Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί να γίνει απόκτηση κωδικών (από τράπεζα Πειραιώς) e-banking και καρτας με εξουσιοδότηση σε τρίτο;

συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορεί να μετακινηθεί για την παραλαβή λόγω αναπηρίας.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Για να τελειώνεις εύκολα, κλεινεις ραντεβού στην τραπεζα, καλείς ενα ιδιωτικό ασθενοφόρο και τον πας να υπογράψει, αρκει να μην τα εχει χαμένα, γιατι η τράπεζα θα αρνηθεί.

Δημοσ.

οπως σου εγραψαν μονο με πληρεξουσιο σε συμβολαιογραφο. Μαλιστα η τραπεζα εχει ετοιμες φορμες προς συμπληρωση γιαυτο το θεμα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

μπορεί να γίνει απόκτηση κωδικών (από τράπεζα Πειραιώς) e-banking και καρτας με εξουσιοδότηση σε τρίτο;

συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορεί να μετακινηθεί για την παραλαβή λόγω αναπηρίας.

Αν εχει δηλωμενο κινητο στη τραπεζα το κανει Online ειναι πολυ ευκολο να το κανεις και εσυ αν εχεις το κινητο του

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, The_Judas είπε

Ο πιο αρμόδιος να σου δώσει έγκυρη απάντηση είναι η τράπεζα Πειραιώς, γιατί δεν τη ρωτάς?

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epikoinonia-eksypiretisi-pelaton

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...