Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Γνωρίζετε αν γίνεται να κάνει κάποιος εγγραφή στην Πειραιώς και να ανοίξει λογαριασμό χωρίς να είναι ήδη πελάτης; Χρειάζεται να ανοίξω λογαριασμό για την πρακτική μου και έχω προθεσμία λίγες μέρες αλλά δεν μπορώ να βρω κοντινό ραντεβού σε κατάστημα, τα περισσότερα μου λένε διαθέσιμο ραντεβού Οκτώβριο, άλλα κατάστημα Νοέμβριο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ioannis861 είπε

Χρειάζεται να ανοίξω λογαριασμό για την πρακτική μου και έχω προθεσμία λίγες μέρες

απαιτείται άμεσα το άνοιγμα λογαριασμού σε αυτή την περίπτωση?

τεσπα, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που έχει άμεσες διαθέσιμες ημερομηνίες και ας είναι λίγο πιο μακριά από εκεί που είσαι. it happens.

Δημοσ.

ναι, χρειάζεται άμεσα να δηλώσω λογαριασμό ΙΒΑΝ. Πήρα τηλέφωνο και ειπαν οτι δεν γινεται ηλεκτρονικα. Να βρω άλλο κατάστημα μακρινό αλλά πως να το βρεις όταν δεν υπαρχει κάποιο κεντρικό τηλεφωνο που να σου λεει σε ποιο κατάστημα έχει ραντεβού που θες. Πρέπει να παίρνεις τηλεφωνο σε καθε καταστημα ξεχωριστα για να βρεις, και αν απαντανε στα τηλεφωνα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ioannis861 είπε

Γεια σας.

Γνωρίζετε αν γίνεται να κάνει κάποιος εγγραφή στην Πειραιώς και να ανοίξει λογαριασμό χωρίς να είναι ήδη πελάτης; Χρειάζεται να ανοίξω λογαριασμό για την πρακτική μου και έχω προθεσμία λίγες μέρες αλλά δεν μπορώ να βρω κοντινό ραντεβού σε κατάστημα, τα περισσότερα μου λένε διαθέσιμο ραντεβού Οκτώβριο, άλλα κατάστημα Νοέμβριο.

1336781999_ScreenShot2021-09-28at15_25_34.png.d5fa680900482adb996fae0bdc09ca9e.png

Ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει η Piraeusbank (ενδεικτικός λογαριασμός)

Εναλλακτικά

1672175269_ScreenShot2021-09-28at15_22_37.png.854d2683542b8ffd9cef02f10a2f7d0e.png

Ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει η ΕΤΕ

*πατάς στις εικόνες για να σε μεταφέρει στο σύνδεσμο της τράπεζας.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kormos είπε

1336781999_ScreenShot2021-09-28at15_25_34.png.d5fa680900482adb996fae0bdc09ca9e.png

Ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει η Piraeusbank (ενδεικτικός λογαριασμός)

Εναλλακτικά

1672175269_ScreenShot2021-09-28at15_22_37.png.854d2683542b8ffd9cef02f10a2f7d0e.png

Ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει η ΕΤΕ

*πατάς στις εικόνες για να σε μεταφέρει στο σύνδεσμο της τράπεζας.

Ο λογαριασμός χρειάζεται να είναι στην πειραιώς για την πρακτική, για την Εθνική ξερω οτι γινεται να ανοιξεις λογαριασμο νεος πελατης online χωρις να πας σε καταστημα. Για το ανοιγμα λογαριασμου που λες γινετια μεσω winbank αλλα για να κανει winbank πρεπει να εχεις καρτα πειραιως, που δεν εχω αφου δεν ειμαι πελατης. Αυτό που ψάχνω είναι για ΝΕΟ πελατη.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ioannis861 είπε

Ο λογαριασμός χρειάζεται να είναι στην πειραιώς για την πρακτική, για την Εθνική ξερω οτι γινεται να ανοιξεις λογαριασμο νεος πελατης online χωρις να πας σε καταστημα. Για το ανοιγμα λογαριασμου που λες γινετια μεσω winbank αλλα για να κανει winbank πρεπει να εχεις καρτα πειραιως, που δεν εχω αφου δεν ειμαι πελατης. Αυτό που ψάχνω είναι για ΝΕΟ πελατη.

https://www.piraeusbank.gr/el/Personal-Banking/Apokleistika-pronomia/Eidiki-Grammi-Tilefonikis-Eksipiretisi

Δημοσ.

Εγω παντως και ραντεβου που εκλεισα δεν αλλαξε κατι με το που αδειαζε ενα γραφειο καθουσουν και ετσι ανοιξα λογαριασμο.Πηγαινε χωρις ραντεβου με τα χαρτια σου και 30€ και ρωτησε τους απο κοντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, slavador είπε

Εγω παντως και ραντεβου που εκλεισα δεν αλλαξε κατι με το που αδειαζε ενα γραφειο καθουσουν και ετσι ανοιξα λογαριασμο.Πηγαινε χωρις ραντεβου με τα χαρτια σου και 30€ και ρωτησε τους απο κοντα

Αυτό έκανα, πήγα χωρίς ραντεβού σε ένα άδειο γραφείο και σου λένε μόνο με ραντεβού. Λέω είναι επείγον, δεν μπορώ να βρω ραντεβού, δεν καταλαβαίνουν. Είναι λες και μιλάς σε ρομπότ. Άδειο είναι το γραφείο, δεν κάνει τίποτα ο υπάλληλος και δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει γιατί δεν έχεις ραντεβού. Είναι απαράδεκτοι! Εδώ σε άλλες τράπεζες όπως η Εθνική ανοίγεις λογαριασμό (ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ) μέσα από την εφαρμογή της NBG και αυτοί όχι μόνο σε αναγκάζουν να πας σε κατάστημα, αλλά δεν σε εξυπηρετούν χωρίς ραντεβού για κάτι που χρειάζεται επίλυση άμεσα! Τέτοια κατάσταση ούτε σε γιατρούς δεν έχω συναντήσει. Πας σε έναν γιατρό λες είναι επείγον και σε στριμώχνει το ραντεβού σου κάποια ώρα και μέρα. Αυτοί εδώ δεν κάνουν τίποτα! Ούτε δημόσια υπηρεσία να ήταν.

Επεξ/σία από ioannis861

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...