Προς το περιεχόμενο

Εξελιξη Banggood Tracking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια sto Banggood δινουν εναν κωδικο που απο οτι εχω καταλαβει τον παρακολουθεις μονο μεσα απο το site τους. Επειδη στην περιοχη μου στα ΕΛΤΑ ειναι παιχταραδες, το εχω αγχος να ξερω αν θα φτασει και ποτε θα φτασει. Οσες φορες περιμενω κατι απο ΕΛΤΑ θελουν tracking οταν παω στο κατασταση να ρωτησω αν εχει φτασει. Τι γινετε λοιπον σε αυτην την περιπτωση ξερει καποιος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

Ρε παιδια sto Banggood δινουν εναν κωδικο που απο οτι εχω καταλαβει τον παρακολουθεις μονο μεσα απο το site τους. Επειδη στην περιοχη μου στα ΕΛΤΑ ειναι παιχταραδες, το εχω αγχος να ξερω αν θα φτασει και ποτε θα φτασει. Οσες φορες περιμενω κατι απο ΕΛΤΑ θελουν tracking οταν παω στο κατασταση να ρωτησω αν εχει φτασει. Τι γινετε λοιπον σε αυτην την περιπτωση ξερει καποιος

Στο λαιβ τσατ του banggood ρώτησε, αν και εφόσον μπει Ελλάδα χάνεται λίγο με τα tracking. 

Δημοσ.

Παντως απο 31/8 δειχνει οτι βρισκεται στο export parcel center Γερμανιας που αυτο σημαινει οτι πεταξε η πεταει Για ελλαδα. Απο δω και πλεον τι κανουμε

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Περιμένεις όπως κάνουν όλοι όσοι παραγγέλνουν από Κίνα. 

Θα προτιμουσα να περιμενω οπως οσοι παραγγελνουν απο Ευρωπη, γιατι εφυγε απο Αποθηκη Τσεχιας

Δημοσ.

Δε μπορεις να το παρακολουθησεις στη μια αυτη βδομαδα,δε φαινεται πουθενα.

Θα βαλεις το αρχικο tracking που εχεις στο ελληνικο σαιτ της dhl και θα βλεπεις εκει τι γινεται οταν φτασει Ελλαδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...