Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, mary123_3 είπε σήμερα το πρωί ήρθε στη μαμά μου μήνυμα στο messenger απο μια κοπέλα που είναι γνωστή μας χωρίς φωτογραφία προφίλ με το όνομα της λεγοντας στείλε μου τον αριθμό σου είναι επίγον για να μιλήσουμε και εμείς νομίζοντας ότι είναι η κοπέλα γνωστή μας δώσαμε τον αριθμό και άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι υπάρχουν φωτογραφίες και θα της βάλει στο ιντερνετ όλα ψέματα και εγώ του έγραψα μην λές ψέματα θα πάμε στην αστυνομία και πάλι μας απείλησε μετά τόν έκανα αποκλισμό και άπο facebook και απο το whatsup είδα στο ιντερνερνετ α αριθμός αρχίζει άπο +31684 άπο ολλανδία είναι και μιλούσε κανονικά τη γλώσσα μας τι μπορούμε να κάνουμε η να μην κάνουμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία ? Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία απάτη εδώ.
Bitbit Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία απάτη εδώ. Την απάτη δε τη βλέπεις. Το τρολαρισμα όμως το βλέπεις... 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Bitbit είπε Την απάτη δε τη βλέπεις. Το τρολαρισμα όμως το βλέπεις... Για να το λες κάτι θα ξέρεις, μάλλον το βλέπω...
georgiouu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 περιπτωση απατης δεν ειναι ισως εκδικησης απο καποιον πρωην συνηθως οι πρωην απειλουν οτι θα βγαλουν γυμνες φωτο στο ιντερνετ
velociraptoras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, dpolal είπε Πώς θα τραβήξουν λεφτά από έναν αριθμό τηλεφώνου ;; είτε ζητανε δανεικά ειτε εκβιαζουν ταχα οτι εχουν βιντεο ή φωτο 9 λεπτά πριν, georgiouu είπε περιπτωση απατης δεν ειναι ισως εκδικησης απο καποιον πρωην συνηθως οι πρωην απειλουν οτι θα βγαλουν γυμνες φωτο στο ιντερνετ οχι απαραίτητα. μου εχει στειλει κ μενα ακυρο προφιλ οτι εχει βιντεο κ φωτο μου και θα τις βγαλει σε τσοντοσαιτ αν δεν του δωσω 3000 ευρω. του εστειλα οτι αν το βγαλει τα κερδη μισα μισα αλιως θα πληρωσει πολύ περισσοτερα για πνευματικά δικαιώματα. δεν απαντησε. φυσικά δεν ηταν καποιος που ειχε βιντεο ουτε υπήρχε περιπτωση να το εκανε εν αγνοια μου καποιος πρωην 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία απάτη εδώ. τι εννοείται ? 1 ώρα πριν, georgiouu είπε περιπτωση απατης δεν ειναι ισως εκδικησης απο καποιον πρωην συνηθως οι πρωην απειλουν οτι θα βγαλουν γυμνες φωτο στο ιντερνετ καταρχήν δέν υπάρχει καμία φώτο και βίντεο είναι της μαμάς το προφίλ δεν υπάρχει τίποτα άλλα έχει συμβεί σε πολλούς στη περιοχή μας το ίδιο άν υπήρχε κάτι για να φοβόμαστε δέν θα ρωτούσα εδώ κάν
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mary123_3 είπε τι εννοείται ? Ακριβώς αυτό που έγραψα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν ήξερες πως ορίζεται θα καταλάβαινες και εσύ πως όσα περιέγραψες δεν έχουν καμία σχέση με απάτη: Άρθρο 386 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Απάτη 1. Όποιος με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με σκοπό από τη βλάβη αυτής της περιουσίας να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Αν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ακριβώς αυτό που έγραψα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν ήξερες πως ορίζεται θα καταλάβαινες και εσύ πως όσα περιέγραψες δεν έχουν καμία σχέση με απάτη: Άρθρο 386 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Απάτη 1. Όποιος με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με σκοπό από τη βλάβη αυτής της περιουσίας να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Αν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή. ναι δίκιο έχετε άλλα τότε τι είναι άπο τη στιγμή δέν υπάρχει φώτο και βίντεο το παραμικρό να φοβόμαστε γιατί το κάνουν ? έτσι απο το πουθενά
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mary123_3 είπε ναι δίκιο έχετε άλλα τότε τι είναι άπο τη στιγμή δέν υπάρχει φώτο και βίντεο το παραμικρό να φοβόμαστε γιατί το κάνουν ? έτσι απο το πουθενά Εκφοβισμός? Απειλή? Εκβιασμός? Τρομοκρατία? Δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται, δεν έχεις δώσει και πολλές πληροφορίες, σας ζητάει αντάλλαγμα για να μην διαρρεύσει τα υποτιθέμενα βίντεο και φωτό? Απάτη πάντως δεν είναι. Και φυσικά δεν έχω ιδέα γιατί κάνουν ότι κάνουν. Αλήθεια, αφού δεν φοβάστε κάτι γιατί ασχολείσαι? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Joshua21
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εκφοβισμός? Απειλή? Εκβιασμός? Τρομοκρατία? Δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται, δεν έχεις δώσει και πολλές πληροφορίες, σας ζητάει αντάλλαγμα για να μην διαρρεύσει τα υποτιθέμενα βίντεο και φωτό? Απάτη πάντως δεν είναι. Και φυσικά δεν έχω ιδέα γιατί κάνουν ότι κάνουν. Αλήθεια, αφού δεν φοβάστε κάτι γιατί ασχολείσαι? σας γράφω το διάλογο αυτός : μου έστειλες κατα λάθος 6 φωτογραφίες να τα βάλω στο φασεμπουκ να γινεις ρεζίλι εγώ: μην λέτε ψέμματα θα πάω αμεσως στην αστυνομία θα βρούμε ποιός είστε αυτός : δέν λέω ψέμματα να ανεβάσω τώρα τις φωτογραφίες να γίνεις ρεζίλι μετά εγώ τον έκανα αποκλεισμό . δέν θα ασχοληθώ επειδή γράψατε δεν είναι απάτη έτσι το έφερε η σηζήτηση
calibri Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε Σε φιλο μου τραβηξαν 600 ευρω...προσοχη. αετόπουλο ο φίλος σου
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mary123_3 είπε σας γράφω το διάλογο αυτός : μου έστειλες κατα λάθος 6 φωτογραφίες να τα βάλω στο φασεμπουκ να γινεις ρεζίλι εγώ: μην λέτε ψέμματα θα πάω αμεσως στην αστυνομία θα βρούμε ποιός είστε αυτός : δέν λέω ψέμματα να ανεβάσω τώρα τις φωτογραφίες να γίνεις ρεζίλι μετά εγώ τον έκανα αποκλεισμό . δέν θα ασχοληθώ επειδή γράψατε δεν είναι απάτη έτσι το έφερε η σηζήτηση Απειλή/εκβιασμό θα το χαρακτήριζα εγώ. Πάντως και αστυνομία να πήγαινες όπως έγραψε μάλλον τα γέλια θα έβαζαν, και σίγουρα δεν θα ασχολούνταν.
vorlon68 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Απειλησέ τη και εσυ και πες τις οτι θα βγάλεις δικες της φωτογραφίες..........
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απειλή/εκβιασμό θα το χαρακτήριζα εγώ. Πάντως και αστυνομία να πήγαινες όπως έγραψε μάλλον τα γέλια θα έβαζαν, και σίγουρα δεν θα ασχολούνταν. 2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Απειλησέ τη και εσυ και πες τις οτι θα βγάλεις δικες της φωτογραφίες.......... μας συστήθηκε ότι ήταν ό άνδρας τησ γυναίκας αυτής που γνωρίζουμε τον κάναμε αποκλεισμό δέν θα ασχοληθούμε άλλο 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απειλή/εκβιασμό θα το χαρακτήριζα εγώ. Πάντως και αστυνομία να πήγαινες όπως έγραψε μάλλον τα γέλια θα έβαζαν, και σίγουρα δεν θα ασχολούνταν. δίκιο έχετε ένας ηλίθιος απ το πουθενά η κοινωνία τα έχει χάσει γενικά όλοι έχουν τρελαθεί
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, mary123_3 είπε μας συστήθηκε ότι ήταν ό άνδρας τησ γυναίκας αυτής που γνωρίζουμε τον κάναμε αποκλεισμό δέν θα ασχοληθούμε άλλο την άλλη γυναίκα την έχετε ενημερώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα