lebron15 Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 πμ 11 ώρες πριν, hexenlord είπε Oh-oh. Εγώ δεν βλέπω τι μέλλον έχει η Sony σε αυτό το μοντέλο. Μέσα σε μία γενιά έχει πετάξει στα σκουπίδια την ταυτότητά της, έχει ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε αποτυχημένα projects, έχει στείλει τα παιχνίδια της στο PC. Ποιος ο λόγος να πάρεις PS6 στην επόμενη γενιά αν τα βγάλει όλα (αυτά τα λίγα που βγάζει πλέον) στο PC ή στο Xbox; Για μένα είναι η πιο σκονισμένη από τις τέσσερις gaming συσκευές μου. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν είχα PS4 και έπαιξα πολλά παιχνίδια του στο PS5. 1
hexenlord Δημοσ. Σάββατο στις 02:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:40 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lebron15 είπε Εγώ δεν βλέπω τι μέλλον έχει η Sony σε αυτό το μοντέλο. Μέσα σε μία γενιά έχει πετάξει στα σκουπίδια την ταυτότητά της, έχει ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε αποτυχημένα projects, έχει στείλει τα παιχνίδια της στο PC. Ποιος ο λόγος να πάρεις PS6 στην επόμενη γενιά αν τα βγάλει όλα (αυτά τα λίγα που βγάζει πλέον) στο PC ή στο Xbox; Για μένα είναι η πιο σκονισμένη από τις τέσσερις gaming συσκευές μου. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν είχα PS4 και έπαιξα πολλά παιχνίδια του στο PS5. Μμμμμ για να σε δω ψηλε, μελος απο το 2007, κοντα στα 1,000 ποστς, υπογραφη με το xbox gamertag σου, λες ομως οτι εχεις ps5. Οριακα το γλιτωνεις το permaban με αυτες τις προσβολες για τη Σονυ που γραφεις απο πανω. Περα απο την πλακα, η αγορα των κονσολων (πλην ΝΙΝ, και αυτο προς το παρον μονο) εχει αρχισει να αλλαζει ριζικα και θα αλλαξει ακομη περισσοτερο. Μενει να δουμε πως θα τοποθετηθουν οι παικτες και που θα μας βγαλει ολο αυτο. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:07 μμ από hexenlord
lebron15 Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ 8 ώρες πριν, hexenlord είπε Μμμμμ για να σε δω ψηλε, μελος απο το 2007, κοντα στα 1,000 ποστς, υπογραφη με το xbox gamertag σου, λες ομως οτι εχεις ps5. Οριακα το γλιτωνεις το permaban με αυτες τις προσβολες για τη Σονυ που γραφεις απο πανω. Περα απο την πλακα, η αγορα των κονσολων (πλην ΝΙΝ, και αυτο προς το παρον μονο) εχει αρχισει να αλλαζει ριζικα και θα αλλαξει ακομη περισσοτερο. Μενει να δουμε πως θα τοποθετηθουν οι παικτες και που θα μας βγαλει ολο αυτο. Όχι μωρέ, εντάξει. Έχω πάρει όλες τις κονσόλες της Sony εκτός από το Vita και το PS4. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στο PS5 αλλά κυρίως ήταν παιχνίδια PS4. Τα exclusives της Sony σε αυτή την γενιά δεν συγκρίνονται με αυτά που έβγαλε την προηγούμενη και προφανώς φταίει ο προσανατολισμός στα live service games. Μία είδηση τις προάλλες έλεγε για 4 δις. Φαντάσου αυτά τα λεφτά να είχαν πάει σε 5-10 single player κλασικές κινηματογραφικες Sony παιχνιδαρες. Μετά το ότι έχει ανοίξει την φιλοσοφία της για τα exclusives βραχυπροθεσμα της αποδίδει αλλά μακροπρόθεσμα; Αν ξέρω ότι θα παίξω τα πάντα της Sony και στο PC για ποιον λόγο να δώσω τα 600-700 που θα θέλει για την νέα της κονσόλα; Το ίδιο ισχύει και για το Xbox φυσικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα