Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αν καποιος παει μαρτυρας σε δικη το μεροκαματο που θα χασει ποιος το πληρωνει ? Να φανταστω...κανεις ? Πάλι καλά είμαστε άνεργοι, κοίτα να δεις τί θα παθαίναμε χαχαχα! 2
aris_rom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν καποιος παει μαρτυρας σε δικη το μεροκαματο που θα χασει ποιος το πληρωνει ? Να φανταστω...κανεις ? Εάν θυμάμαι καλά, σε περίπτωση που είσαι μισθωτός ο εργοδότης πρέπει να σου δώσει ημέρα άδειας με αποδοχές δείχνοντάς του το χαρτί της κλήσης. Σε περίπτωση που είσαι ο εργοδότης και ασκείς και εργασία στον επαγγελματικό χώρο που έχεις, τότε ναι, δεν τους ενδιαφέρει πώς θα καλυφθεί το κενό. Όσο για την περίπτωση, ισχύει ότι για να έχει πάει στο εφετείο η υπόθεση όπως σωστά αναφέρθηκε λογικά έχουν περάσει χρόνια και από το συμβάν και από τη δίκη που έγινε πρωτόδικα. Φαντάζομαι ότι θα είχες κληθεί και σε εκείνη. Σόρυ αν έχει απαντηθεί. Πήγαινε, να εύχεσαι να εκδικαστεί καθώς οι πιθανότητες να μην φτάσει ποτέ το νούμερο της δίκης και να διακοπεί ή να αναβληθεί είναι αρκετές. Άρα θα "χάσεις" κι άλλη ημέρα.
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, aris_rom είπε Όσο για την περίπτωση, ισχύει ότι για να έχει πάει στο εφετείο η υπόθεση όπως σωστά αναφέρθηκε λογικά έχουν περάσει χρόνια και από το συμβάν και από τη δίκη που έγινε πρωτόδικα. Φαντάζομαι ότι θα είχες κληθεί και σε εκείνη. Σόρυ αν έχει απαντηθεί. Πήγαινε, να εύχεσαι να εκδικαστεί καθώς οι πιθανότητες να μην φτάσει ποτέ το νούμερο της δίκης και να διακοπεί ή να αναβληθεί είναι αρκετές. Άρα θα "χάσεις" κι άλλη ημέρα. Όχι, δεν με είχαν καλέσει σε τίποτα. Το κάνει ακόμα πιο περίεργο αυτό υποθέτω. Ελπίζω να μη πάω τζάμπα ειλικρινά χαχα! Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
cumulus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν καποιος παει μαρτυρας σε δικη το μεροκαματο που θα χασει ποιος το πληρωνει ? Να φανταστω...κανεις ? Λαθος φανταζεσαι .
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Πάλι καλά είμαστε άνεργοι, κοίτα να δεις τί θα παθαίναμε χαχαχα! Να δηλωσεις να μεινεις μονιμος μεσα στο στρατο για παντα; Ανεργια τελος Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Zerg13
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Pan_K93 είπε Τί μπορεί να συμβαίνει; Τί γίνεται τώρα που ως μάρτυρας χωρίς να ξέρω για ποιόν και γιατί; Κάτι από αυτά σου θυμίζει τίποτα? Σωματική βλάβη Υπεξαίρεση Απάτη Απάτη με υπολογιστή Απιστία Τοκογλυφία Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα Τυχερά παίγνια - Άρθρο 52 Εμπρησμός - άρθρο 116 2
Stergios74 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Το μονομελές εφετείο δικάζει τα πιο κάτω εγκλήματα, εκτός αν στο νόμο απειλείται κατά αυτών η ποινή της ισόβιας κάθειρξης: 1) Τα κακουργήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 308 Α, καθώς και αυτά της παραγράφου 1 του άρθρου 308 Β, εφόσον για τα τελευταία έχει συνταχθεί πρακτικό συνδιαλλαγής. 2) Τα κακουργήματα των άρθρων 114 του ν. 1892/1990 (Α’101), 66 του ν. 2121/1993 (Α’25) και 52 του ν. 4002/2011 (Α’180). 3) Τα κακουργήματα των νόμων 2725/1999 (Α’121) και 3028/2002 (Α΄ 153). Από μια πρόχειρη αναζήτηση σ αυτούς τους νόμους είδα οτι μπορεί να είναι: σωματικες βλάβες, πνευματικά δικαιωματα πχ παρανομη αναπαραγωγή, τυχερά παιχνίδια (πχ φρουτακια), αυθαίρετη δόμηση (πχ σε καμμένα), ερασιτεχνικος αθλητισμός (πχ επεισόδια). Ήσουν μάρτυρας σε κάτι τέτοιο πριν λίγα χρόνια, ίσως λόγω κάποιας ιδιότητας που είχες τότε; (πχ δούλευες σε net με φρουτάκια, ησουν αθλητής....)
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κάτι από αυτά σου θυμίζει τίποτα? Σωματική βλάβη Υπεξαίρεση Απάτη Απάτη με υπολογιστή Απιστία Τοκογλυφία Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα Τυχερά παίγνια - Άρθρο 52 Εμπρησμός - άρθρο 116 Στην διαδικτυακή έρευνα που έκανα τα είδα και γω όλα αυτά. Ο νους μου πάει ίσως στο πρώτο, κάποιος κάπου κάποτε έφαγε ξύλο υποθέτω και ήμουν μπροστά; και με ειδοποιούνε τώρα για πρώτη φορά; πάλι δε πολυβγάζει νόημα. Σας ευχαριστώ. 4 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Ήσουν μάρτυρας σε κάτι τέτοιο πριν λίγα χρόνια, ίσως λόγω κάποιας ιδιότητας που είχες τότε; (πχ δούλευες σε net με φρουτάκια, ησουν αθλητής....) Πολύ πιθανό ίσως σε κάποια επεισόδια; ή απλά να πεσε ξύλο και να μουν μπροστά; ήμουν ερασιτέχνης πυγμάχος αλλά δε νομίζω να 'χει να κάνει μ'αυτό. Παραμένει το αξιοπερίεργο γιατί να μην αναφέρεται η υπόθεση με εμπλεκόμενο άνθρωπο που δε ξέρω ούτε ακουστά και στο εφετείο του κιόλας ούτε καν στο πρώτο δικαστήριο. Εκεί είναι το μυστήριο.
lector Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Η πιθανοτητα να εχεις συνωνυμια με τον πραγματικο μαρτυρα, ή καποιος απο τους διαδικους να εδωσε αλλ'αντ'αλλων ονομα μαρτυρα κατα λαθος και να ετυχε αυτο να ειναι το δικο σου, παιζει;
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, lector είπε Η πιθανοτητα να εχεις συνωνυμια με τον πραγματικο μαρτυρα, ή καποιος απο τους διαδικους να εδωσε αλλ'αντ'αλλων ονομα μαρτυρα κατα λαθος και να ετυχε αυτο να ειναι το δικο σου, παιζει; Ελλάδα είσαι ποτέ δε ξες αλλά δεν έχω και πολύ κοινό επίθετο. Μόλις τώρα, papoys1 είπε Πας αμέριμνος χαλαρός και αν δεις τα σκούρα , πες παιδιά ανεμβολίαστος είμαι δεν ήξερα ότι χρειάζεται ραπιντ , δε σε αφήνουν να μπεις μέσα οπότε πας απέναντι για καφεδάκι.🤣 ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ωραίος! Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πείτε μου ότι θέλει και τεστ για τα δικαστήρια μέσα. Ευελπιστώ πως όχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, aris_rom είπε Εάν θυμάμαι καλά, σε περίπτωση που είσαι μισθωτός ο εργοδότης πρέπει να σου δώσει ημέρα άδειας με αποδοχές δείχνοντάς του το χαρτί της κλήσης. Σε περίπτωση που είσαι ο εργοδότης και ασκείς και εργασία στον επαγγελματικό χώρο που έχεις, τότε ναι, δεν τους ενδιαφέρει πώς θα καλυφθεί το κενό. Όσο για την περίπτωση, ισχύει ότι για να έχει πάει στο εφετείο η υπόθεση όπως σωστά αναφέρθηκε λογικά έχουν περάσει χρόνια και από το συμβάν και από τη δίκη που έγινε πρωτόδικα. Φαντάζομαι ότι θα είχες κληθεί και σε εκείνη. Σόρυ αν έχει απαντηθεί. Πήγαινε, να εύχεσαι να εκδικαστεί καθώς οι πιθανότητες να μην φτάσει ποτέ το νούμερο της δίκης και να διακοπεί ή να αναβληθεί είναι αρκετές. Άρα θα "χάσεις" κι άλλη ημέρα. Να συμπληρωσω...Αν το δικαστηριο ειναι μακρυα απο την μονιμη κατοικια σου τα εξοδα ταξιδιου ποιος τα καλυπτει ? 1 1
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε και με ειδοποιούνε τώρα για πρώτη φορά; πάλι δε πολυβγάζει νόημα. Σας ευχαριστώ άρθρο 529 ΚΠολΔ
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Να συμπληρωσω...Αν το δικαστηριο ειναι μακρυα απο την μονιμη κατοικια σου τα εξοδα ταξιδιου ποιος τα καλυπτει ? Το Δικαστήριο νομίζω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα εντελώς. Ας μείνουμε on topic. 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε άρθρο 529 ΚΠολΔ Α λοιπόν γίνεται. Σας ευχαριστώ για την σημείωση.
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Pan_K93 είπε Έδωσα εξουσιοδότηση σε δικηγόρο για να πάει να ρωτήσει περί τίνος πρόκειται η υπόθεση και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνονται γνωστές οι υποθέσεις στους μάρτυρες τόσο νωρίς πριν τη δίκη (δυόμιση μήνες είναι νωρίς;) Πιο είναι το χρονικό διάστημα πριν την δίκη για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς περί της υποθέσεως, δεν στο είπε αυτό ο φίλος σου ο δικηγόρος ;
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, manolis940 είπε Πιο είναι το χρονικό διάστημα πριν την δίκη για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς περί της υποθέσεως, δεν στο είπε αυτό ο φίλος σου ο δικηγόρος ; Μάρτυρας είναι όχι κατηγορούμενος 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις