Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους. Προσφατα μου εκλεισαν τον λογαριασμο διοτι (λενε) οτι παραβιασα τους ορους χρησης. Σιγουρα δεν παραβιασα καποιον ορο διοτι με το ζορι ποσταρα και εγραφα απο κανενα σχολιο για ποδοσφαιρο. Απο κει και περα εκλεισαν και instagram, messenger. Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα σαν μονη λυση το support του Oculus. Δυστηχώς ζητάνε s/n ομως. Θα μπορουσα να δώσω ενα s/n άλλου και να το παρουσιασω σαν δικο μου ; Γνωρίζει κανεις κατι ; Ή έστω αν υπαρχει καποια αλλη λύση για να ξανα εχω προσβαση στους λογαριασμους.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Καλησπερα σε ολους. Προσφατα μου εκλεισαν τον λογαριασμο διοτι (λενε) οτι παραβιασα τους ορους χρησης. Σιγουρα δεν παραβιασα καποιον ορο διοτι με το ζορι ποσταρα και εγραφα απο κανενα σχολιο για ποδοσφαιρο. Απο κει και περα εκλεισαν και instagram, messenger. Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα σαν μονη λυση το support του Oculus. Δυστηχώς ζητάνε s/n ομως. Θα μπορουσα να δώσω ενα s/n άλλου και να το παρουσιασω σαν δικο μου ; Γνωρίζει κανεις κατι ; Ή έστω αν υπαρχει καποια αλλη λύση για να ξανα εχω προσβαση στους λογαριασμους. Φτιάξε αλλους,άλλωστε λες ότι δεν ηταν και πολύ ενεργοί. 1
Nabuko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Σιγουρα δεν παραβιασα καποιον ορο διοτι με το ζορι ποσταρα και εγραφα απο κανενα σχολιο για ποδοσφαιρο. Αν πόσταρες ή έγραφες σχόλια που ενοχλούσαν οπαδούς αντίπαλων ομάδων, τότε σου έκαναν μαζικές αναφορές και γι' αυτό στον έκλεισαν 3
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, Nabuko είπε Αν πόσταρες ή έγραφες σχόλια που ενοχλούσαν οπαδούς αντίπαλων ομάδων, τότε σου έκαναν μαζικές αναφορές και γι' αυτό στον έκλεισαν Δεν ήταν ποτέ οπαδικα. 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φτιάξε αλλους,άλλωστε λες ότι δεν ηταν και πολύ ενεργοί. Ότι ότι ήταν τον τελευταίο καιρό λιγότερο ενεργοί δεν σημαίνει ότι δν είχαν ιστορία μέσα 🤔
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Δεν ήταν ποτέ οπαδικα. Ότι ότι ήταν τον τελευταίο καιρό λιγότερο ενεργοί δεν σημαίνει ότι δν είχαν ιστορία μέσα 🤔 Αν ήταν ιστορικοί πάω πάσο. 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 6:42 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε Σιγουρα δεν παραβιασα καποιον ορο διοτι με το ζορι ποσταρα και εγραφα απο κανενα σχολιο για ποδοσφαιρο. Θα έφαγες ομαδικά Report από άλλους, αλλά το Instagram δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Θα έφαγες ομαδικά Report από άλλους, αλλά το Instagram δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει. Προφανως λογο του οτι ειναι ιδια πλατφορμα... Δυστηχώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα