Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωτσοβολος

Gigabyte Aorus Master 3080 2700ευρώ

Gigabyte Gaming OC 3080TI 2650ευρώ

Την ίδια στιγμή στο Πλαισιο

Gigabyte Aorus Master 3080 1350ευρώ

Ναι παιδιά να είστε σίγουροι ότι ο Κωτσόβολος θα πουλήσει απλη 3080 στα 2700ευρώ.

Γιαυτό και τις έχει άμεσα διαθέσιμες,γιατι κανεις δεν αγοράζει σε αυτές τις τιμές.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρες την κάρτα σε άλλο κατάστημα ηλεκτρονικών σε οποιαδήποτε σελίδα στην Ευρώπη.

Στέλνεις το λινκ σε αυτούς.

Τους λες αγόρασέ το από αυτόν και στείλε μου την.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς υπήρχε εξέλιξη αλλά τελικά και πάλι τούμπα. Στις 17/8 μετά από αρκετή προσπάθεια και απειλές για καταγγελίες, μου ανάφεραν ότι βρήκαν κομμάτι της Gigabyte RTX 3080 Master  και ότι θα το λάβω τις επόμενες μέρες.Μου τόνισαν ότι μου το δίνουν στην τιμή της αρχικής προ-παραγγελίας δηλ. με μεγάλη έκπτωση. Χθες επειδή στην εξέλιξη παρατηρούσα ότι η παραγγελία έχει κολλήσει 2 μέρες στην επεξεργασία και πάλι με δική μου πρωτοβουλία επικοινωνώ για να μάθω ότι το κομμάτι που είχε συμφωνηθεί να αποσταλεί τελικά παρουσίασε πρόβλημα  🙄 και δεν θα το στείλουν. Με τα πολλά η δικαιολογία μετά άλλαξε στο ότι ήταν λάθος του συστήματος, έδειχνε κομμάτι διαθέσιμο αλλά τελικά δεν υπήρχε αλλά και πάλι έπρεπε να καλλέσω εγώ για να το μάθω.

Έχουμε γυρίσει και πάλι στην αρχή λοιπόν όπου δεν αποδέχονται ότι οι RTX 3080 που έχουν είναι ίδιες, μάλιστα μου τόνισαν είναι βελτιωμένες εκδόσεις γι αυτό και αυτές οι τιμές σε σχέση με την αγορά (Ελλάδα και Ευρώπη)!!!. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να πάρω μια από τα 2699 στα 2430 δηλ. μετά από 10 μήνες θα δώσω και άλλα 1330 για να παραλάβω παραπλήσιο προϊόν με αυτό που προ-παράγγειλλα. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτε άλλο και μάλλον θα ακολουθήσω την οδό των καταγγελιών αν και δεν βλέπω να τους νοιάζει ιδιαίτερα. Ας πει κάποιος που γνωρίζει την ακριβή διαδικασία. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς υπήρχε εξέλιξη αλλά τελικά και πάλι τούμπα. Στις 17/8 μετά από αρκετή προσπάθεια και απειλές για καταγγελίες, μου ανάφεραν ότι βρήκαν κομμάτι της Gigabyte RTX 3080 Master  και ότι θα το λάβω τις επόμενες μέρες.Μου τόνισαν ότι μου το δίνουν στην τιμή της αρχικής προ-παραγγελίας δηλ. με μεγάλη έκπτωση. Χθες επειδή στην εξέλιξη παρατηρούσα ότι η παραγγελία έχει κολλήσει 2 μέρες στην επεξεργασία και πάλι με δική μου πρωτοβουλία επικοινωνώ για να μάθω ότι το κομμάτι που είχε συμφωνηθεί να αποσταλεί τελικά παρουσίασε πρόβλημα  🙄 και δεν θα το στείλουν. Με τα πολλά η δικαιολογία μετά άλλαξε στο ότι ήταν λάθος του συστήματος, έδειχνε κομμάτι διαθέσιμο αλλά τελικά δεν υπήρχε αλλά και πάλι έπρεπε να καλλέσω εγώ για να το μάθω.

Έχουμε γυρίσει και πάλι στην αρχή λοιπόν όπου δεν αποδέχονται ότι οι RTX 3080 που έχουν είναι ίδιες, μάλιστα μου τόνισαν είναι βελτιωμένες εκδόσεις γι αυτό και αυτές οι τιμές σε σχέση με την αγορά (Ελλάδα και Ευρώπη)!!!. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να πάρω μια από τα 2699 στα 2430 δηλ. μετά από 10 μήνες θα δώσω και άλλα 1330 για να παραλάβω παραπλήσιο προϊόν με αυτό που προ-παράγγειλλα. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτε άλλο και μάλλον θα ακολουθήσω την οδό των καταγγελιών αν και δεν βλέπω να τους νοιάζει ιδιαίτερα. Ας πει κάποιος που γνωρίζει την ακριβή διαδικασία. 

Φίλε καλά ξεμπερδέματα γιατί πραγματικά εχεις μπλέξει.Αν θες και εχεις την ψυχική δύναμη ενημερωνε το θεμα με ότι εξελίξεις έχεις.

Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 6:55 ΜΜ, Baator είπε

Θα σου πω την γνώμη μου, έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο ακριβώς θέμα και πολλοί διαφωνούν, αλλά ας ξαναπώ τι πιστεύω προσωπικά:

Βγαίνει πέρσι ένα προιόν Α, το περιμένει πως και πως όλος ο κόσμος και βγαίνει και επισήμως η εταιρεία και ανακοινώνει πως το κόστος του προιόντος θα είναι Χ.

Ξεκινάει ο Κωτσόβολος και ο κάθε Κωτσόβολος και βάζει παραγγελίες και οι προμηθευτές του του εγγυώνται πως θα το πάρει σε τέτοια τιμή που θα μπορεί όντως να το πουλάει στην τιμή Χ που ανακοίνωσε η εταιρεία. Μπαίνουν και οι πελάτες και αρχίζουν τις προπαραγγελίες.

Τελικά έρχονται τα πάνω κάτω, η μια συγκυρία πίσω από την άλλη και τελικά στοκ δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, όχι πέρσι τον Νοέμβρη, ακόμα βλέπεις τις κάρτες γραφικών με το κυάλι και σε αστείες τιμές.

Ο Κωτσόβολος τώρα βρίσκεται στην θέση που έχει πελάτες που έχουν προ-παραγγείλει το προιόν στην τιμή Χ, αλλά δεν έχει στοκ.

Μπορεί να φέρει ΠΙΘΑΝΩΣ κάποια κομμάτια, αν και όταν και ίσως, και πάλι όμως η τιμή έχει πάει στα 3Χ και 4Χ. Παρόλ' αυτά, υπάρχει κόσμος που συνεχίζει και αγοράζει σε αυτές τις τιμές και το στοκ και πάλι εξαντλείται σε λίγα λεπτά.

Τώρα υπάρχουν 2 σενάρια:

1. Αν όλα πήγαιναν ρολόι και δεν είχε συμβεί τι είχε συμβεί, φαντάζομαι γνωρίζεις τι έχει συμβεί και γιατί αυτές οι τιμές, αν δηλαδή ο Κωτσόβολος ή το Πλαίσιο ή ο τάδε είχε παραλάβει όλο το στοκ που παρήγγειλε, στην ώρα του και στην τιμή που του είχε ανακοινωθεί αρχικά και μετά από μόνος του επειδή έτσι του ήρθε, αποφάσισε να μην στο δώσει και να βάλει 3πλάσια και 4πλάσια τιμή και άμα θες πάρτην, θα σου 'λεγα ξέσκισε τους. Έγινε αυτό όμως;

2. Τώρα, το κατάστημα ποτέ δεν παρέλαβε στις τιμές που ήλπιζε και μετά από μήνες και μήνες αναμονής, πιθανώς να μπόρεσε να φέρει κάποιες άλλες υλοποιήσεις ή ό,τι βρήκε τέλος πάντων, σε τιμή όμως πολλαπλάσια του αρχικού κόστους που του είχε δηλωθεί.

Οι 2 σχολές σκέψεις είναι "ρε εμένα τι με νοιάζει, ο κόσμος ας κάηκε, εγώ πρόλαβα πάτησα το κουμπί στην τάδε τιμή, στην τάδε τιμή το θέλω. Ας πληρώσει την χασούρα ο Κωτσόβολος". Δεν μιλάμε όμως για φραγκοδίφραγκα. Μιλάμε για ΛΕΦΤΑ. Και όχι μόνο για σένα, για ΠΟΛΛΟΥΣ.

Η άλλη σχολή είναι "καταλαβαίνω τι παίχτηκε, δεν μπορούσε το κατάστημα να προβλέψει το τι θα γίνει, ΔΕΝ προσπάθησε να με εξαπατήσει, ζητάω τα λεφτά μου πίσω και τέλος".

Εγώ πιστεύω πως από την στιγμή που ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ αλλά έγινε κάτι μη προβλέψιμο και πάνω από τις δυνάμεις τους, το κατανοώ και πάω παρακάτω. Είναι παράλογο να ζητώ να αγοράσω κάτι με 1000 ευρώ ενώ πλέον κοστίζει 2700. Και κάτι που ούτε ο Κωτσόβολος δεν αγοράζει με 1000 ευρώ ε, ΑΝ το βρει. Δεν είναι λογικό δηλαδή να ζητάω να μου πληρώσει την κάρτα το κατάστημα από την τσέπη του.

Και ας μην μείνουμε στα τεράστια καταστήματα. Έχω εγώ ένα μικρό μαγαζί και κάνω το ίδιο πράγμα, ζητάω να φέρω 20 κάρτες, μου λένε κοστίζουν ένα Α ποσό, τις βάζω προπαραγγελία με τιμή 1000, δεν μου έρχονται ποτέ και πλέον, μήνες μετά, όταν πλέον ΑΝ βρω να αγοράσω τις κάρτες, ο προμηθευτής μου τις δίνει 2200 και 2300, εγώ πρέπει να τις στείλω σε αυτούς που κάνανε προπαραγγελία για 1000; Να καταστραφώ δηλαδή.

Κανείς δεν προσπάθησε να σε εξαπατήσει. Έγινε κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Λίγο τα κρύπτο, λίγο ο κορονοιός, λίγο η έλλειψη σε τσιπ, λίγο το ότι όλοι το ρίξανε ξαφνικά στα pc και στις κονσόλες, κάρτες γιοκ. Και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει αυτό. Το να επιμένω να πάρω κάτι με μια τιμή που δεν ίσχυε ποτέ ουσιαστικά, είναι τσάμπα κόπος.

Εν ολίγοις, αυτό που υποστηρίζεις είναι οτι ο Κώτσος, ο Μητσος και το Κούφωμα πρέπει να έχουν το ελευθερο να αναλαμβανουν επιχειρηματικό ρίσκο χωρίς να έχουν χασούρα ή συνέποιες των πράξεων τους;

Τί ΛΕ ΡΕ;

Αφου ήθελε ο Κώτσος να πάρει παραδάκι και να το εκμεταλλευτει τόσους μήνες, ας πληρωσει την χασούρα απο τους τόκους και το χρηματοοικονομικο όφελος που είχε τόσο καιρο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/8/2021 στις 10:36 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Αν η καρτα έβγαινε τελικά στο 900€ τι θα γινόταν;

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων ( 14 μερες προθεσμία ) επιστροφή και πιστωτικό και νέα αγορά στα 900 και υπολυπο πιστωτικου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες στην ίδια θέση και έχει γίνει αγωγή και το δικαστήριο θα γίνει το Μάρτιο. Που ουτε καν με νοιάζει ποια γιατι ζητάω αποζημίωση 5000 το λιγότερο.βλέπω ότι μερικοί το βλέπουν τρελο όλο αυτό αλλά πριν μιλήσουν ας το ψάξουν λίγο τι δικαιώματα έχει ο καταναλωτής.γιαυτο φτασαμε στο σημείο να μην μιλάνε. . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...