Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yeelight Smart LED Ceiling Light


Astrapotzanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα ήθελα όποιος το έχει γνωρίζει για το συγκεκριμένο προϊόν εάν μπορεί να συνδεθεί με τους διακόπτες του σπιτιού ή ο χειρισμός του γίνεται εξολοκλήρου από το κινητό και το κοντρόλ που διαθέτει...ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα φίλε. Έχω μια Ε27 YEELIGHT , φαντάζομαι (για να μη σου πω οτι είμαι σίγουρος) πως λειτουργεί και αυτή που ενδιαφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο, διότι στην εφαρμογή έχει όλους τους τύπους διαθέσιμους. 

Καταρχήν κατεβάζεις το σχετικό app και τη συνδέεις μέσω αυτού στο wifi του σπιτιού σου. Λειτουργεί και με το διακόπτη του σπιτιού κανονικά μόνο για άνοιγμα/κλείσιμο. Για να την λειτουργήσεις μέσω του app , που μπορείς να παίξεις με χρωματισμούς,ένταση φωτός κλπ ,θα πρέπει απαραιτήτως να είναι αναμμένη απο το διακόπτη.Άν ο διακόπτης του σπιτιού είναι κλειστός, τότε εννοείται δεν παίζεις με το app . Λειτουργεί και απομακρυσμένα : να καταλάβεις,την αναβόσβηνα ενω ημουν διακοπές για να δείξω κινητικότητα στο χώρο (μαζί με άλλες λάμπες άλλης μάρκας βέβαια) . Το τηλεκοντρόλ εννοείται μόνο απο το σπίτι ,σα να χειρίζεσαι την TV σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...