Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιω την συγκεκριμενη υπηρσεσια 2 χρονια τωρα και δεν είχα σχετικά ποτε προβλήματα.

Για να σας δωσω να καταλαβετε οταν χρησιμοποιησα πρωτη φορα φον απο το κινητο μου, μου ζητησε τους κωδικους και απο τοτε καθε φορα που βρισκει φον μου πεταει ενα μηνυμα και εγω απλα το τικαρω και συνδεεται.
Αυτές τις μερες είμαι στην επαρχία και ενω υπάρχει διαθέσιμο φον με 2-3 γραμμες σημα το κινητό δεν μπαίνει. Προσπαθει να ανοιξει μια σελίδα αλλα ματαια.
Έχω μαζι και ενα λαπτοπ το οποιο μπαινει κανονικά.
Νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθει αν ξαναβάλω στο κινητο απο την αρχή τους κωδικούς, αλλα κατι τέτοιο δεν γίνεται γιατι μπαίνει αυτόματα.
Εκανα διαγραφή όλων των αποθηκευμενων δικτύων αλλά μετά μπαίνει πάλι αυτόματα χωρίς να μπορώ να βάλω απ την αρχή τους κωδικούς.

Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανεις?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

Καλησπέρα. Χρησιμοποιω την συγκεκριμενη υπηρσεσια 2 χρονια τωρα και δεν είχα σχετικά ποτε προβλήματα.

Για να σας δωσω να καταλαβετε οταν χρησιμοποιησα πρωτη φορα φον απο το κινητο μου, μου ζητησε τους κωδικους και απο τοτε καθε φορα που βρισκει φον μου πεταει ενα μηνυμα και εγω απλα το τικαρω και συνδεεται.
Αυτές τις μερες είμαι στην επαρχία και ενω υπάρχει διαθέσιμο φον με 2-3 γραμμες σημα το κινητό δεν μπαίνει. Προσπαθει να ανοιξει μια σελίδα αλλα ματαια.
Έχω μαζι και ενα λαπτοπ το οποιο μπαινει κανονικά.
Νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθει αν ξαναβάλω στο κινητο απο την αρχή τους κωδικούς, αλλα κατι τέτοιο δεν γίνεται γιατι μπαίνει αυτόματα.
Εκανα διαγραφή όλων των αποθηκευμενων δικτύων αλλά μετά μπαίνει πάλι αυτόματα χωρίς να μπορώ να βάλω απ την αρχή τους κωδικούς.

Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανεις?

Αν εννοείς αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifiapp

Οι πρόσφατες αξιολογήσεις τα λένε όλα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Αν εννοείς αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifiapp

Οι πρόσφατες αξιολογήσεις τα λένε όλα.

Οχι οχι δεν εννοω μεσω κάποιας εφαρμογής.
Πως μπορώ να επαναφέρω το συγκεκριμενο δικτυο σαν να μην ειχα συνδεθει ποτε? Ωστε να βάλω απ την αρχη τους κωδικους

Δημοσ.

Πατας πανω στο 

10 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

Οχι οχι δεν εννοω μεσω κάποιας εφαρμογής.
Πως μπορώ να επαναφέρω το συγκεκριμενο δικτυο σαν να μην ειχα συνδεθει ποτε? Ωστε να βάλω απ την αρχη τους κωδικους

Πατας συνεχως πανω στο ονομα του δικτυου και σο μενου που ανοιγει επιλεγεις "forget netrwork"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...