Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω σκεφτει μερικους τροπους για να εχω διαθεσιμα καποια χρηματα (μερικες Κ ευρω) χωρις ομως να τα κρυψω στο στρωμα και χωρις να δωσω αναφορα στην εφορια. Προεχει η ασφαλεια και η διακριτικοτητα. Αν εχει κανεις καμια ιδεα/ αν εχει κανει κατι πετυχημενο επ' αυτου να το ακουσουμε...

Επεξ/σία από bardolph
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bardolph είπε

Εχω σκεφτει μερικους τροπους για να εχω διαθεσιμα καποια χρηματα (μερικες Κ ευρω) χωρις ομως να τα κρυψω στο στρωμα και χωρις να δωσω αναφορα στην εφορια. Προεχει η ασφαλεια και η διακριτικοτητα. Αν εχει κανεις καμια ιδεα/ αν εχει κανει κατι πετυχημενο επ' αυτου να το ακουσουμε...

Πες τους δικούς σου τροπους πρώτα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bardolph είπε

Ενας τροπος ειναι να στειλεις στο paypal.

αυτοι δηλαδη τι τα κανουν?? τα κρυβουν ?? και δε ξερει κανεις τιποτα ??? ενδιαφερον ακουγεται

Δημοσ.
1 hour ago, bardolph said:

Εγώ εκεί τα έχω στην Stroma Bank και είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω και δωρεάν ανάληψη από ΑΤΜ και φυσικά δεν σε πρήζουν με ταυτοποιήσεις και άλλα τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...