Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγοράσα το iphone 11 και μαζί με κινητό αγόρασα και τον apple 20w… επειδή θέλω να προσέξω την υγεία μπαταρίας όσο μπορώ περισσότερο κάπου άκουσα ότι όταν φορτίζει κλειστό κάνει αργή φόρτιση να την προτιμήσω η να το αφήνω ανοικτό να φόρτιση; Το φορτίσω κάθε βράδυ μέχρι το πρωί που ξυπνάω πάντα όποτε δεν με αγχώνει το πόση ώρα θα κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα αγοράσα το iphone 11 και μαζί με κινητό αγόρασα και τον apple 20w… επειδή θέλω να προσέξω την υγεία μπαταρίας όσο μπορώ περισσότερο κάπου άκουσα ότι όταν φορτίζει κλειστό κάνει αργή φόρτιση να την προτιμήσω η να το αφήνω ανοικτό να φόρτιση; Το φορτίσω κάθε βράδυ μέχρι το πρωί που ξυπνάω πάντα όποτε δεν με αγχώνει το πόση ώρα θα κάνει.

Βασικά αυτό που κάνεις είναι το χειρότερο. Να μην το αφήνεις ποτέ όλο το βράδυ στο φορτιστή. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζει μεταξύ 20% και 80%, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω. Το αν θα είναι σβηστο ή ανοιχτό δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το iPhone δεν φορτίζει κλειστό. Όταν το βάζεις στην πρίζα η γενικά συνδέεις το καλώδιο, ανοίγει.

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε

Το iPhone δεν φορτίζει κλειστό. Όταν το βάζεις στην πρίζα ανοίγει.

Και μετά μπορείς να το ξανασβησεις και να φορτίσει κλειστό 😉

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Και μετά μπορείς να το ξανασβησεις και να φορτίσει κλειστό 😉

Δεν ήξερα ότι υπήρχε άνθρωπος που το κάνει αυτό στον πλανήτη....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

Δεν ήξερα ότι υπήρχε άνθρωπος που το κάνει αυτό στον πλανήτη....

Γιατί? δεν είναι τόσο δύσκολο..το βάζεις να φορτίσει όταν είναι ανοιχτό και μετά το σβήνεις 😉😉

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Γιατί? δεν είναι τόσο δύσκολο..το βάζεις να φορτίσει όταν είναι ανοιχτό και μετά το σβήνεις 😉😉

Για ποιον λογο να κανεις κατι τετοιο 🤣

Anyway επειδη αναφερθηκε το καλυτερο για την μπαταρια ειναι μεταξυ 40% και 80%

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Για ποιον λογο να κανεις κατι τετοιο 🤣

Δεν ξέρω! Κι εγώ έχω να το κάνω κάτι χρόνια, αλλά αν θες γίνεται 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Δίκιο έχετε ότι πρέπει να φορτίζει έως 80 απλά θέλει χρόνο όλο αυτό και εγώ χρόνο βρίσκω το βράδυ. Για αυτό και ρώτησα πια είναι η πιο safe φόρτιση 

Και όταν είναι κλειστό φορτίζει αργά τσεκαρισμένο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, koutsis είπε

Βασικά αυτό που κάνεις είναι το χειρότερο. Να μην το αφήνεις ποτέ όλο το βράδυ στο φορτιστή. Η μπαταρία πρέπει να φορτίζει μεταξύ 20% και 80%, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω. Το αν θα είναι σβηστο ή ανοιχτό δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

Δεν ισχύει αυτό. Πλέον το ios έχει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της φόρτισης. Το ios μαθαίνει ποιες ώρες το φορτίζεις και προσαρμόζει τη φόρτιση ανάλογα. Δες στις ρυθμίσεις στο battery υπάρχει επιλογή optimized battery charging. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Zenor είπε

Δεν ισχύει αυτό. Πλέον το ios έχει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της φόρτισης. Το ios μαθαίνει ποιες ώρες το φορτίζεις και προσαρμόζει τη φόρτιση ανάλογα. Δες στις ρυθμίσεις στο battery υπάρχει επιλογή optimized battery charging. 

Ναι, αλλά δεν δουλεύει πάντα αυτό. Εγώ οπότε το βάζω  να φορτίσει το πάει ως το 100%, πότε δεν σταματάει στο 80 όπως θα έπρεπε... Εσένα σου δουλεύει πάντα δηλαδή; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τα ξέρω αυτά . Όπως λέει χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να δουλέψει. Εμένα πάντως ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθεί. 

Έχεις ανοιχτά δηλαδή όσα χρειάζονται στα services και δεν δουλεύει; 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Zenor είπε

Έχεις ανοιχτά δηλαδή όσα χρειάζονται στα services και δεν δουλεύει; 

Ναι, ακριβώς. Πότε δεν έχω δει να δουλεεύει. εσένα δουλεύει δηλαδή;  σου βγάζει μήνυμα κατά τη φόρτιση; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...