MySql Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το iphone 12 mini για τον λογο του οτι μου αρεσει σαν μεγεθος και δεν βλεπω να βγαζει κατι το πολυ διαφορετικο τον σεπτεμβρη η apple σε αυτο το μεγεθος, τουλαχιστον απο τις διαροες που εχουμε ακουσει για να αξιζει αναμονη 3 μηνων τουλαχιστον μεχρι να ερθει στην ελλαδα Εαν καποιος εχει αλλη γνωμη στο εαν αξιζει να περιμενω με χαρα να την ακουσω Απο την ερευνα που εκανα σε ελληνικα μαγαζια με καλες αξιολογησεις εχω βρει πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες και θα ηθελα μια γνωμη μην πεσω σε κανενα απατεωνα 1)backmarket iphone 12 mini 128gb 2) youst.gr iphone 12 mini 128gb 3) mi.gr iphone 12 mini 128gb 4)arena777 iphone 12 mini 128gb ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από MySql
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 2 hours ago, MySql said: Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το iphone 12 mini για τον λογο του οτι μου αρεσει σαν μεγεθος και δεν βλεπω να βγαζει κατι το πολυ διαφορετικο τον σεπτεμβρη η apple σε αυτο το μεγεθος, τουλαχιστον απο τις διαροες που εχουμε ακουσει για να αξιζει αναμονη 3 μηνων τουλαχιστον μεχρι να ερθει στην ελλαδα Εαν καποιος εχει αλλη γνωμη στο εαν αξιζει να περιμενω με χαρα να την ακουσω Απο την ερευνα που εκανα σε ελληνικα μαγαζια με καλες αξιολογησεις εχω βρει πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες και θα ηθελα μια γνωμη μην πεσω σε κανενα απατεωνα 1)backmarket iphone 12 mini 128gb 2) youst.gr iphone 12 mini 128gb 3) mi.gr iphone 12 mini 128gb 4)arena777 iphone 12 mini 128gb ευχαριστω πολυ Το πρώτο είναι refusbished και τα άλλα είναι 70€ κάτω απ' τα επίσημα. Στη θέση σου δεν θα έμπλεκα. Θα πήγαινα στα επίσημα με 769€ (620€ με τιμολόγιο) και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. 6
Xviper13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Ο δεύτερος λέει στο site ότι δεν υποστηρίζεται η έκδοση τιμολογίου με άρθρο 39α. Κάτι βρομάει εδώ και δεν είμαι εγώ . Αγόρασε το από μια γνωστή αλυσίδα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όπως είπε πριν ο cheonweb. Επίσης όταν αγοράσεις iPhone από γνωστή αλυσίδα θα μπορέσεις να έχεις και τον 2ο χρόνο εγγύησης. Από ένα skroutzoμαγαζο πιστεύω θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα