mantiskos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας Εδώ και ένα μηνα κοντά στην εφαρμογή του Instagram , δεν έχω την δυνατότητα να δημοσιεύσω στην ιστορία μου δημοσίευση από άλλον χρήστη. σημειώνω πως προσπαθώ από προφίλ δημόσια κ όχι κλειδωμένα. Έχει τύχει σε κάποιον ή ξέρει κάποιος κάποια λύση;
Fabricated Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mantiskos είπε Καλησπέρα σας Εδώ και ένα μηνα κοντά στην εφαρμογή του Instagram , δεν έχω την δυνατότητα να δημοσιεύσω στην ιστορία μου δημοσίευση από άλλον χρήστη. σημειώνω πως προσπαθώ από προφίλ δημόσια κ όχι κλειδωμένα. Έχει τύχει σε κάποιον ή ξέρει κάποιος κάποια λύση; Το εχω παθει σε ένα προφίλ που έχω, δείχνει μονιμα ότι φορτώνει, το έχω πάθει εδώ και 2 χρόνια δεν έφτιαξε ποτέ
mantiskos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Εμένα δεν μου βγάζει καθόλου την επιλογή της δημοσίευσης πέρα από τα direct
Nabuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, mantiskos είπε ξέρει κάποιος κάποια λύση; Για να κάνεις repost άλλη δημοσίευση στο story σου πρέπει ο κάτοχος να έχει ενεργοποιήσει την επιλογή που επιτρέπει τα repost. Για να κάνεις repost άλλη ιστορία στο story σου πρέπει να είσαι ταγκαρισμένος σε αυτή.
Mariapap93 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 8:11 ΜΜ, mantiskos είπε Εμένα δεν μου βγάζει καθόλου την επιλογή της δημοσίευσης πέρα από τα direct Κ εμενα το ίδιο έχει 3 μήνες που έγινε αυτό κ εχω στείλει mail κ δεν απαντάνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα