pal lap 1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα ασχολούμαι με το σέρβις κινητών και προσπαθώ γενικά να μάθω πράγματα, θέλω την βοήθεια σας σχετικά με ένα iPhone 7 μετά από πτώση η πίσω κάμερα απλά δείχνει μια μαυρίλα και το φλας δεν δουλεύει είναι δυνατών να χάλασαν απλά από μια πτώση ( δεν έσπασε τίποτα )!
pal lap 1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Fotia είπε Χαλασε κατι αλλο επηρεασε τις καμερες . Όπως φίλε μου ; Έχεις στο μυαλό σου τίποτα ;
Petros Electron Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Υπάρχουν κάποιες καλωδιοταινιες. Μετα απο την πτώση χρειάζεται να ανοιχθεί και να γινει ενας καλος οπτικός έλεγχος. Δεν μπορει να γινει αλλιώς η οποιαδήποτε διάγνωση με μαντεψιες και εξ-αποστασεως. Επισης κατι αλλο που μου έρχεται στο μυαλό μπορει να ειναι και μετατόπιση του φακου (της κάμερας) για αυτο εχεις και μαυρίλα. Το ανοίγεις (αν ξέρεις πως) και βλέπεις.
Nabuko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Το ανοίγεις (αν ξέρεις πως) και βλέπεις. Φυσικά και ξέρει. Αφού 17 ώρες πριν, pal lap 1 είπε ασχολούμαι με το σέρβις κινητών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα