giannakis95 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα αγοράσα το iphone 11 και μαζί με κινητό αγόρασα και τον apple 20w… επειδή θέλω να προσέξω την υγεία μπαταρίας όσο μπορώ περισσότερο κάπου άκουσα ότι όταν φορτίζει κλειστό κάνει αργή φόρτιση να την προτιμήσω η να το αφήνω ανοικτό να φόρτιση; Το φορτίσω κάθε βράδυ μέχρι το πρωί που ξυπνάω πάντα όποτε δεν με αγχώνει το πόση ώρα θα κάνει.
koutsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Καλησπέρα αγοράσα το iphone 11 και μαζί με κινητό αγόρασα και τον apple 20w… επειδή θέλω να προσέξω την υγεία μπαταρίας όσο μπορώ περισσότερο κάπου άκουσα ότι όταν φορτίζει κλειστό κάνει αργή φόρτιση να την προτιμήσω η να το αφήνω ανοικτό να φόρτιση; Το φορτίσω κάθε βράδυ μέχρι το πρωί που ξυπνάω πάντα όποτε δεν με αγχώνει το πόση ώρα θα κάνει. Βασικά αυτό που κάνεις είναι το χειρότερο. Να μην το αφήνεις ποτέ όλο το βράδυ στο φορτιστή. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζει μεταξύ 20% και 80%, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω. Το αν θα είναι σβηστο ή ανοιχτό δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis
tsoukalasKaminia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το iPhone δεν φορτίζει κλειστό. Όταν το βάζεις στην πρίζα η γενικά συνδέεις το καλώδιο, ανοίγει. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από tsoukalasKaminia 1
koutsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Το iPhone δεν φορτίζει κλειστό. Όταν το βάζεις στην πρίζα ανοίγει. Και μετά μπορείς να το ξανασβησεις και να φορτίσει κλειστό 😉 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Και μετά μπορείς να το ξανασβησεις και να φορτίσει κλειστό 😉 Δεν ήξερα ότι υπήρχε άνθρωπος που το κάνει αυτό στον πλανήτη.... 1
koutsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν ήξερα ότι υπήρχε άνθρωπος που το κάνει αυτό στον πλανήτη.... Γιατί? δεν είναι τόσο δύσκολο..το βάζεις να φορτίσει όταν είναι ανοιχτό και μετά το σβήνεις 😉😉 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί? δεν είναι τόσο δύσκολο..το βάζεις να φορτίσει όταν είναι ανοιχτό και μετά το σβήνεις 😉😉 Για ποιον λογο να κανεις κατι τετοιο 🤣 Anyway επειδη αναφερθηκε το καλυτερο για την μπαταρια ειναι μεταξυ 40% και 80% 1
koutsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Για ποιον λογο να κανεις κατι τετοιο 🤣 Δεν ξέρω! Κι εγώ έχω να το κάνω κάτι χρόνια, αλλά αν θες γίνεται 🤣 1
giannakis95 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δίκιο έχετε ότι πρέπει να φορτίζει έως 80 απλά θέλει χρόνο όλο αυτό και εγώ χρόνο βρίσκω το βράδυ. Για αυτό και ρώτησα πια είναι η πιο safe φόρτιση Και όταν είναι κλειστό φορτίζει αργά τσεκαρισμένο
Zenor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, koutsis είπε Βασικά αυτό που κάνεις είναι το χειρότερο. Να μην το αφήνεις ποτέ όλο το βράδυ στο φορτιστή. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζει μεταξύ 20% και 80%, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω. Το αν θα είναι σβηστο ή ανοιχτό δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο... Δεν ισχύει αυτό. Πλέον το ios έχει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της φόρτισης. Το ios μαθαίνει ποιες ώρες το φορτίζεις και προσαρμόζει τη φόρτιση ανάλογα. Δες στις ρυθμίσεις στο battery υπάρχει επιλογή optimized battery charging. 1
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Zenor είπε Δεν ισχύει αυτό. Πλέον το ios έχει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της φόρτισης. Το ios μαθαίνει ποιες ώρες το φορτίζεις και προσαρμόζει τη φόρτιση ανάλογα. Δες στις ρυθμίσεις στο battery υπάρχει επιλογή optimized battery charging. Ναι, αλλά δεν δουλεύει πάντα αυτό. Εγώ οπότε το βάζω να φορτίσει το πάει ως το 100%, πότε δεν σταματάει στο 80 όπως θα έπρεπε... Εσένα σου δουλεύει πάντα δηλαδή;
Zenor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Ναι, αλλά δεν δουλεύει πάντα αυτό. Εγώ οπότε το βάζω να φορτίσει το πάει ως το 100%, πότε δεν σταματάει στο 80 όπως θα έπρεπε... Εσένα σου δουλεύει πάντα δηλαδή; https://support.apple.com/en-us/HT210512
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Zenor είπε https://support.apple.com/en-us/HT210512 Τα ξέρω αυτά . Όπως λέει χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να δουλέψει. Εμένα πάντως ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθεί.
Zenor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, koutsis είπε Τα ξέρω αυτά . Όπως λέει χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να δουλέψει. Εμένα πάντως ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθεί. Έχεις ανοιχτά δηλαδή όσα χρειάζονται στα services και δεν δουλεύει;
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Zenor είπε Έχεις ανοιχτά δηλαδή όσα χρειάζονται στα services και δεν δουλεύει; Ναι, ακριβώς. Πότε δεν έχω δει να δουλεεύει. εσένα δουλεύει δηλαδή; σου βγάζει μήνυμα κατά τη φόρτιση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα