Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για να μην μπερδευόσαστε: τα vouchers είναι που μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο για NSw1 games.

NSw2 games μπορείς να αγοράσεις απευθείας από το γιαπωνέζικο amazon με την ελληνική κάρτα σου. Εδώ είναι το Bananza. Κάνεις αγορά και σου στέλνουν το serial, το εξαργυρώνεις στο λογαριασμό σου και παίζεις κανονικά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, mrvaggos said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 

Για να εξαργυρωθεί το γιαπωνέζικο serial, προφανώς θα πρέπει να έχεις το λογαριασμό στο στο my.nintendo στο γιανωνέζικο region.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για να εξαργυρωθεί το γιαπωνέζικο serial, προφανώς θα πρέπει να έχεις το λογαριασμό στο στο my.nintendo στο γιανωνέζικο region.

Ναι ναι το γνωρίζω. Ευχαριστώ για την επισήμανση 

Δημοσ.

Οπότε για αγορά του Bananza αγοράζω απο ιαπωνικό amazon , παίρνουμε κωδικό μετα γυρίζουμε στο my nintendo σε japan region , περνάμε τον κωδικό και μετά γυρίζουμε πάλι σε ευρωπαικό region σωστά ?

Δημοσ.

Καλησπέρα. 
Να ρωτήσω οσους γνωρίζουν. Προσπαθώ να φτιάξω account στο ιαπωνικό amazon αλλά ζητάει αριθμό τηλεφώνου υποχρεωτικά. Βάζω τον αριθμό μου και δεν έρχεται ποτέ το otp. Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει. Πρέπει το account να δημιουργηθεί με Ιαπωνικό αριθμό;   

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, p07apo είπε

Καλησπέρα. 
Να ρωτήσω οσους γνωρίζουν. Προσπαθώ να φτιάξω account στο ιαπωνικό amazon αλλά ζητάει αριθμό τηλεφώνου υποχρεωτικά. Βάζω τον αριθμό μου και δεν έρχεται ποτέ το otp. Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει. Πρέπει το account να δημιουργηθεί με Ιαπωνικό αριθμό;   

Σε εμένα πάντως δεν εχει θέμα με ελληνικό νούμερο ηρθε κανονικά το otp και περάστηκε το τηλέφωνο , έχει να επιλέξεις στο τηλέφωνο όλες τις χώρες , δοκίμασε ίσως και διαφορετικό νούμερο , σε vodafone πάντως ειμαι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει με 2 δυο αριθμούς. Δεν έρχονται τα otp με τίποτα.

Επεξ/σία από p07apo
Δημοσ.

γεια σας ομαδα τελικα βγαινει πιο φθυνα εαν εχεισ ιαπωνεζικο λογαριασμο? κ παιρνεις αγορα απο αμαζον καρτα?

γιατι εγω βαζω ολο δωρο καρτες απο γνωστα καταστηματα  

Δημοσ.

Μόλις έκανα αγορά digital το donkey kong απο amazon japan αλλα περιμένω ακόμη να τραβήξει τα χρήματα , ίσως χρειάζεται κάποιες ώρες λόγω της αλλαγής ώρας που έχουμε ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Μόλις έκανα αγορά digital το donkey kong απο amazon japan αλλα περιμένω ακόμη να τραβήξει τα χρήματα , ίσως χρειάζεται κάποιες ώρες λόγω της αλλαγής ώρας που έχουμε ?

Γενικά αργεί. Και εγώ που έκανα αγορά τις gift cards περίμενα κάνα 45 λεπτο μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Silverage είπε

Γενικά αργεί. Και εγώ που έκανα αγορά τις gift cards περίμενα κάνα 45 λεπτο μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά. 

Μου απέριψε την συναλλαγή γιατι λεει δεν ειχε το απαιτούμενο ποσόν στην κάρτα ( αν και ειχα βάλει παραπάνω ) , θα ξανα δοκιμάσω αλλα τώρα δεν ξέρω πως να το κάνω καθώς λεει θα δοκιμάσει απο μονο του παλι σε 7 ημέρες ...

Edit : Είναι οκ τελικά δοκίμασα πάλι και το πλήρωσε

Edit 2 : Άλλαξα το region στο my nintendo και βλέπω το shop στα japan , τον κωδικό που ακριβώς τον κάνω redeem ?

Edit 3 : Όλα κομπλέ τελίκά περαστηκε στο switch και κατεβαίνει

Επεξ/σία από SPANK
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...