giannis2429 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Χρησιμοποιω την συγκεκριμενη υπηρσεσια 2 χρονια τωρα και δεν είχα σχετικά ποτε προβλήματα. Για να σας δωσω να καταλαβετε οταν χρησιμοποιησα πρωτη φορα φον απο το κινητο μου, μου ζητησε τους κωδικους και απο τοτε καθε φορα που βρισκει φον μου πεταει ενα μηνυμα και εγω απλα το τικαρω και συνδεεται. Αυτές τις μερες είμαι στην επαρχία και ενω υπάρχει διαθέσιμο φον με 2-3 γραμμες σημα το κινητό δεν μπαίνει. Προσπαθει να ανοιξει μια σελίδα αλλα ματαια. Έχω μαζι και ενα λαπτοπ το οποιο μπαινει κανονικά. Νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθει αν ξαναβάλω στο κινητο απο την αρχή τους κωδικούς, αλλα κατι τέτοιο δεν γίνεται γιατι μπαίνει αυτόματα. Εκανα διαγραφή όλων των αποθηκευμενων δικτύων αλλά μετά μπαίνει πάλι αυτόματα χωρίς να μπορώ να βάλω απ την αρχή τους κωδικούς. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανεις?
SilentVoice Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Χρησιμοποιω την συγκεκριμενη υπηρσεσια 2 χρονια τωρα και δεν είχα σχετικά ποτε προβλήματα. Για να σας δωσω να καταλαβετε οταν χρησιμοποιησα πρωτη φορα φον απο το κινητο μου, μου ζητησε τους κωδικους και απο τοτε καθε φορα που βρισκει φον μου πεταει ενα μηνυμα και εγω απλα το τικαρω και συνδεεται. Αυτές τις μερες είμαι στην επαρχία και ενω υπάρχει διαθέσιμο φον με 2-3 γραμμες σημα το κινητό δεν μπαίνει. Προσπαθει να ανοιξει μια σελίδα αλλα ματαια. Έχω μαζι και ενα λαπτοπ το οποιο μπαινει κανονικά. Νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθει αν ξαναβάλω στο κινητο απο την αρχή τους κωδικούς, αλλα κατι τέτοιο δεν γίνεται γιατι μπαίνει αυτόματα. Εκανα διαγραφή όλων των αποθηκευμενων δικτύων αλλά μετά μπαίνει πάλι αυτόματα χωρίς να μπορώ να βάλω απ την αρχή τους κωδικούς. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανεις? Αν εννοείς αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifiapp Οι πρόσφατες αξιολογήσεις τα λένε όλα.
giannis2429 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν εννοείς αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifiapp Οι πρόσφατες αξιολογήσεις τα λένε όλα. Οχι οχι δεν εννοω μεσω κάποιας εφαρμογής. Πως μπορώ να επαναφέρω το συγκεκριμενο δικτυο σαν να μην ειχα συνδεθει ποτε? Ωστε να βάλω απ την αρχη τους κωδικους
cumulus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Πατας πανω στο 10 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Οχι οχι δεν εννοω μεσω κάποιας εφαρμογής. Πως μπορώ να επαναφέρω το συγκεκριμενο δικτυο σαν να μην ειχα συνδεθει ποτε? Ωστε να βάλω απ την αρχη τους κωδικους Πατας συνεχως πανω στο ονομα του δικτυου και σο μενου που ανοιγει επιλεγεις "forget netrwork"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα