Δημοφιλής ανάρτηση Gulik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Tο Epic Store προσφέρει δωρεάν αυτή την εβδομάδα (η προσφορά λήγει στις 16 Σεπτέμβρη) το 'Sheltered'. Πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι διαχείρισης επιβίωσης σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. https://www.epicgames.com/store/en-US/p/sheltered Μπορείτε να δείτε πληροφορίες και κριτικές και στο Steam: https://store.steampowered.com/app/356040/Sheltered/ Ξαφνικά εμφανίζεται ως δωρεάν και το Nioh: The Complete Edition 😍 https://www.epicgames.com/store/en-US/p/nioh-the-complete-edition Μπορείτε να δείτε πληροφορίες και κριτικές και στο Steam: https://store.steampowered.com/app/485510/Nioh_Complete_Edition___Complete_Edition/ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Gulik 18 13
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπράβο, με ακρίβεια λεπτού! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 4 1
lysopaine Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 ξέχασες να αναφέρεις οτι κ το Nioh: The Complete Edition είναι δωρεάν 1
Gulik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lysopaine είπε ξέχασες να αναφέρεις οτι κ το Nioh: The Complete Edition είναι δωρεάν Διάβασα ότι σε ορισμένους χρήστες δεν εμφανίζεται ως δωρεάν, αλλά με την κανονική του τιμή. Σε μένα μόλις τώρα εμφανίστηκε ως δωρεάν.
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Gulik είπε Σε μένα μόλις τώρα εμφανίστηκε ως δωρεάν. Και σε εμένα!
nickol-us Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπράβο, με ακρίβεια λεπτού! Τερη, έχεις το δεύτερο μήνυμα, μην χαλάς την παράδοση, βάλε τη φωτό... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αμάν! Τόση ώρα κανείς δεν έβαλε φωτό... Τη προπερασμένη φορά είχαν περάσει 45 λεπτά και κανείς δεν είχε ανοίξει θέμα και το ανέλαβα εγώ. edit Done! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 3
Votritis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) να μπορούσαμε να μεταφερουμε και το σειβ απο το ps4 , 100 ωρες ξυλο εχω φαει στο Nioh!....... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Votritis
jerry banana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 και έλεγα τι να παίξω μετά το yakuza like a dragon και το dlc του ghost of tsushima.Μαρεσει που το κοιταουσα εχθες σε κλειδομαγαζα να το τσιμπησω.Μιλαω για το nioh.Εχω τερματισει ds3 bloodborne μαζι με dlc.Το nioh ειναι δυσκολο?
Gulik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, jerry banana είπε και έλεγα τι να παίξω μετά το yakuza like a dragon και το dlc του ghost of tsushima.Μαρεσει που το κοιταουσα εχθες σε κλειδομαγαζα να το τσιμπησω.Μιλαω για το nioh.Εχω τερματισει ds3 bloodborne μαζι με dlc.Το nioh ειναι δυσκολο? Ναι, είναι δύσκολο και θα πρέπει να βασιστείς πολύ στον εξοπλισμό που θα έχεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο loot που θα βρίσκεις. 1
jerry banana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Gulik είπε Ναι, είναι δύσκολο και θα πρέπει να βασιστείς πολύ στον εξοπλισμό που θα έχεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο loot που θα βρίσκεις. κατάλαβα τότε ίσως το αφήσω γιατί μπαίνω στρατό το Νοέμβριο και δεν λέει να πάω τσαντισμένος. χαχαχαχαχαχαχα θα μείνω με τα sidequest του tsushima και του yakuza.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι κατι απλα ζορικο .... Παιζει να ειναι οτι δυσκολοτερο εχω αγορασει στο playstation χωρις cheats . Φυσικα τσαμπα καραξιζει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Mhlogiatros
JLEE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Καλή υπομονή σε όσους το κατεβάσουν..! Έπαιζα μια εβδομάδα για να περάσω ένα boss και μόλις το πέρασα το απεγκατεστησα.!
DownUNDERground Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, JLEE είπε Καλή υπομονή σε όσους το κατεβάσουν..! Έπαιζα μια εβδομάδα για να περάσω ένα boss και μόλις το πέρασα το απεγκατεστησα.! Ήθελες να φύγεις με νίκη;
jerry banana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Δεν ειναι κατι απλα ζορικο .... Παιζει να ειναι οτι δυσκολοτερο εχω αγορασει στο playstation χωρις cheats . Φυσικα τσαμπα καραξιζει κάτσε δηλαδή η κύρια διαφορά πχ σε σχέση με το bloodborne πια ειναι?Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα