Προς το περιεχόμενο

google pay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει το είναι το google pay κι αν μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι.

Δεν έχω κινητό με NFC. Κάνω πολύ συχνά αγορές με κάρτα. Το να περάσω μια κάρτα στο google pay τι θα μου προσφέρει και το αναφέρουν όλοι.

Είναι μόνο γι αυτούς που έχουν NFC, να μη κουβαλάνε κάρτες μαζί τους;

Μου ήρθε mail από τη eurobank και ανοίγω το θέμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, filidonas είπε

Δεν έχω κινητό με NFC. Κάνω πολύ συχνά αγορές με κάρτα. Το να περάσω μια κάρτα στο google pay τι θα μου προσφέρει και το αναφέρουν όλοι.

Αφου δεν έχεις κινητό με nfc δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τις κάρτες σου με το κινητό.

Υπάρχουν κάμποσα θέματα ήδη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filidonas είπε

Αυτο ακριβως, δεν χρειαζεται να κουβαλας καρτες μαζι σου. Δεν εχει καποια αλλη χρησιμοτητα. Για εμενα παντως ειναι ιδιαιτερα βολικο. Εχω σταματησει να κουβαλαω πορτοφολι μαζι μου.

Δημοσ.

Έχει χρησιμότητα εάν έχεις κάρτες διαφορετικών τραπεζών.

Εάν έχεις από μια μόνο τράπεζα, το app της τράπεζας κάνει μια χαρά τη δουλειά αυτή. Π.χ Winbank.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gbras είπε

Αυτο ακριβως, δεν χρειαζεται να κουβαλας καρτες μαζι σου. Δεν εχει καποια αλλη χρησιμοτητα. Για εμενα παντως ειναι ιδιαιτερα βολικο. Εχω σταματησει να κουβαλαω πορτοφολι μαζι μου.

Μπορείς να μεταφέρεις χρήματα απο κάρτα σε κάρτα πανεύκολα,αν το υποστηρίζουν.Πχ απο monese σε revolut .Οι ελληνικές κάρτες δεν το υποστηρίζουν ,ακόμα;

Αλλά ναι ,το κυριότερο είναι ότι αντικαθιστάς τις κάρτες σου.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Έχει χρησιμότητα εάν έχεις κάρτες διαφορετικών τραπεζών.

Εάν έχεις από μια μόνο τράπεζα, το app της τράπεζας κάνει μια χαρά τη δουλειά αυτή. Π.χ Winbank.

Τουλαχιστον για την alpha , μου δουλεψε μονο μια φορα. Αναξιοπιστο και πολυ μπελας μεχρι να φτασεις να πληρωσεις. Καμια σχεση με το Gpay

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gbras είπε

Τουλαχιστον για την alpha , μου δουλεψε μονο μια φορα. Αναξιοπιστο και πολυ μπελας μεχρι να φτασεις να πληρωσεις. Καμια σχεση με το Gpay

Δεν ήξερα ότι το app της Alpha είναι δύσχρηστο και αναξιόπιστο. Οπότε το gpay είναι μονόδρομος για σένα.

Το Winbank της Πειραιώς είναι πολύ εύχρηστο και αξιόπιστο. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν με έχει κρεμάσει ούτε μία φορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Green Dragon said:

Το Winbank της Πειραιώς είναι πολύ εύχρηστο και αξιόπιστο. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν με έχει κρεμάσει ούτε μία φορά.

Εμένα ναι. Σε κάποια φάση προς την άνοιξη που είχε και σε πολλούς άλλους θέμα και κράσαρε όταν άνοιγες το Winbank Pay.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gbras είπε

Πριν 1 χρόνο Ναι ήταν δύσχρηστο. Εδώ και καιρό το έχουν κάνει ακριβώς σαν το Google pay. Απλά ξεκλειδωνεις το κινητό σου και πληρώνεις ανέπαφα. Χωρίς κανένα άλλο κλικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...