apple2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 καλησπερα εχω απενεργοποιησει τον λογαριασμο μου στο φεις, πως μπορω να τον ανακτήσω?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, apple2009 είπε καλησπερα εχω απενεργοποιησει τον λογαριασμο μου στο φεις, πως μπορω να τον ανακτήσω? Το μετάνιωσες;
apple2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 ειναι απενεργοποιημενος εδω και 5 μηνες 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το μετάνιωσες; ναι τον εκλεισα δεν τον απενεργοποιησα.... παιδια συγνωμη εγραψα λθος τον εκλεισα δεν τον απενεργοποιησα..τι κανω τωρα που τον χρειάζομαι?
Nabuko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, apple2009 είπε τον εκλεισα δεν τον απενεργοποιησα.... παιδια συγνωμη εγραψα λθος τον εκλεισα δεν τον απενεργοποιησα..τι κανω τωρα που τον χρειάζομαι? Το ίδιο είναι. Μήπως εννοείς τον διέγραψες? Αν ναι δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Απλά φτιάχνεις καινούριο
apple2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 για το gmail υπαρχει τροπος να βρω τον κωδικο μου? εχω αλλάξει τηλέφωνο και δεν εχω δωσει στο gmail το καινουργιο μου...μπορω να κανω κατι για να ανοίξω τον λογαριασμο μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα