Metaksas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας παιδιά, θέλω να αγοράσω από το εν λόγο μαγαζι μια κάμερα φωτογραφική αξίας άνω των 3.000 ευρω, κ μ είπαν θα μ αφαιρέσουν το ΦΠΑ σαν αγορά από τ εξωτερικό, είμαι ελευθερος επαγγελματίας, είναι έμπιστο; Έχει κάνεις αγοράσει από κει;
Jos3ph Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 δώσε 20 ευρώ σε λογιστή να πάρεις νόμιμη απάντηση 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε δώσε 20 ευρώ σε λογιστή να πάρεις νόμιμη απάντηση Για το μαγαζί ρωτάει αν είναι έμπιστο.Ο λογιστής τι δουλειά έχει?
Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 5 hours ago, Jos3ph said: δώσε 20 ευρώ σε λογιστή να πάρεις νόμιμη απάντηση Ο λογιστής θα 'χει αγοράσει απ' το κατάστημα και θα ξέρει;
lector Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Ο λογιστης θα ξερει να δωσει πληροφοριες οσον αφορα την "ταρζανια" με το ΦΠΑ, οχι για το αν ειναι εμπιστο καταστημα. Προσωπικα για μια τοσο ακριβη αγορα επαγγελματικου εργαλειου θα προτιμουσα καποιο εξειδικευμενο καταστημα (κι ας πληρωσω το κατι παραπανω) προκειμενου να εχω και καποια after sales υποστηριξη για παν ενδεχομενο, και σωστη εγγυηση, παρα ενα σκρουτζομαγαζο που εμπορευεται απο καφετιερες μεχρι πατινια.
george1807 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Εγώ ένα θα πω, κατευθείαν από το site του digiexpert: Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο που τηρείται από το Δημοτικό Δικαστήριο της Πράγας, Τμήμα Γ, Εισαγωγή 177668
Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 29 minutes ago, lector said: οσον αφορα την "ταρζανια" με το ΦΠΑ Δεν χρειάζεται να ξέρει κάτι καθώς δεν πρόκειται για "ταρζανιά", συν ότι ο TS για το μαγαζί ρωτάει όχι για την απαλλαγή ΦΠΑ
AristidisZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, γιατί αγχώνεσαι για το ΦΠΑ ; Αφού θα το αφαιρέσεις στην επόμενη περιοδική που θα κάνεις Αγορά εξοπλισμού τέτοιου κόστους προσωπικά μόνο από καμιά Amazon, και αν... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από AristidisZ
Jos3ph Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Για το μαγαζί ρωτάει αν είναι έμπιστο.Ο λογιστής τι δουλειά έχει? 6 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ο λογιστής θα 'χει αγοράσει απ' το κατάστημα και θα ξέρει; ο λογιστής θα του πει τι γίνεται με το ΦΠΑ , για το μαγαζί ίσως υπάρχει πληροφορία μεταξύ λογιστών , πρώτα ας ξεκινήσει με το ΦΠΑ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα