gtr4460 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Γεια σας παιδιά Μπαίνω στο facebook θυμάμαι τον κωδικό όλα καλά Είχα καιρό να μπω και μου ζητάει ταυτοποίηση ο ένας τρόπος είναι να μου στείλει έναν κωδικό στο email το πιο mail δεν το θυμάμαι δεν υπάρχει καν ο άλλος τρόπος είναι να μου βγάλει φωτογραφίες φίλων και να λέω ποιοι είναι το έκανα αυτό αλλά μου έβγαλε λάθος Άλλο τρόπο δεν έχει υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με το facebook
super3bingo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Άν δεν θυμάσαι ούτε τον κωδικό ούτε μπορείς να μπεις στο mail ξέχνα το.
gtr4460 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 @super3bingo φίλε μου κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί να μη γίνεται τίποτα άμα δεν γίνεται άστα να πάνε 1
super3bingo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, gtr4460 είπε @super3bingo φίλε μου κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί να μη γίνεται τίποτα άμα δεν γίνεται άστα να πάνε Δεν φταίει το facebook εδώ, φταίμε εμείς που ξεχνάμε τους κωδικούς και τα e-mail με τα οποία κάναμε εγγραφή. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, gtr4460 είπε @super3bingo φίλε μου κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί να μη γίνεται τίποτα άμα δεν γίνεται άστα να πάνε Φτιάξε άλλο αν είναι τόσο σημαντικό.Και οκ ,μην ανοίγεις νέο email.Προσπάθησε με αυτό που έχει ήδη. 1
delinotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλημέρα Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα Αν όχι και μπορεί κάποιος ας μου στείλει λινκ να γραψω στο σωστό Λοιπόν έχω την εξής απορία Έχω κάνει οριστική διαγραφη του προφίλ Facebook και θέλω να μου απαντήσει Αν ξέρει κάποιος σίγουρα αν μπορώ μετά από ένα μήνα που λέει το Facebook ότι θα γίνει οριστική διαγραφη του προφίλ αν μπορώ μετά να δημιουργήσω νέο με το email που είχα το παλιό Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, delinotis είπε αν μπορώ μετά να δημιουργήσω νέο με το email που είχα το παλιό όχι
delinotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Nabuko είπε όχι Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα