triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/kartes-grafikon-vga/vga-nvidia-gigabyte-rtx-3060-ti-eagle-8gb-(rev-2-0 650 όποιος προλάβει ναι και γω αυτο κοιτουσα τωρα
Georgram Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αφου επελεξες αντικαταβολη ερθει δεν ερθει στεναχωρια δεν προκειται να βαλεις , για πες σ'αυτα τα λεφτα ποιας υλοποιηση βρηκες Gigabyte 3060ti gaming oc rev2 LHR 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/kartes-grafikon-vga/vga-nvidia-gigabyte-rtx-3060-ti-eagle-8gb-(rev-2-0 650 όποιος προλάβει Πραγματικά το είδα πριν λίγο και λέω μάλλον μαλακια έκανα! Τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων ούτε στο αγγλικό πρωτάθλημα 😂
nickol-us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε ναι και γω αυτο κοιτουσα τωρα Έφυγε ήδη, πάντως όποιος έχει ανοιχτά μάτια βρίσκει... έχουν παίξει αρκετές προσφορές εδώ και 2 εβδομάδες
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Gigabyte 3060ti gaming oc rev2 LHR Πραγματικά το είδα πριν λίγο και λέω μάλλον μαλακια έκανα! Τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων ούτε στο αγγλικό πρωτάθλημα 😂 ακυρωσε και ξαναπαρηγγειλε ☺️
Georgram Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε ακυρωσε και ξαναπαρηγγειλε ☺️ Την πήραν ήδη! Αν προσπαθήσεις να την βάλεις στο καλάθι δεν σε αφήνει! Κλαιν τουλάχιστον θα έχω 3 fan 😛
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έφυγε ήδη, πάντως όποιος έχει ανοιχτά μάτια βρίσκει... έχουν παίξει αρκετές προσφορές εδώ και 2 εβδομάδες Νικολα δεν εφυγε τιποτα , αυτοι γεματα ραφια εχουν , για infoquest μιλαμε
nickol-us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Νικολα δεν εφυγε τιποτα , αυτοι γεματα ραφια εχουν , για infoquest μιλαμε Δοκίμασε να την βάλεις στο καλάθι και θα καταλάβεις...
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Την πήραν ήδη! Αν προσπαθήσεις να την βάλεις στο καλάθι δεν σε αφήνει! Κλαιν τουλάχιστον θα έχω 3 fan 😛 κομματια να γινει αφου τη θες τοσο πολυ , τυρακι ριχνουν για να ξαναπουλησουν γι αυτο εβαλαν το 650 https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/kartes-grafikwn/238179-gpu-gigabyte-rtx-3060-ti-eagle-rev-20
Georgram Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Πάθανε κάτι σήμερα και βγάζουν διαθεσιμα κομμάτια; Τι διάφορες έχει η eagle από την gaming oc; Γενικά την βλέπω παντού ελάχιστα πιο ακριβή!
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Πάθανε κάτι σήμερα και βγάζουν διαθεσιμα κομμάτια; Τι διάφορες έχει η eagle από την gaming oc; Γενικά την βλέπω παντού ελάχιστα πιο ακριβή! που να δεις τους επομενους μηνες τι εχει να γινει ειδικα με τα cpu , οι καρτες θελουν δε θελουν θα πεσουν οι τιμες , δεν αγοραζουν ολοι σαν εσενα , εισαι μια απο τις εξαιρεσεις Διαφορες;;; θα σε δωσει κανα fps παραπανω για να απογειωσει το γκειμ που θα παιξεις .....κλαιν μαιν ον δε λαιν , στην κινα οταν παραγουν με τα φτυαρια βγαινουν απο το εργοστασιο (τροπος του λεγειν) 3 , 60 το κομματι ή ενα μπωλ ρυζι Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από triplex1
Georgram Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε που να δεις τους επομενους μηνες τι εχει να γινει ειδικα με τα cpu , οι καρτες θελουν δε θελουν θα πεσουν οι τιμες , δεν αγοραζουν ολοι σαν εσενα , εισαι μια απο τις εξαιρεσεις Αφού σε τέτοιες τιμές φεύγουν σε χρόνο ρεκόρ πως είμαι από τις εξαιρέσεις; Λες να κλαίω τα λεφτά μου σε λίγους μήνες;
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Georgram είπε Αφού σε τέτοιες τιμές φεύγουν σε χρόνο ρεκόρ πως είμαι από τις εξαιρέσεις; Λες να κλαίω τα λεφτά μου σε λίγους μήνες; ακριβως αυτο λεω , διαβαζεις τη σκεψη μου , σε καμια περιπτωση δεν πουλησα την RX5600XT που ειχα για να παω να στησω τον πισινο μου και να βαλω κι απο πανω για καινουρια καρτουλα στην τιμη του X2 , και η asus GT παιζει παιχνιδακια αμα θες να παιξεις
Georgram Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε ακριβως αυτο λεω , διαβαζεις τη σκεψη μου , σε καμια περιπτωση δεν πουλησα την RX5600XT που ειχα για να παω να στησω τον πισινο μου και να βαλω κι απο πανω για καινουρια καρτουλα στην τιμη του X2 , και η asus GT παιζει παιχνιδακια αμα θες να παιξεις Φιλε μου συγγνώμη κιολας αλλά δεν καταλαβαίνω και τόσο το σκεπτικό σου! Εγώ προσωπικά έχω να ασχοληθω με pc πάνω από δεκαετία! Ένα απλό ps4 slim είχα το οποίο δεν με ικανοποιούσε στο θέμα gaming από την αρχή! Ως λάτρης των fps games και mmo μονόδρομος ήταν το pc! Αν ήταν να εβαζα μια απλή καρτα και να ζορίζομαι στα low-medium δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να ξεκινήσω να φτιάχνω! Ξέρω ότι πληρώνω τώρα κάτι σχεδόν χ2 αλλά μπήκα εν γνώση μου σε αυτό το χώρο! Προσωπικά δεν βλέπω καμία μείωση στις gpu για τους επόμενους 6-12 μήνες! Αν σε ένα χρόνο είμαι χαμένος για 300 ευρώ λόγο κάρτας δεν θα πεθάνω κιολας! Απλά προσπαθούσα τόσες μέρες να μην σκάσω χιλιάρικο σε καρτα! Αν είχα ήδη pc φυσικά και δεν θα έμπαινα καν στο κόπο για αναβαθμιση!
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Georgram είπε Φιλε μου συγγνώμη κιολας αλλά δεν καταλαβαίνω και τόσο το σκεπτικό σου! Εγώ προσωπικά έχω να ασχοληθω με pc πάνω από δεκαετία! Ένα απλό ps4 slim είχα το οποίο δεν με ικανοποιούσε στο θέμα gaming από την αρχή! Ως λάτρης των fps games και mmo μονόδρομος ήταν το pc! Αν ήταν να εβαζα μια απλή καρτα και να ζορίζομαι στα low-medium δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να ξεκινήσω να φτιάχνω! Ξέρω ότι πληρώνω τώρα κάτι σχεδόν χ2 αλλά μπήκα εν γνώση μου σε αυτό το χώρο! Προσωπικά δεν βλέπω καμία μείωση στις gpu για τους επόμενους 6-12 μήνες! Αν σε ένα χρόνο είμαι χαμένος για 300 ευρώ λόγο κάρτας δεν θα πεθάνω κιολας! Απλά προσπαθούσα τόσες μέρες να μην σκάσω χιλιάρικο σε καρτα! Αν είχα ήδη pc φυσικά και δεν θα έμπαινα καν στο κόπο για αναβαθμιση! ναι δεν ειπα τιποτα επανω σ'αυτο εν'γνωση σου το εκανες , συμφωνοι δεν διαφωνω , απλα αλλοι δεν το κανουν αυτο θελω να σε πω , μη κοιτας που φευγουν καρτες και καλα και νομιζεις οτι τις παιρνουν ολοι ετσι για πλακα , εχει αλλους που πηραν τον αυγουστο και προσπαθουν να μοσχοπουλησουν την σφραγισμενη καρτα που εχουν.........δεν διαφωνω μαζι σου ηθελες και το κανες 1
triplex1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 εγω σκεφτομαι παντως πολυ σοβαρα αυτη που ειναι καινουρια βερσιον με 16gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα