The_Judas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) μπορεί να γίνει απόκτηση κωδικών (από τράπεζα Πειραιώς) e-banking και καρτας με εξουσιοδότηση σε τρίτο; συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορεί να μετακινηθεί για την παραλαβή λόγω αναπηρίας. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από The_Judas
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Οχι, μόνο με πληρεξούσιο απο συμβολαιογράφο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ρωτα στο κατάστημα μήπως μπορεί να πάει υπάλληλος στο σπίτι του ατόμου αυτού. 2
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Για να τελειώνεις εύκολα, κλεινεις ραντεβού στην τραπεζα, καλείς ενα ιδιωτικό ασθενοφόρο και τον πας να υπογράψει, αρκει να μην τα εχει χαμένα, γιατι η τράπεζα θα αρνηθεί.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 οπως σου εγραψαν μονο με πληρεξουσιο σε συμβολαιογραφο. Μαλιστα η τραπεζα εχει ετοιμες φορμες προς συμπληρωση γιαυτο το θεμα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, The_Judas είπε μπορεί να γίνει απόκτηση κωδικών (από τράπεζα Πειραιώς) e-banking και καρτας με εξουσιοδότηση σε τρίτο; συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορεί να μετακινηθεί για την παραλαβή λόγω αναπηρίας. Αν εχει δηλωμενο κινητο στη τραπεζα το κανει Online ειναι πολυ ευκολο να το κανεις και εσυ αν εχεις το κινητο του 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, The_Judas είπε μπορεί να γίνει απόκτηση κωδικών (από τράπεζα Πειραιώς) e-banking και καρτας με εξουσιοδότηση σε τρίτο; συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορεί να μετακινηθεί για την παραλαβή λόγω αναπηρίας. Ο πιο αρμόδιος να σου δώσει έγκυρη απάντηση είναι η τράπεζα Πειραιώς, γιατί δεν τη ρωτάς? https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epikoinonia-eksypiretisi-pelaton 1
papoys1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ο πιο αρμόδιος να σου δώσει έγκυρη απάντηση είναι η τράπεζα Πειραιώς, γιατί δεν τη ρωτάς? https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epikoinonia-eksypiretisi-pelaton Κι εμείς εδώ να μείνουμε άνεργοι. 😜 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις