα και εγώ έναν θείο που κάπνιζε 50 πακέτα την ημέρα και έφτασε τα 100.

- Τρώνε ότι σαβούρα υπάρχει, γιατί ως γνωστόν η χοληστερίνη είναι ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα τσιπουρακι την ημέρα (Η Κυρά Μαρίκα τα λέει, εγώ δεν είμαι γιατρός). 

Μπορώ να σε συνεχίσω σε αυτό το μοτίβο αλλά δεν υπάρχει λόγος, δεν θα αλλάξει κάτι. Στην Ελλάδα γεννηθήκαμε όλοι γνώστες, δεν θα νικήσω εγώ την βλακεια. Το παίζουμε μάγκες αδιαφορώντας για το καλό του συνόλου (εκτός και αν κάποιος ζει σε κάποια απομονωμένη σπηλιά μόνος του) αλλά ταυτόχρονα αν αρρωστήσουμε άσχημα, τότε απαιτούμε να έχουμε την ιατρική περίθαλψη που το σύνολο φρόντισε να υπάρχει. 

Έχω έρθει για διακοπές σε μεγάλη πόλη της Εύβοιας και έχω φρίξει με αυτά που ακούω. Κάθε μέρα και μια καινούργια ιστορία.

• Like 6
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

έχω φρίξει

Ιστορικά πάντα η μετριότητα ήταν η περισσότερη ακολουθώντας μάλλον την κανονική κατανομή κατά Gauss. Απλά τώρα έχει πρόσβαση στον δημόσιο λόγο. Κυρίως μέσω socials. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι, ίσα ίσα ευελπιστώ ότι αν μη τι άλλο η γνώση έχει διαχυθεί περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο. Ο θόρυβος είναι αυτός που έχει αυξηθεί. Οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να μας εκπλήσσει το όλο σκηνικό. 

Φαντάσου τώρα να είσαι κράτος και απ'τη μια να έχεις το input της επιστημονικής κοινότητας, με το όποιο ποσοστό αβεβαιότητας ( που πάντα θα υπάρχει ) και να πρέπει αυτό να το μεταφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Ο Έλληνας θέλει είτε βουρδουλα είτε να αποδεχθείς ότι απλά είναι ηλίθιος και να εφαρμόσεις τακτικές τύπου Καποδίστρια-πατάτα (αν και μάλλον είναι μύθος).

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τα εμβόλια που εγκρίθηκαν γρήγορα, υπάρχουν κάποιοι λόγοι.

Η τεχνολογία mRNA υπήρχε πολλά χρόνια πρίν, δηλαδή υπήρχε η βάση, εφόσον λοιπόν μπόρεσαν γρήγορα να κατανοήσουν τον ιό και να απομονώσουν τα στοιχεία που ήθελαν, κατάφεραν να κατασκευάσουν και τα αντίστοιχα εμβόλια που μιμούνται τον ιό έτσι ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός να αναπτύξει αντισώματα χωρίς να κινδυνεύει.

Επίσης, μπόρεσαν να προχωρήσουν γρήγορα η ακόμα και ταυτόχρονα τις λεγόμενες φάσεις-στάδια.

Σχετικά με τα έκδοχα των εμβολίων:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/07/06/covid-19-vaccines-contain-iron-oxide-graphene-misinformation/

Τσιπάκι λένε κάποιοι, σιγά μην εχει και cpu με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. 😆

Οσο για τα άλλα 2 εμβόλια ιικού φορέα, νομίζω πως λειτουργούν με την μέθοδο των κλασσικών εμβολίων, δηλαδή με αδρανοποιημένο ιό.

Μόνο σε όσους είναι αλλεργικοί σε κάποια έκδοχα φαρμάκων και έχουν ιστορικό η προδιάθεση θρομβώσεων δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, βασικά αυτοί είναι σε μειονεκτική θέση γιατί δεν έχουν την επιλογή.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Τολμάνε ρε και εμβολιάζουν παιδιά, και δεν χρειάζεται να κάνεις 5 να σου μείνει το ένα μέχρι τα 16 χρόνια του. Μας κόβουνε και το σεξ, τι περιμένεις απο τους απατεώνες.

Και εγώ δεν κάνω εμβόλιο δε βαριέσαι, αμα τώρα κολλήσω και δεν μπορώ να πάρω ανάσα, θα βάλω τα κλάμματα στο τηλέφωνο να έρθει ένα ασθενοφόρο να με μαζέψει, να με πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις να βάλω σε κίνδυνο γιατρούς και οποιον άλλο τυχερό βρθεί ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, και στο τσακίρ κέφι θα πιάσω και μια θεσούλα σε ΜΕΘ, γιατι έτσι κάνουν τα κουλ κιντς.

Και οταν βγώ, θα πω σε όλους πως ο κορονοιος είναι μια γριπουλα, αλλα εκει που με πήγαν στο νοσοκομείο με το τεστ μου έβαλαν DNA του Walt Disney και αρρώστησα βαριά, αλλα τώρα είμαι κωμικός και μπορώ να κάνω τον κλόουν στα πάρτυ γιατι η μίμηση του μικι μάους μου πλέον είναι σε άλλα επίπεδα.

Τέλος επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για τις αλλαγές γνώμης ιατρών και επιστημόνων σε ξέσπασμα πανδημίας που δεν είχαν ξαναδεί, να σας θυμίσω την λογική σειρά των αρνητών.

"Δεν υπάρχει κορονοιός" - > "Υπάρχει κορονοιος αλλα είναι γρίπη" -> "Οκ σε καθαρίζει ο κορονοιος, αλλα πρέπει να είσαι γέρος" -> "Δηλαδή οκ, μπορεί να σε φάει και πιο μικρό, αλλα πρέπει να έχεις "υποκειμενα νοσήματα", εγώ είμαι βράχος δεν έχω τέτοια. -> "Το εμβόλιο έχει τσιπάκι για να μας ελέγχουν δεν κάνει τίποτα" -> "Οκ, κάτι κάνει αλλα είναι πειραματικό" -> "Οκ, έχει περάσει τα βασικά στάδια ελέγχου, και έχουν γίνει ξέρω γω- γύρω στα 500.000.000 εμβολιασμοί, οπότε δεν το λες και πειραματικό, αλλα τι να το κάνεις. Και αυτοί που το κάνουν κολλάνε και μεταδιδουν".

Καλησπέρες.

Επειδή το πέρασα εμβολιασμένος εγώ και ανεμβολιαστη η γυναίκα μου ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΟΡΦΗ, μακάρι ξαναλέω να το περάσετε ολοι σαν γριπουλα και να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες αηδίες γύρω γύρω. 

• Like 6
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...