pkout Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Τελικά το λαμπάκι άναβε από ηλεκτρολογικό πρόβλημα . Τελικά όλα οκ ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, pkout είπε Τελικά το λαμπάκι άναβε από ηλεκτρολογικό πρόβλημα . Τελικά όλα οκ ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. OK .......
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, pkout είπε Τελικά το λαμπάκι άναβε από ηλεκτρολογικό πρόβλημα . Τελικά όλα οκ ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Αν θέλεις γράψε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 9:34 ΠΜ, pkout είπε Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις για το Fiat seicento. 1) θερμοκρασία κινητήρα . όταν είμαι σε κίνηση η θερμοκρασία φτάνει στους 97 βαθμούς όπου μπαινει σε λειτουργία το βερτιλαντερ και την ρίχνει στους 92. Όταν είμαι σε ανοιχτό δρόμο χωρίς να σταματάω λόγω κίνησης η φαναριών η θερμοκρασία είναι στους 90-92. Είναι φυσιολογικό αυτό; 2) όταν ο κινητήρας ζεσταθεί αρκετά και το αμάξι είναι στο ρελαντί ανάβει το λαμπάκι του λαδιού οταν πατάω έστω και λίγο γκάζι σβήνει. Λάδια έχει μέσα τα άλλαξα πρόσφατα. Οποία βοήθεια δεκτή πριν πάω σε μηχανικό. Να ξερεις αυτα τα seicento εχουν θεμα με το συστημα ψυξης γι αυτο και βγαζουν ευκολα φλαντζα! Για την καλυτερη αξιοπιστια του κινητηρα προτεινω να βαζεις καλο αντιψυκτικο και να το αλλαζεις στα 3-4 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα