Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

εννοείς ότι δούλεψε μία φορά στον ίδιο λογαριασμό. όχι ότι ξαναδούλεψε στον ίδιο λογαριασμό και δεύτερη φορά, πχ επόμενη μέρα, έτσι;

μεχρι τωρα μια φορα το εβαλα. θα ξαναδω αυριο αν πιανει.

Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 10:31 ΠΜ, Xristos62100 είπε

καλή προσφορά (για τον καταναλωτή).... μετριότατος όμως καφές (αν και αυτό είναι υποκειμενικό)

Aπο τα mainstream προσωπικά θεωρώ πως ειναι αξιοπρεπέστατος. Ειδικά  στα limited βελτιώνει αρκετά.

Κορυφαία τα cofis αν και μονο 2 καταστήματα. Πολύ προσεκτικοί στις εκχυλίσεις και με δύσκολο καφέ middle/light roast.

Δημοσ.

Επειδή είναι franchise δεν ξέρω τι κάνουν σε άλλα αλλά στο λαϊκό πήγα να πάρω τον microfarm και μου βγάζει από το κουτί ήδη κομμένο καφέ!!! Μιλάμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό.. 

Εννοείται πως έβαλα να μου κόψουν εκείνη την στιγμή. Αλλά και πάλι ο καφες ήταν επιεικώς απαράδεκτος. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, li@m είπε

Επειδή είναι franchise δεν ξέρω τι κάνουν σε άλλα αλλά στο λαϊκό πήγα να πάρω τον microfarm και μου βγάζει από το κουτί ήδη κομμένο καφέ!!! Μιλάμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό.. 

Εννοείται πως έβαλα να μου κόψουν εκείνη την στιγμή. Αλλά και πάλι ο καφες ήταν επιεικώς απαράδεκτος. 

το οτι τον ειχαν ηδη κομμενο δεν ειναι κακο ετσι κιαλλιως εχουν πανω απο δεκα διαφορετικες ποικιλιες οποτε ειναι πρακτικα αδυνατον να εχουν 10+ μυλους αλεσης , το προβλημα ειναι οτι ο ιδιος καφες εχει διαφορα απο καταστημα σε καταστημα , εκει ειναι θεμα μπαριστα και εξοπλισμου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, george kesoglu είπε

το οτι τον ειχαν ηδη κομμενο δεν ειναι κακο ετσι κιαλλιως εχουν πανω απο δεκα διαφορετικες ποικιλιες οποτε ειναι πρακτικα αδυνατον να εχουν 10+ μυλους αλεσης , το προβλημα ειναι οτι ο ιδιος καφες εχει διαφορα απο καταστημα σε καταστημα , εκει ειναι θεμα μπαριστα και εξοπλισμου

Πως δεν έχει αδερφέ μου. Ο καφες με το που κοπεί οξειδωνεται. Καλά από θέμα μπαριστα δεν το συζητώ. Παιδάκια που φαίνεται πως δεν έχουν κάνει ένα δύο σεμινάρια/μαθήματα να μάθουν τα βασικά..

Πλεον έχω καταλήξει σε πολύ συγκεκριμένα μαγαζιά που σέβονται την όλη διαδικασία παρασκευή καφέ.

Edit: Αν θες να έχεις δέκα ποικιλίες καφέ που λες τότε ναι να έχεις δέκα μυλους! :)

Επεξ/σία από li@m
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπική εμπειρία σε δύο διαφορετικά Coffee Island. Ένα στην Πειραιώς και ένα στα Άνω Πετράλωνα και τα δύο σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς έφεραν καμμένο καφέ στην βασική ποικιλία.

Το αστείο είναι ότι στο ένα έπαιρνα χρόνια και πάντα έμενα ικανοποιημένος.

Μου φαίνεται ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Μήπως είχαν καμία φύρα και την ξεφορτώθηκαν με την προσφορά;

Επεξ/σία από Choutas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλυτερος καφε   ηταν ο μονοποικιλιακος peru και σε φρεντο ηταν μια χαρα.

παιζει ρολο και αυτος που στον φτιαχνει εγω με τρια coffee island στην περιοχη μου μονο στο ενα εχω βρει καλο καφε στα αλλα δυο τον φτιαχνουν σαν ξεροπλυμα.

αν δεν σας αρεσει να ειναι οξινος σας προτεινω να επιλεγετε τον nicaragua τωρα .  

Επεξ/σία από npil
Δημοσ.

Από το καφεκοπτείο τους, αυτοί που είναι σε προσφορά λέτε να είναι κομμένοι καιρό και να είναι ήδη ψιλοχάλια; πήρε κανείς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Από το καφεκοπτείο τους, αυτοί που είναι σε προσφορά λέτε να είναι κομμένοι καιρό και να είναι ήδη ψιλοχάλια; πήρε κανείς;

Στο καφεκοπτειο τους περνανε απο μυλο την ωρα της αγορας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...