Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η με διαφορά χαμηλότερη τιμή ever. Τα ακουστικά αυτά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί ακόμα και σε πολλαπλάσιες τιμές. Στα 50€ πραγματικά είναι χάρισμα (έπαιζαν σταθερά απο 70€+).

https://www.skroutz.gr/s/21960189/Samsung-Galaxy-Buds-Bluetooth-Handsfree-Λευκό.html

image.png.e7643591e68f80f3e5d55511f0213d6c.png

image.png.c53e538f7fa88a335f62676cbe26c996.png

Samsung Galaxy Buds+ Bluetooth Handsfree Λευκό - Skroutz.gr

Παράλληλα έπεσαν και τα pro στα 96€. Θυμίζω πριν 6 μήνες στις προσφορές του forum είχαν μπει γιατί πωλούνταν με 160€. Με 96€ και αυτά είναι πραγματικά χάρισμα

image.png.3c52e9721b04b9d6324b491c407771ad.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Σε ευχαριστούμε TS αλλά παράδοση σε 30 μέρες = Μπορεί και ποτέ :P 

Ο Νικαιώτης παίζει στις 4-10 και έχει και αρκετές καλές κριτικές ;)

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Ο Νικαιώτης παίζει στις 4-10 και έχει και αρκετές καλές κριτικές ;)

Νομίζω όμως ότι δεν υποστηρίζει αντικαταβολή ή και PayPal 

Δημοσ.

Τοσο τεραστια πτωση τιμης ειχαν τα συγκεκριμενα? Οταν τα ειχα παρει δωρο με προπαραγγελια του s20+, ειχαν ~150 ευρω αν θυμαμαι καλα. Εννοειτε στα 48 ευρω ειναι τρελο vfm, κρυσταλλινος ηχος και πολυ καλη μπαταρια

Δημοσ.

Και τα τρία καταστήματα μάλλον τον ίδιο προμηθευτή έχουν και οι τιμές τους ενημερώνονται αυτόματα. Γι΄ αυτό και η ταυτόχρονη πτώση.

Έτσι και ισχύει η τιμή θα το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη. Στο idealo ξεκινά από 69€ + μεταφορικά.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά, έριξα μια παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα μιας και είναι ένα στενό από εμένα το δεύτερο (γενικά τα πιο πολλά που πουλάει τα φέρνει μέσα στις επόμενες βδομάδες αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα οπότε για εμένα προσωπικά είναι φουλ αξιόπιστο) και με το καλό να τα φέρουν. Θενξ ts

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν τέλειο για καθημερινή χρήση.

Τα πολλά θετικά: Πολύ καλή μπαταρία, app με πάμπολλες ρυθμίσεις, χειρισμός όλων των λειτουργιών μόνο από τα ακουστικά, πολύ καλά μικρόφωνα για κλήσεις, λειτουργία με πολύ δυνατή ενίσχυση του περιβάλλοντος που βοηθάει και μέτρια βαρήκοους, συνεχείς ενημερώσεις του app (και με προσθήκη νέων λειτουργιών) και του firmware, εξαιρετική εφαρμογή στα αυτιά, πολύ καλή bluetooth σύνδεση, μικρό lag σε αναπαραγωγή βίντεο.

Ένα βασικό αρνητικό έχει, τον ήχο. Χωρίς μπάσο, νομίζω κάτω από τα 80 Hz. Ίσως φτιάχνει με eq. Και τα πρίμα ενώ είναι καθαρά είναι κάπως περίεργα στο αυτί και λίγο κουραστικά. Τα έχω συγκρίνει με άλλα τέσσερα διαφορετικά ακουστικά αυτού του τύπου (True Wireless Stereo) που έχω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, reddie.k είπε

Σχεδόν τέλειο για καθημερινή χρήση.

Τα πολλά θετικά: Πολύ καλή μπαταρία, app με πάμπολλες ρυθμίσεις, χειρισμός όλων των λειτουργιών μόνο από τα ακουστικά, πολύ καλά μικρόφωνα για κλήσεις, λειτουργία με πολύ δυνατή ενίσχυση του περιβάλλοντος που βοηθάει και μέτρια βαρήκοους, συνεχείς ενημερώσεις του app (και με προσθήκη νέων λειτουργιών) και του firmware, εξαιρετική εφαρμογή στα αυτιά, πολύ καλή bluetooth σύνδεση, μικρό lag σε αναπαραγωγή βίντεο.

Ένα βασικό αρνητικό έχει, τον ήχο. Χωρίς μπάσο, νομίζω κάτω από τα 80 Hz. Ίσως φτιάχνει με eq. Και τα πρίμα ενώ είναι καθαρά είναι κάπως περίεργα στο αυτί και λίγο κουραστικά. Τα έχω συγκρίνει με άλλα τέσσερα διαφορετικά ακουστικά αυτού του τύπου (True Wireless Stereo) που έχω.

Απλά να σημειώσω, πως για να έχεις καλό μπάσο σε ολα τα ακουστικά αυτού του τύπου, πρέπει να ταιριάξεις το σωστό μαξιλαράκι το οποίο θα σφραγίζει το αυτί σου. Αλλιώς το μπάσο είναι ανύπαρκτο.

Επίσης όποιος τα πάρει / έχει, απαραίτητα να κατεβάσει την εφαρμογή τους στο κινητό. Μέσω της εφαρμογής έχουν αρκετές ρυθμίσεις και αναβαθμίζονται και αυτόματα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Απλά να σημειώσω, πως για να έχεις καλό μπάσο σε ολα τα ακουστικά αυτού του τύπου, πρέπει να ταιριάξεις το σωστό μαξιλαράκι το οποίο θα σφραγίζει το αυτί σου. Αλλιώς το μπάσο είναι ανύπαρκτο.

Επίσης όποιος τα πάρει / έχει, απαραίτητα να κατεβάσει την εφαρμογή τους στο κινητό. Μέσω της εφαρμογής έχουν αρκετές ρυθμίσεις και αναβαθμίζονται και αυτόματα. 

Πολύ σωστή παρατήρηση για τα μαξιλαράκια, πρέπει η εφαρμογή των ακουστικών να είναι αεροστεγής ώστε να μην υπάρχει απώλεια μπάσου. Ένας τρόπος να το ελέγξει κάποιος αυτό είναι με το να πιέσει τα ακουστικά μέσα στα αυτιά ώστε να διαπιστώσει εάν υπάρχει σημαντική διαφορά χωρίς πίεση. Πάντως τα συγκεκριμένα νομίζω δεν παίζουν συχνότητες κάτω από 80 Hz. Η ανθρώπινη ακοή χαμηλα πάει έως 20 Hz.

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Πολύ καλή προσφορά, έριξα μια παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα μιας και είναι ένα στενό από εμένα το δεύτερο (γενικά τα πιο πολλά που πουλάει τα φέρνει μέσα στις επόμενες βδομάδες αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα οπότε για εμένα προσωπικά είναι φουλ αξιόπιστο) και με το καλό να τα φέρουν. Θενξ ts

Σου έχει επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα ; 

Κατά διαστήματα βάζει τιμές χώμα σε διάφορα προϊόντα, αλλά επειδή εγώ δε βλέπω επιλογή να τα παραλάβω (και προφανώς να τα πληρώσω επιτόπου) από εκεί, δεν έχω βάλει παραγγελία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...