Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Μπήκα στο myinternet.cosmote.gr και στην εφαρμογή Cosmote και έχει δωρεάν πακέτο απεριόριστων δεδομένων για 7 ημέρες (συμβόλαια). Ενεργοποίηση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!

Διευκρίνηση: Σε whatsup εμφανίζει 1500' ή 30GB! Χρειάζεται ανανέωση από 16/8/2021 και μετά. Καταναλώνεται το πακέτο που λήγει πρώτο...

Επεξ/σία από kosath
Λάθος τίτλος + διευκρίνηση
  • Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Γιατί ομως μόνο στα συμβόλαια, νομίζω αυτό είναι κάπως καταχρηστικό 

Ολοι εμείς οι συμβολαιούχοι συνωμοτούμε εναντίων σας .

Είμαστε μία παγκόσμια σέχτα με μοναδικό σκοπό να σας στερούμε τα δικαιώματα σας.

Αλλά πέραν των άλλων, γιατι καταχρηστικό ?? Επειδή ίσως ( δεν ξέρω ) επιβραβέβουν όσους μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει σκάνε το παραδάκι ?

Επεξ/σία από vgeorgis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vgeorgis είπε

Αλλά πέραν των άλλων, γιατι καταχρηστικό ?? Επειδή ίσως ( δεν ξέρω ) επιβραβέβουν όσους μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει σκάνε το παραδάκι ?

Είναι ένα είδος επιβράβεβσης, το δίχως άλλο. 

Δημοσ.

Και σε frog, απεριόριστα GB για 7 μέρες, με ανανέωση από 16/8 και μετά. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 30/9. (δεν παίζουν με roaming, δεν γίνονται rollover)

Δημοσ.

Θα το κανουν και οι άλλοι παροχοι ,θέμα ανταγωνισμού ...

Επίσης και σε άλλον με cosmocarta με ανανεωση πριν 10 μέρες ,χωρίς πακέτο ομιλίας ,δεν βγαζει την προσφορα.

Δημοσ.

μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά με δωρεάν αποστολή γραπτού μηνύματος στο 1330 το λεκτικό «1500» για το δώρο φωνής ή «30GB» για το δώρο των GB

479883834_2021-09-131330150030GBGB.png.55b5da09c17b9b94a980e7242d52d0c0.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σελιδα που εβαλες λέει παρακάτω  ,στο μάθε πώς να το ενεργοποιήσεις....Whats Up app , Δωρεάν πλοήγηση από το κινητό σου

Κάθε δώρο της προσφοράς μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά έως 30/09 στις 23:59:59.

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Σε κοσμοκαρτα ηρθε γραπτο μηνυμα για την προσφορα ,αφορα μονο για δεδομενα  ,και γραφει ενεργοποιηση μονο μεσω της εφαρμογης κοσμοτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...