tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα, εχω ενα αρχειο ζιπαρισμενο και κλειδωμενο με κωδικο, αυτα τα εκανα πριν 2 μπορει και 3 χρονια και τοτε εβαλα ενα δυσκολο κωδικο για να μην μπορει καποιος να το μαντεψει. Guess what... μεσα σε αυτους που δεν τον μαντευουν ειμαι και εγω 😪 Τεσπα να μην τα πολυλεω, προσπαθω εδω και κατι μηνες με διαφορα προγραμματα να βρω ακρη αλλα μεχρι στιγμης τζιφος.... Οποτε αναγκαστικα θα στραφω σε εταιρεια για να μου παραδωσει τα αρχεια που εχει μεσα. Καποιος που να εχει κανει την ιδια δουλεια με επιτυχια υπαρχει? Ψαχνω να βρω εγγυημενη εταιρεια με αποτελεσματα και να με ενημερωσει καποιος για το κοστος. Ευχαριστω.
V.I.Smirnov Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Αν έβαλες ισχυρό κωδικό και δεν τον θυμάσαι, απλώς έχασες τα αρχεία σου. Τι περιμένεις να κάνει η εταιρεία δηλαδή, να το ξεκλειδώσει με μαγικό ραβδί; Απλώς δεν γίνεται. -
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ο αλλος εχει τόσα μυρια σε bitcoin και εχει ξεχάσει τον κωδικό και δεν βρίσκει άκρη. Αλήθεια γιατί βάζετε κάτι που ούτε εσεις δεν το θυμάστε;
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 υποτιθεται οτι εχουν προγραμματα που τρεχουν κωδικους με αλγοριθμο και τα ξεκλειδωνουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tornado είπε υποτιθεται οτι εχουν προγραμματα που τρεχουν κωδικους με αλγοριθμο και τα ξεκλειδωνουν. Αν ήταν τόσο ευκολο............
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 καλα δεν θα μου κανουν χαρη, εταιριες ειναι, κανουν δουλεια και πληρωνονται. Ρωταω αν το εχει κανει καποιος. Πρεπει τους επομενους μηνες να εχω βρει μια λυση για αυτο αρχιζω και το ψαχνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tornado είπε καλα δεν θα μου κανουν χαρη, εταιριες ειναι, κανουν δουλεια και πληρωνονται. Ρωταω αν το εχει κανει καποιος. Πρεπει τους επομενους μηνες να εχω βρει μια λυση για αυτο αρχιζω και το ψαχνω. Χαρη δεν σου κάνουν ,αλλά δεν είναι τόσο ευκολο όσο νομίζεις.θυμάσαι τίποτα να τους βοηθήσεις;Πχ μηκος;γράμματα ελληνικά/αγγλικα ή αριθμοί;
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 κατι ψιλα ναι, απλα θελω εταιρεια που να εχει κανει πραξη αποκρυπτογραφηση και να μην ειναι μουφα, γιατι δεν θελω να χασω χρονο και χρημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tornado είπε κατι ψιλα ναι, απλα θελω εταιρεια που να εχει κανει πραξη αποκρυπτογραφηση και να μην ειναι μουφα, γιατι δεν θελω να χασω χρονο και χρημα. Ελπίζω να βρεις,αν μπορεις γράψε και τι έγινε. 1
tornado Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 και εγω ελπιζω να γραψει καποιος την εμπειρια του να μην αρχισω στα τυφλα.
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Αν έβαλες ισχυρό κωδικό για να τον σπάσεις με brute force, δηλαδή δοκιμάζοντας με την σειρά τους κωδικούς χωρίς να ξέρεις κανένα στοιχεία, θα σου πάρει μερικά (ή μπορεί και πολλά) χρόνια.
Bitbit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 δεν υπάρχει κάτι σε μορφή crack που θα το εκτελέσεις (εσύ ή η εταιρία) και θα σου ξεκλειδώσει τα αρχεία. Δεν είναι όπως τα cracks για τα διάφορα προγράμματα. Αυτό που γίνεται είναι η δοκιμή διάφορων τυχαίων κωδικών ή μέσω κάποιου λεξικού. Αν ο κωδικός βρίσκεται σε κανένα λεξικό, έχει καλώς. αν είναι κανενας της μορφής: dZW8f={1kJIp , το ξεχνάς.θα πάρει πάρα πολύ χρόνο, πρακτικά δε γίνεται.Δε γνωρίζω για εταιρίες αλλά σίγουρα δε μπορούν να σου εγγυηθούν ότι θα το σπάσουν
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Mόνο η ύπνωση είναι η λύση.Μπας και θυμηθεί τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα