Dantε Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Πηρα ενα mi box s για να βλεπω iptv στη τηλεοραση. Το θεμα ειναι οτι κολλαει συχνα πυκνα και το διευρενω περαιτερω. Ο ανθρωπος που ειναι υπευθυνος για τους σερβερ του iptv μου λεει πως δεν υπαρχει θεμα απο αυτον καθως θα του γκρινιαζαν και αλλοι. Εκανα και ενα restart το modem μετα απο υποδειξη του και οντως εστρωσε για καμια ωρα και επαιζε απροβληματιστα.Ομως μετα παλι τα ιδια. Εκατσα και σκαναρα τα channels του wifi και ρυθμισα το router(ενα tg788 v2) στο πιο καθαρο.Αλλαξα θεση και το tv box και σε speedtest χτυπαει 20+ mbps που ειναι αρκετο απο οτι καταλαβαινω για την αναπαραγωγη περιεχομενου.Εχω 50αρα συνδεση. Ειναι τοσο αχρηστο σε wifi το box s που παρολο που βαραει 20+ mbps δε τα καταφερνει και θα αναγκαστω να παρω powerlines και ανταπτορα με ethernet,η μαλλον μου λεει βλακειες ο αλλος και παιζει τα σερβερ του να ειναι για τα πανηγυρια?
greekfragma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 9/10 περιπτώσεις για κλωτσιές ο αη-πι-τιβο-σέρβερ. και για να καλύψουν το θέμα σου λένε πάρε ένα τεστ (που προφανώς τα κλειδιά του τεστ τα έχουν σε απροβλημάτιστο status) όπου σε εξαπατούν εις διπλούν. τράβα ένα πινγκάρισμα μια 100άδα πακέτα στο σέρβερ του να δεις τι κάνει ως απλή απάντηση και τι ping κρατάει.
Dantε Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δοκιμη ping σε σερβερ μετα απο τις οδηγιες του αγαπητου greekfragma και το αποτελεσμα σε θεωρητικα ωρα που εχει αρκετο κοσμο ειναι το εξης: Packets: Sent = 100, Received = 100, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 51ms, Maximum = 57ms, Average = 51ms Στο tv box περασα και το cloudflare dns. Παλι ψιλο κανει τα ιδια.Παιζει λιγη ωρα απροβληματιστα και μετα αρχιζει κολληματα.Μπορει να στρωσει και να παιξει παλι μια χαρα ,μπορει και οχι.
kostasbm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 υποθέτω ότι αυτό στο κάνει στα Ελληνικά κανάλια ......αν μπεις πχ στο sky1hd germany h sto bt1 sportshd σου κανει τα ιδια???απο περιεργεια γιατί έχω φίλους που παραπονιούνται για κολλήματα περισσότερο στα ελληνικά αθλητικά .....
Dantε Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, kostasbm είπε υποθέτω ότι αυτό στο κάνει στα Ελληνικά κανάλια ......αν μπεις πχ στο sky1hd germany h sto bt1 sportshd σου κανει τα ιδια???απο περιεργεια γιατί έχω φίλους που παραπονιούνται για κολλήματα περισσότερο στα ελληνικά αθλητικά ..... Ναι σε ελληνικα αθλητικα το κανει. Και χθες που εβλεπα αφου εκανα ολα αυτα μπορει να παιζε για κανα μισαωρο και μετα κανα 5λεπτο να σκιζοταν στο κολλημα. Θα δοκιμασω και τα αλλα καναλια να δω. Απλα προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται το προβλημα.
sstratos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μήπως παθαίνει υπερθέρμανση και κατεβάζει την ταχύτητα του επεξεργαστή?. Δοκίμασε και σε άλλα κανάλια ή YouTube να δεις
Dantε Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, sstratos είπε Μήπως παθαίνει υπερθέρμανση και κατεβάζει την ταχύτητα του επεξεργαστή?. Δοκίμασε και σε άλλα κανάλια ή YouTube να δεις Τελικη ηταν θεμα του provider 😉 Δοκιμασα αλλο και λυθηκε το θεμα. Μια χαρα πιανει το mi box και με wifi παντως.Σε 50αρα συνδεση με 2/3 γραμμες βαραγε 35mbps.
Kostaspro1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 παρε εναν ανταπτορα νομιζω θα παει καλυτερα (απο usb σε ethernet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις