Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση subwoofer αυτοκινήτου σε στερεοφωνικό σπιτιού


KostasK3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα στερεοφωνικό της sony και θέλω να του βάλω ένα woofer αυτοκινήτου.Συγκεκριμενα έχω το sony hcd-h881 αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για το τι χρειάζεται να κανω

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συστημα πισω εχει μια εξοδο super woofer.....εκει θα βαλεις το γουφερ απο το αυτοκινητο,αφου ομως πρωτα,το βαλεις σε καποιο κουτι (σωστα υπολογισμενο για τα χαρακτηριστικα του  μεγαφωνου και οχι χυμα) και φυσικα θα χρειαστεις και εναν μονοφωνικο τελικο ενισχυτη για να το οδηγησει. Αν πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να τα κανεις ολα αυτα προχωρα το,αλλα πιστεψε με ειναι τοσο μετριο ηχητικα το συστημα που δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα. Αν τωρα καιγεσαι για πιο ισχυρο χαμηλο,ψαξε βρες ενα μεταχειρισμενο ενεργο υπογουφερ απο home-cinema και απλα το συνδεσεις απευθειας στην εξοδο του ηχοσυστηματος.Σε καμια περιπτωση μην πας να το συνδεσεις στις εξοδους ηχειων του συστηματος με καποιο φιλτρο-κροσοβερ......θα το ανατιναξεις,οπως σωστα σου εγραψε ο Dante.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Καλημέρα φίλε μου. Πιστεύω πως δεν αξίζει να προχωρήσεις στην κατασκευή κουτιού συν αγορά ενισχυτή. Όσο και να προσπαθήσεις το αποτέλεσμα δύσκολο να είναι το ίδιο με την απόδοση ενός ενεργού.

Όπως είπε και ο Τάσος παραπάνω καλύτερα να προβείς στην αγορά ενός μεταχειρισμένου sub.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Επειδη το εχω κανει,για χαβαλε περισσοτερο αλλα και σε ενα συνεργειο αυτοκινητων ολοκληρο ηχοσυστημα αυτοκινητου απλα για μουσικη κ για το γουστο χρειαζεσαι:

Ενισχυτη,αυτοκινητου προτιμοτερο,οικιακης χρησης δυσκολο να βρεις να εχει εξοδο για sub στα 4ohm(δεν μιλαω καν για παρακατω)

Ενα τροφοδοτικο καλο,ιδανικα απο 15αμπερ κ πανω(μην περιμενεις να οδηγησεις κανεναν ενισχυτη 1000w rms,μιλαμε παντα εντος λογικων πλαισιων)+καλωδια

Απο ποιοτητα μην περιμενεις πολλα,θα εχεις μπασο αλλα καπως δυσαναλογο σε σχεση με τον ηχο σου.Οπως ανεφεραν κ παραπανω καλυτερα ειναι ενα ενεργο sub για οικιακη χρηση αλλα μπορεις να το δοκιμασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...