Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά έβαζα τα continental premium contact MO με διαστάσεις 225/45/17 εμπρός και 245/40/17 πίσω.

Το συγκεκριμένο μοντέλο c180 έχει το amg πακέτο και γιαυτό φοράει ασύμμετρα ελαστικά.

Γνωρίζει κανείς σε ποια άλλη εταιρία μπορώ να ψάξω;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, hountalass είπε

Γνωρίζει κανείς σε ποια άλλη εταιρία μπορώ να ψάξω;

Είχα τις ίδιες διααστάσεις σε Pirelli P Zero

Δημοσ.

Michelin Pilot Sport 4.

Έχω ιδιες διαστάσεις σε Clk230, χρόνια είχα τα pilot sport 2,3 και 4.

Την άνοιξη άλλαξα ελαστικα, ήθελα πάλι τα pilot sport 4,αλλα δεν ήταν διαθέσιμα, έπρεπε να περιμένω πολυ καιρό, και έτσι έβαλα τα Continental premium contact 6.

Δεν ξέρω αν τώρα ειναι τα pilot sport διαθεσιμα. Άσχετα αν γράφει σε online καταστήματα ότι ειναι σε απόθεμα, και τοτε έτσι έγραφε,αλλά δεν ήταν. Πάρε τηλ να τους ρωτήσεις.

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στα pilot sport 4 και τα goodyear asymmetric 5. Έβαλα τα δεύτερα γιατί ήταν αρκετή η διαφορά χρημάτων. @Jimmysέφυγε ένα βάρος από επάνω μου που άλλαξα τα continental, ίσως το χειρότερο λάστιχο που είχα ποτέ. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Ήμουν ανάμεσα στα pilot sport 4 και τα goodyear asymmetric 5. Έβαλα τα δεύτερα γιατί ήταν αρκετή η διαφορά χρημάτων. @Jimmysέφυγε ένα βάρος από επάνω μου που άλλαξα τα continental, ίσως το χειρότερο λάστιχο που είχα ποτέ. 

Ποιο continental είχες; 

Δημοσ.

Έλα βρε, τόσο απογοητευση δηλαδή; 

Εγώ όπως ειπα τα έχω από τον Απρίλιο, δεν έχω προσέξει κάτι αρνητικό, ούτε σε βρεγμένο ούτε σε στεγνό, βέβαια δεν κάνω πολλά χλμ με αυτό πλέον, το έχω σαν δεύτερο αμάξι, και δεν τα έχω ζορίσει, την έχω περάσει αυτή την φάση.

Τα pilot sport ήταν όλα κορυφή, δεν νομίζω να συγκρίνεται άλλο ελαστικό με αυτά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Έλα βρε, τόσο απογοητευση δηλαδή; 

Εγώ όπως ειπα τα έχω από τον Απρίλιο, δεν έχω προσέξει κάτι αρνητικό, ούτε σε βρεγμένο ούτε σε στεγνό, βέβαια δεν κάνω πολλά χλμ με αυτό πλέον, το έχω σαν δεύτερο αμάξι, και δεν τα έχω ζορίσει, την έχω περάσει αυτή την φάση.

Τα pilot sport ήταν όλα κορυφή, δεν νομίζω να συγκρίνεται άλλο ελαστικό με αυτά. 

Από την αρχή δεν είχα καλή αίσθηση στο τιμόνι, λογικό εν μέρη γιατί το λάστιχο είναι τουριστικό,  κοπανουσε όμως σαν το sport contact 5 που φορούσα πριν. Μετά από δυο χρόνια φοβόμουν πλέον να ζορίσω το αμάξι σε στροφή, δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη για κανέναν λόγο.

Το ps 4 μαζί με το asymmetric 5 είναι νούμερο ένα στο tyres review. 

Δημοσ.

Βασικα τα asymmetric 5 φαινονται τα καλυτερα.

Ηθελα να τα βαλω και εγω περσι αλλα δε τα εβρισκα και πηγα σε ps 4 που ειναι επισης κορυφαια.

Αλλα στην επομενη αλλαγη θελω να δοκιμασω τα asymmetric.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...