Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , μιας και παρέδωσαν πνεύμα τα acics cayano 19 καθώς και τα puma που ειχα ψάχνω για νεα παπούτσια .
Λεφτά πολλά δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν παλιά που πήρα τα kayano ( απο Sportshoes που δυστυχώς πλέον έχει φόρους ) οπότε κοιτάω μέχρι 80-90€ .
Η χρηση καθημερινή ( οχι τρέξιμο απλα περπάτημα ) , άλλα το βάρος 125kg , λογικά κατι σε gel πιστεύω αλλά ποιο ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπέρα , μιας και παρέδωσαν πνεύμα τα acics cayano 19 καθώς και τα puma που ειχα ψάχνω για νεα παπούτσια .
Λεφτά πολλά δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν παλιά που πήρα τα kayano ( απο Sportshoes που δυστυχώς πλέον έχει φόρους ) οπότε κοιτάω μέχρι 80-90€ .
Η χρηση καθημερινή ( οχι τρέξιμο απλα περπάτημα ) , άλλα το βάρος 125kg , λογικά κατι σε gel πιστεύω αλλά ποιο ??

Μιας και ψάχνεις για πιο φθηνά, στα βαριά μου με έβγαλαν ασπροπρόσωπο τα Duramo SL της Adidas.

Ρίξε μια ματιά. Επίσης ισχύει η έκπτωση από Nike, το αντίστοιχο των Duramo από πάνω είναι το Revolution 5 FlyEase.

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-δρομο-με-ευκολη-εφαρμογη-αφαιρεση-revolution-5-flyease-zPrkp4/BQ3211-004

Με τον κωδικό έρχονται στα 38€.

Επίσης, έχε υπόψιν σου πως αν πρέπει να τα φοράς κάθε μέρα, είναι καλύτερο να πάρεις 2 ζευγάρια παπούτσια και να τα εναλλάσσεις. Εμείς οι υπέρβαροι καταπονούμε σημαντικά την σόλα των παπουτσιών, ακόμα και αν τα χρησιμοποιούμε απλά για περπάτημα. Αν ξεκουράζεις το παπούτσι για μια μέρα (ξέρω ακούγεται περίεργο αλλά ισχύει), θα διατηρήσει την απορρόφηση κραδασμών για περισσότερο.

Υπό αυτή την έννοια, σε συμφέρει να αγοράσεις δύο ζευγάρια των 40 παρά ένα των 80 - με την προϋπόθεση βέβαια πως τα παπούτσια είναι άνετα και σε καλύπτουν σωστά. Σε κάθε περίπτωση, στα 500 χιλιόμετρα περίπου θα θέλουν αλλαγή, λόγω καταπόνησης από το βάρος. Μπορεί τα παπούτσια να φαίνονται καινούρια, αλλά η σόλα τους θα χάσει την υποστήριξη σχετικά γρήγορα. Προσοχή, πολλοί κάνουμε το λάθος να τα κρατάμε μιας και φαίνονται οκ, αλλά δεν είναι! Άλλαχτα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 11/10/2021 στις 8:21 ΠΜ, Dante80 είπε

Μιας και ψάχνεις για πιο φθηνά, στα βαριά μου με έβγαλαν ασπροπρόσωπο τα Duramo SL της Adidas.

@Dante80 οι κωδικοί των Duramo SL εχουν διαφορές άλλες  εκτός απο  τα χρώματα γιατί υπαρχει με 33€ αυτο ΕΔΩ (FW8678) και με 35€ αυτα ΕΔΩ  καθως και αλλοι πολλοι κωδικοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@villasg Αν έχω καταλάβει καλά, μιλάμε για ακριβώς το ίδιο παπούτσι σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές και παρτίδες. 'Έμπαινε άφοβα, με την προϋπόθεση πως μιλάμε για τα ανδρικά μοντέλα (το SL βγαίνει και σε μοντέλα γυναικεία έως το 42 νούμερο).

Προσωπικά έχω δύο διαφορετικά μοντέλα της σειράς. Είναι πανομοιότυπα σε πατρόν και υλικά.

vptxcT7m.jpg

8lIJvn6m.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Να ψάξεις μάρκες που αφορούν παπούτσια για μαραθώνιο, αυτα αντέχουν τα περισσότερα χιλιόμετρα. Όσον αφορά το πολύ βάρος, σίγουρα μειώνει την διαρκεια ζωής σε οτιδήποτε παπούτσι για να πάρεις. Μια καλή πρακτική είναι να αλλάζεις παπούτσια ανά εξάμηνο και τα άλλα να "ξεκουράζονται". 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Μια καλή πρακτική είναι να αλλάζεις παπούτσια ανά εξάμηνο και τα άλλα να "ξεκουράζονται". 

Εναλλασσω 2 ζευγη αθλητικα στην διαρκεια της εβδομαδας και γιαυτο χαλασανε σχεδον μαζι τα acics  και τα puma μου

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, villasg είπε

Εναλλασσω 2 ζευγη αθλητικα στην διαρκεια της εβδομαδας και γιαυτο χαλασανε σχεδον μαζι τα acics  και τα puma μου

Σου είναι εύκολο να μου πεις πόσα χιλιόμετρα έχεις διανύσει με το καθε ζευγάρι; Αν τα μετράς. Τα έχεις για προπόνηση κάπου ή γενικη χρήση; 

Και εγώ είχα δύο ζευγη ανα εξάμηνο. Χάλασαν με διαφορά ενός 6 μηνών περιπου, στο ένα ξεκόλλησε ο πάτος, στο άλλο απλά ετσουζε το δάχτυλο σε βαθμό που το άλλαξα, κλασσικό πρόβλημα σε εμένα. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σου είναι εύκολο να μου πεις πόσα χιλιόμετρα έχεις διανύσει με το καθε ζευγάρι; Αν τα μετράς. Τα έχεις για προπόνηση κάπου ή γενικη χρήση; 

Δεν μπορω να υπολογισω , οχι προπονηση κλπ αλλα στην δουλεια στην βολτα ( μονο με το σκυλο κανω 3-4 χλμ τη μερα ) και τα παντα ολα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Δεν μπορω να υπολογισω , οχι προπονηση κλπ αλλα στην δουλεια στην βολτα ( μονο με το σκυλο κανω 3-4 χλμ τη μερα ) και τα παντα ολα

Αμα κάνεις 3-4 χλμ την ημέρα, λογικά στο 6μηνο θες αλλαγή. Τα αθλητικά παπούτσια που έχω χρησιμοποιήσει εγώ για περπάτημα αντέχουν γύρω στα 500 με 700 χλμ, κάποια έχουν αντέξει και εκτός αυτων των ορίων, τώρα αν υπολογίσεις τα κιλά σου τότε μειώνεται αυτό το νούμερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...