Georgram Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Τελικά σήμερα παρέλαβα την καρτα! Ειναι λίγο γκουμουτσα η αλήθεια είναι! Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με τους χώρους στο κουτί;
triplex1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Georgram είπε Τελικά σήμερα παρέλαβα την καρτα! Ειναι λίγο γκουμουτσα η αλήθεια είναι! Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με τους χώρους στο κουτί; Αν δε κοιταξες τι καρτα παιρνει το κουτι σου σε μηκος ισως , αν και δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλη , οι περισσοτερες μπαινουν σε midi κουτια 1
Georgram Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν δε κοιταξες τι καρτα παιρνει το κουτι σου σε μηκος ισως , αν και δεν πιστευω να ειναι τοσο μεγαλη , οι περισσοτερες μπαινουν σε midi κουτια Λεει οτι μέχρι και 3080ti χωράει όποτε μάλλον δεν θα έχω θέμα! Άντε να έρθουν όλα τα κομμάτια να ξεκινησει η συναρμολόγηση γιατί είναι κρίμα να κάθεται έτσι 😂
nickol-us Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Georgram είπε Λεει οτι μέχρι και 3080ti χωράει όποτε μάλλον δεν θα έχω θέμα! Άντε να έρθουν όλα τα κομμάτια να ξεκινησει η συναρμολόγηση γιατί είναι κρίμα να κάθεται έτσι 😂 Tις κάρτες τις μετράνε σε μήκος και όχι σε μοντέλο... δες τα specs του κουτιού τι λένε για το μήκος. Συνήθως και το πιό μαζεμένο κουτί χωράει 3πλού ανεμιστήρα κάρτα... 2
triplex1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, nickol-us είπε Tις κάρτες τις μετράνε σε μήκος και όχι σε μοντέλο... δες τα specs του κουτιού τι λένε για το μήκος. Συνήθως και το πιό μαζεμένο κουτί χωράει 3πλού ανεμιστήρα κάρτα... 281 mm
Georgram Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Όλα καλά παιδιά χωράει άνετα! Τώρα αυτο που αναρωτιέμαι είναι το θέμα του σκληρού δίσκου! Να πάρω έναν απλό 250 nvme ίσα ίσα για τα windows; Παιχνίδια,προγράμματα,ταινίες κλπ από είναι καλύτερο να τα τρέχω; Η παω σε έναν 1TB για σιγουριά;
Georgram Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά σορρυ που πριζω μπάλες λίγο αλλά έχω και άλλη απορία πριν προχωρήσω σε κάποιες αγορές και κάνω λάθος! Η καρτα γραφικών πιάνει την θέση pcie 4 στην μητρική; Άρα μένει μια θύρα pcie 3 για τον ssd; Γιατί βλέπω και ssd pcie4 και φοβάμαι μην κάνω λαθος και δεν ταιριάζουν!
nickol-us Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Georgram είπε Παιδιά σορρυ που πριζω μπάλες λίγο αλλά έχω και άλλη απορία πριν προχωρήσω σε κάποιες αγορές και κάνω λάθος! Η καρτα γραφικών πιάνει την θέση pcie 4 στην μητρική; Άρα μένει μια θύρα pcie 3 για τον ssd; Γιατί βλέπω και ssd pcie4 και φοβάμαι μην κάνω λαθος και δεν ταιριάζουν! Tι σχέση η κάρτα γραφικών με την θύρα nvme; Καμία. H MSI MPG 550 Gaming που είναι και η μητρική που αναφέρεις στο πρώτο ποστ έχει μια θύρα pcie4(x16) για την κάρτα γραφικών και άλλη μια θύρα m2 pcie4(x4), με λίγα λόγια και τα δύο μπαίνουν σε pcie4 και δεν μένει τίποτα έξω. 1
Georgram Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, nickol-us είπε Tι σχέση η κάρτα γραφικών με την θύρα nvme; Καμία. H MSI MPG 550 Gaming που είναι και η μητρική που αναφέρεις στο πρώτο ποστ έχει μια θύρα pcie4(x16) για την κάρτα γραφικών και άλλη μια θύρα m2 pcie4(x4), με λίγα λόγια και τα δύο μπαίνουν σε pcie4 και δεν μένει τίποτα έξω. Ευχαριστώ φιλε μου καταλαβα νομίζω! Απλά είναι όροι που ακούω πρώτη φορά και προσπαθώ να τα κατανοήσω! Άρα παω για ssd nvme pcie 3.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα