mansa2k Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Είχα αναφέρει για την περίπτωση της Tencent με την Ubisoft γιατί είχαν από παλιότερα μερίδιο. Φαίνεται πάντως πως η Ubisoft επιμένει να μην ενδιαφέρεται για εξαγορά. Προτίμησε ένα πλάνο συνεργασίας. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από mansa2k 1
stevenfins Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η συνεργασία με την Tencent για τη δημιουργία θυγατρικής εταιρείας ακούγεται εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα δεν είναι κάτι που έγινε την τελευταία εβδομάδα λόγω της κυκλοφορίας του Shadows. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από stevenfins
Lotof Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου μήνα για την Capcom. Monster Hunter Wilds Sales Top 10 Million Units, Sets New Capcom Record - Sales Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Lotof 1
mansa2k Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Η Σόνυ πάει για εξαγορά λένε. Δεν μπορεί να τρέξει τα δάνεια που έχει πάρει. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Για την ώρα λένε θα διασπαστεί σε κομμάτια για τον οποίο ενδιαφερόμενο. Δύσκολο να πουληθεί ως σύνολο. Σενάρια ότι και καλά η ΜΣ παίζει να πάρει κάποιο μέρος του gaming. Τα πρώτα νέα που θα βγουν στην φορά θα είναι απολύσεις σε όλο το φάσμα της Σόνυ..... 5
vorlon68 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mansa2k είπε Η Σόνυ πάει για εξαγορά λένε. Δεν μπορεί να τρέξει τα δάνεια που έχει πάρει. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Για την ώρα λένε θα διασπαστεί σε κομμάτια για τον οποίο ενδιαφερόμενο. Δύσκολο να πουληθεί ως σύνολο. Σενάρια ότι και καλά η ΜΣ παίζει να πάρει κάποιο μέρος του gaming. Τα πρώτα νέα που θα βγουν στην φορά θα είναι απολύσεις σε όλο το φάσμα της Σόνυ..... Με νέες πληροφορίες το υπουργειο ψηφιακής πολιτικής κατέθεσε πρόταση εξαγορας και του κομμάτιου του playstation αλλα και στην MS για εξαγορα του Xbox. Σε ένα συρτάρι ενος παλιου γραφειου που ήταν στην αποθηκη βρήκαν τα χρήματα του Σωρρα που ειχαν χαθει.... Επεξ/σία 1 Απριλίου από vorlon68 1
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου https://alineaanalytics.com/news/xbox_games_on_playstation/
stevenfins Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου https://www.rockpapershotgun.com/tequilas-lost-projects-include-a-possible-rime-follow-up-a-dungeon-tourguide-game-and-a-procgen-fighting-sim Αναφορά σε κείμενο Last year, Spanish developers Tequila Works cancelled a game, laid off staff, and finally filed for insolvency in the face of "prolonged market conditions", after losing funding from Tencent. Founders Raúl Rubio and Luz Sancho departed the studio in the process. Now, what's left of Tequila are selling off all their assets in an open auction, including both published games like horror platformer Deadlight, and a number of projects that were either in development or "ready for production". It all makes for a sad anatomy of the studio that gave us the wonderful Rime. Πολύ στενάχωρο. Το Rime το έχω στα πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια. Spoiler
stevenfins Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις συνδρομές, η άποψη μου είναι και εμένα ότι θα παραμείνουν πλάι - πλάι με το παραδοσιακό σύστημα αγορών. Δεν νομίζω δηλαδή, ότι θα κυριαρχήσουν απόλυτα. Ο μοναδικός τρόπος που περνάει από το μυαλό, ώστε να να μπορέσει να αλλάξει αυτό, είναι με την κυκλοφορία ΑΑΑ παιχνιδιών αποκλειστικά και μόνο σε συνδρομές. Κάτι που φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο να γίνει. Επεξ/σία 28 Απριλίου από stevenfins 2
mansa2k Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 1 Μαϊου Kaz Hirai is back! Θα μου φανεί σαν θαύμα αν δεν ακολουθήσει κάποια εν μέρει κατάρρευση της βιομηχανίας. Άντε και εις ανώτερα (*για τις τιμές)!!! 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Φοβαμαι οτι επομενη αυξηση συντομα κιολας θα ειναι το game pass.
mansa2k Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Φοβαμαι οτι επομενη αυξηση συντομα κιολας θα ειναι το game pass. Μην ξεχνάς την Ν η οποία έχει αυξημένες τιμές σε όλα τα νέα της προϊόντα αλλά -άφησε για την ώρα- εκτός την συνδρομή. Το μόνο σίγουρο μετά από τις τελευταίες αυξήσεις είναι ότι η Ευρώπη πληρώνει τα σπασμένα των ΗΠΑ. Καλά Ελλάδα έχουμε την δικαιολογία της ελεύθερης αγοράς και το γκέτο των μεγάλων αλυσίδων υπερκοστολόγησε το NS2. Αυτές τις μπούρδες δεν τις είχαμε ζήσει σε τέτοια επίπεδα έως καθόλου με την Nortec που και αυτήν την είχαμε για φτύσιμο (για άλλους λόγους). Συγχαρητήρια στην CD Media, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επεξ/σία 2 Μαϊου από mansa2k 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαϊου Moderators Δημοσ. 3 Μαϊου On 01/05/2025 at 17:39, mansa2k said: Θα μου φανεί σαν θαύμα αν δεν ακολουθήσει κάποια εν μέρει κατάρρευση της βιομηχανίας. Άντε και εις ανώτερα (*για τις τιμές)!!! Είναι το μόνο που βγάζει νόημα πραγματικά, το να θέλουν να φέρουν την αγορά σε stalemate. Ανέβασε η Sony τιμές, είπαμε «λογικό, αφού παίζει μπάλα μόνη της στις home consoles». Ανακοινώνει την γλαφυρή τιμολόγηση στα games η Ν, είπαμε «κάνει ότι γουστάρει μετά την επιτυχία του Switch». Όμως, το να ανεβάζει τιμές η MS στις κονσόλες της, με τις πωλήσεις να είναι στον πάτο, με μηδενική διαφήμιση και με το NSw2 να κυκλοφορεί σε έναν μήνα, είναι κάτι το εντελώς ακατανόητο business-wise. Εκτός κι αν το πλάνο τους είναι να ελαχιστοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις πωλήσεις του H/W, μόνο αυτό βγάζει νόημα. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου πάντως, ότι και οι τρεις platform-holders είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους. Και ειλικρινά πιστεύω ότι το NSw2 δεν πρόκειται να μείνει στα $450 για περισσότερο από 12 μήνες, σίγουρα θα φάει ανατίμηση πριν το επόμενο Καλοκαίρι, άντε μέχρι τις επόμενες γιορτές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα