Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στην επιβεβαίωση δεν σου βγαζει σε ποιο νούμερο θα στείλει το sms με τον κωδικό; Σωστή παρατήρηση και ισχύει αυτό 100% καθώς αναγράφει (μερικώς) το νούμερο κινητού που θα στείλει το SMS. 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε την περίπτωσή μου. Ούτε είμαι από αυτούς που δεν παραδέχονται το λάθος τους. Λαμβάνω email από paypal για περίεργη δραστηριότητα . Πάντα κοιτάω την διέυθυνση. Πάω στην σελίδα του paypal και προσπαθώ να συνδεθώ. Όπου μου αναφέρει να βάλω τον 6ψηφιο κωδικό που ουδέποτε έχω θέσει και δεν είναι φυσικά ο κωδικός που στέλνει με sms. το μήνυμα που σου αναφέρει "περίεργη δραστηριότητα" να ανεβάσεις και να κάνεις αυτό που είπαν τα παιδιά να κάνεις έλεγχο αν έχει διαρρεύσει το email/κωδικός σου και αν ναι τότε σε κάθε υπηρεσία αλλάζεις τον κωδικό (διαφορετικό) και ενεργοποιείς την επαλήθευση 2 βημάτων παντού (τουλάχιστον σε υπηρεσίες email και χρηματοικονομικά)
user2163 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μην τα αφήνετε χωρίς two factor authentication. 6
Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Αξιοπιστία 0 δεν το κατάλαβα. Στο Pp πάει? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Nabuko
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Έχουν τραβήξει ήδη χρήματα. Την @@@με. Έχω δηλώσει ήδη πως δεν αναγνωρίζω συνναλαγές μετά από 1/9/21. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία από εδώ και πέρα ? Τί γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις ? Έπρεπε απ την στιγμή που έχασες την πρόσβαση να έχεις επικοινωνήσει με την τράπεζα - τράπεζες. Δεν έχεις κάνει ξεκάθαρο αν έχεις στο paypal ενεργοποιήσει το 2FA ( ή OTP) Στο email σου έχεις ενεργοποιήσει το 2FA ? Νομίζω ότι θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις με paypal αν πας στο παρακάτω link και πατήσεις τα κουμπιά που σου δείχνω στην εικόνα https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us/privacy#password-recovery https://prnt.sc/1rkkn6g
great Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω καταλάβει γιατι ολοι χρησιμοποιούν την λεξει χακαρισμα οταν απο μονοι τους πατανε τα λινκ και δινουν τα στοιχεια. Μου hackeπσαν το instagram και μου πηραν τις φωτογραφιες, μου στειλαν ενα λινκ και το πατησα. Το ιδιο και στο icloud. Αυτο ειναι PEBCAK παιδια, οχι hacking. Για τον TS , καποιος ζητησε screenshot απο το μαιλ που σου ηρθε, βασικά κανε copy paste το header του εμαιλ. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από great
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτό που μου έτυχε παιδιά εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα. Έχω μιλήσει με paypal και μου είπαν ότι είμαι 100% ασφαλισμένος για τα χρηματά μου.Σαν δραστηριότητα δεν είχα πολλά από αυτό. Αγορές από ebay ευτελής αξίας 5-10Ε και για καμιά συνδρομή. Αραιά και που ως καθόλου δεν έμπαινα. Έδινα το email και τον κωδικό. Τώρα πως κατάφεραν και μπήκαν και άλλαξαν και το email για να τους πηγαίνουν εκεί οι ειδοποιήσεις δεν γνωρίζω.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Vasilis 07 είπε Αυτό που μου έτυχε παιδιά εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα. Έχω μιλήσει με paypal και μου είπαν ότι είμαι 100% ασφαλισμένος για τα χρηματά μου.Σαν δραστηριότητα δεν είχα πολλά από αυτό. Αγορές από ebay ευτελής αξίας 5-10Ε και για καμιά συνδρομή. Αραιά και που ως καθόλου δεν έμπαινα. Έδινα το email και τον κωδικό. Τώρα πως κατάφεραν και μπήκαν και άλλαξαν και το email για να τους πηγαίνουν εκεί οι ειδοποιήσεις δεν γνωρίζω. Το email ok,ποιον κωδικό λες;
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, ikorolis είπε Σωστή παρατήρηση και ισχύει αυτό 100% καθώς αναγράφει (μερικώς) το νούμερο κινητού που θα στείλει το SMS. το μήνυμα που σου αναφέρει "περίεργη δραστηριότητα" να ανεβάσεις και να κάνεις αυτό που είπαν τα παιδιά να κάνεις έλεγχο αν έχει διαρρεύσει το email/κωδικός σου και αν ναι τότε σε κάθε υπηρεσία αλλάζεις τον κωδικό (διαφορετικό) και ενεργοποιείς την επαλήθευση 2 βημάτων παντού (τουλάχιστον σε υπηρεσίες email και χρηματοικονομικά) Δεν ξέρω τί έχει συμβεί με το email. Ότι άνοιγα μετά εξαφανιζόταν. Επίσης ότι ειδοποιήσεις είχα σήμερα από paypal πήγαιναν σε άσχετους φακέλους και όχι στα εισερχόμενα.
Dinos1973 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε OXI φίλε μου. Ήταν επίσημο email από paypal. Πριν πειράξω το οτιδήποτε δοκίμασα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και όπως αναφέρω μου ζητούσε 6ψηφιο κωδικό. Μετά άλλαξα τον κωδικό πρόσβασης. Επικοινωνία που γιατί διαβάζω ότι είναι άθλια η επικοινωνία μαζί τους. Να ήξερες ποσα "επισημα" email μου ερχονται καθε μερα!!!!! την πατησες με phishing email! 7 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Δεν ξέρω τί έχει συμβεί με το email. Ότι άνοιγα μετά εξαφανιζόταν. Επίσης ότι ειδοποιήσεις είχα σήμερα από paypal πήγαιναν σε άσχετους φακέλους και όχι στα εισερχόμενα. εαν εχεις android συσκευή, πολυ πιθανον να εχεις malware!
Giwrgoss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στο παρελθόν είχα και εγώ ένα συμβάν με paypal περίπου πριν 7-8 χρόνια. Ξημερώματα, μετά από πιώμα με άφθονο αλκοόλ χτυπάνε 2 ειδοποιήσεις από mail στο tablet και αναφέρουν 2 επιτυχείς συναλλαγές συνολικής αξίας 40euro για αγορά tickets (όπλα, ζωές κλπ) on line παιχνιδιού. Σε δευτερόλεπτα περάσαν τα μεθύσια και τα ξενύχτια. Ψάχνω το παιχνίδι, βρίσκω το site και υποπτεύομαι ότι μου χάκαραν το mail και όχι το paypal γιατί με έκανε ο μπαγάσας καταχώρηση στη σελίδα του παιχνιδιού και χαμπάρι δεν πήρα. Τους στέλνω ένα mail στη σελίδα τους ότι άλλος εν αγνοία μου και παραβιάζοντας το λογαριασμό μου έγινε μέλος των υπηρεσιών τους και ζήτησα να με διαγράψουν. Πράγματι με διέγραψαν και να μην τα πολυλογώ άνοιξα τότε ticket ή όπως αλλιώς λεγόταν στο paypal, επισύναψα το mail της εταιρείας του On line game, και μου γύρισαν τα λεφτά πίσω. Άλλαξα κωδικούς σε mail και Paypal και όλα οκ. Τώρα σε ποια συσκευή μου χάκεψαν το mail άγνωστο (PC δουλειάς, laptop γραφείου, tablet, κινητό). Ποτέ δε ζητήθηκε από το επίσημο paypal να επιβεβαιώσω κωδικό ή να αλλάξω κλπ.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, great είπε Δεν εχω καταλάβει γιατι ολοι χρησιμοποιούν την λεξει χακαρισμα οταν απο μονοι τους πατανε τα λινκ και δινουν τα στοιχεια. Μου hackeπσαν το instagram και μου πηραν τις φωτογραφιες, μου στειλαν ενα λινκ και το πατησα. Το ιδιο και στο icloud. Αυτο ειναι PEBCAK παιδια, οχι hacking. Για τον TS , καποιος ζητησε screenshot απο το μαιλ που σου ηρθε, βασικά κανε copy paste το header του εμαιλ. Για τελευταία φορά και αν θες το δέχεσαι. Το email το κοιτάω το link. Δεν ήταν περίεργο. ήταν official του paypal για περίεργη δραστηριότητα. Αλλά ότι και να ήταν δεν πάτησα κανένα link από email. Πήγα από τον browser και μου ζητούσε το authentication code app. 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το email ok,ποιον κωδικό λες; Το password που βάζω στο paypal.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε το authentication code app. Εχεις στο κινητό την εφαρμογή;Εχεις δηλωσει κινητό;
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Να ήξερες ποσα "επισημα" email μου ερχονται καθε μερα!!!!! την πατησες με phishing email! εαν εχεις android συσκευή, πολυ πιθανον να εχεις malware! ok! Την πάτησα. Από κινητό δεν μπαίνω paypal.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Το password που βάζω στο paypal. Και που το δίνεις αυτό;Εννοείς να το καταχωρείς ;
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έπρεπε απ την στιγμή που έχασες την πρόσβαση να έχεις επικοινωνήσει με την τράπεζα - τράπεζες. Δεν έχεις κάνει ξεκάθαρο αν έχεις στο paypal ενεργοποιήσει το 2FA ( ή OTP) Στο email σου έχεις ενεργοποιήσει το 2FA ? Νομίζω ότι θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις με paypal αν πας στο παρακάτω link και πατήσεις τα κουμπιά που σου δείχνω στην εικόνα https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us/privacy#password-recovery https://prnt.sc/1rkkn6g 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις στο κινητό την εφαρμογή;Εχεις δηλωσει κινητό; Κινητό ναι. και μου έρχεται ο κωδικός ο 6ψηφιος. Εφαρμογή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα