prodigy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας, Μπορώ τα € που έχω στην binance να τα τραβήξω από ATM της Πειραιώς; Αν ναι, τι κόστος, τι κρατήσεις θα έχω; 100€ θέλω να πάρω, να δω και την όλη διαδικασία. Τα fee's θα είναι στα 3€ περίπου; Έχω διαβάσει πολλά από διάφορους συνφορμιτες εδώ στο insomnia, όμως δεν μου είναι ξεκάθαρο. Μια βοήθεια θα την εκτιμούσα. Ευχαριστώ, καλημέρα.
prodigy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Παρακαλώ, αν υπάρχει κάτι να με παραπέμψει σε σωστές κινήσεις;
Hapatingo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Transaction fees (Payment and ATM withdrawals)* up to 0.9% + τα έξοδα του ΑΤΜ. Το ακριβές ποσό θα το δεις κατά την ώρα της ανάληψης. 1
prodigy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Transaction fees (Payment and ATM withdrawals)* up to 0.9% + τα έξοδα του ΑΤΜ. Το ακριβές ποσό θα το δεις κατά την ώρα της ανάληψης. Στα 100€ δηλαδή 5€ max. Ευχαριστώ πολύ φίλε Hapatingo!
soundou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 καλημερα.χθες πατησα αναληψη απο την binance σε visa της πειραιως.μεσα σε 10 λεπτα εγιβε complete απο την πλατφορμα τους απλα δεν φανηκαν ακομα στον λογαριασμο.ποσες μερες διαρκει η διαδικασια?
prodigy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, soundou είπε καλημερα.χθες πατησα αναληψη απο την binance σε visa της πειραιως.μεσα σε 10 λεπτα εγιβε complete απο την πλατφορμα τους απλα δεν φανηκαν ακομα στον λογαριασμο.ποσες μερες διαρκει η διαδικασια? εγω δεν εχω καταλαβει τι γραφεις. αν καποιος καταλαβε ας απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα